profesor Luka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: profesor Luka
fridrih_niche wrote:Jel čitaš ti s razumijevanjem?Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Glupi ste ka kurac obojica...
Sta je on, neka sveta krava, tabu tema?
Lik je smeće na kvadrat i to je sve...
A vi nastavite i dalje branit svog vođu, Hobita zadarskog...
;)
ti ga poznajes pa znas da je smece?
aj mi reci, kako ja mogu za tebe da kažem da si govno od čoveka, a oči ti nisam u životu video?
Jesan ti napisa da mi je prijateljica najbolja frendica Modrićeve sestre...
I ono sta mi je sve rekla mi se zgadilo...
Eto toliko...
;)
a zamisli koliko govno od čoveka moraš da budeš da pljuješ članove svoje najuže porodice okolo?
Guest- Guest
Reka san prijateljici da neću pričat okolo sta mi je rekla...
Pa cu stat s ovom pričom...
;)
Pa cu stat s ovom pričom...
;)
Guest- Guest
mandžo je ista sorta, kad dođe u brod spava po hotelima, a stari mu pere aute za 20 kuna, a on poslije tekme uzme konkorda i na kockanje u las vegas.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Za luku ne znam jel pomaze ili ne dok se za mandzu znam da pomaze,uostalom koliko puta se pisalo o tome...
Luka je radija i gore stvari od ovih nabrojanih...End1899 wrote:mandžo je ista sorta, kad dođe u brod spava po hotelima, a stari mu pere aute za 20 kuna, a on poslije tekme uzme konkorda i na kockanje u las vegas.
Vjerojatno jer ni ne smi prnit bez žene...
Al to ga ne amnestira...
;)
Guest- Guest
Kakvi su to papucari ako im zene sve diktiraju i on i eduardo,a mogu karat najbolje komade
zna da drugdje neće vidit pičke ako ne plati ko čmarnaldo.
2015-08-25
Jesi vidio kakve imaju vukojevic i vida? a ne mogu biti ruzniji od njih da ga jebe rak raka
ne može netko toliko biti ružan da nekome nije zgodan. meni je ćorluka pojam za rugobu pa ima status najzgodnijega i najseksipilnijega ne nogometaša nego sportaša.
2015-08-25
Ćorluka uopce nije ruzan...vida je najveci gabor...
Ne mogu oni biti toliko ruzni koliko imaju para,..
To ti je ko ona šema debeli u cliu je svinja debela,a debeli u ferariju je mali medo,to je zenska šema...inace onakve picke ne bi na njih bic naslonile da nemaju love
Ne mogu oni biti toliko ruzni koliko imaju para,..
To ti je ko ona šema debeli u cliu je svinja debela,a debeli u ferariju je mali medo,to je zenska šema...inace onakve picke ne bi na njih bic naslonile da nemaju love
A eto...muckodjubre wrote:Kakvi su to papucari ako im zene sve diktiraju i on i eduardo,a mogu karat najbolje komade
Odma ga je uvatila, ružnog i naivnog, i odgojila kako triba...
:D
Guest- Guest
Najjaci je peter crouch...da nisam nogometas bio bi nevinfridrih_niche wrote:A eto...muckodjubre wrote:Kakvi su to papucari ako im zene sve diktiraju i on i eduardo,a mogu karat najbolje komade
Odma ga je uvatila, ružnog i naivnog, i odgojila kako triba...
O čem vi pričate? Svima vam treba opizdit po jednu šamarčinu da dođete sebi. Koga boli kurac kakav je neko u privatnom životu? On je najbolji veznjak na svijetu, a kakav je sa mamom, tatom, sestrom... me zaboli kurac
I nije debilu, to sam samo ložio onog šiptara iz zagorja, a on se primao ko alimentacija Boli me kurac za te jebene bogataše, koji imaju sve što požele. Ako se mene pita, nek ih sve strpaju u zatvorfridrih_niche wrote:A zato te bilo briga za Messijev porez, gluperdo?
Messi je osuđen,modric nije to je velika razlika
Vidi se da imaš malo od života ...fridrih_niche wrote:Jel čitaš ti s razumijevanjem?Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Glupi ste ka kurac obojica...
Sta je on, neka sveta krava, tabu tema?
Lik je smeće na kvadrat i to je sve...
A vi nastavite i dalje branit svog vođu, Hobita zadarskog...
;)
ti ga poznajes pa znas da je smece?
aj mi reci, kako ja mogu za tebe da kažem da si govno od čoveka, a oči ti nisam u životu video?
Jesan ti napisa da mi je prijateljica najbolja frendica Modrićeve sestre...
I ono sta mi je sve rekla mi se zgadilo...
Eto toliko...
;)
sat2-
2015-09-28
Tvoj upisi više nemaju nikakovu težinu ...End1899 wrote:ne može netko toliko biti ružan da nekome nije zgodan. meni je ćorluka pojam za rugobu pa ima status najzgodnijega i najseksipilnijega ne nogometaša nego sportaša.
sat2-
2015-09-28
Svi znaju nekog koji opet zna nekog kome je opet netko drugi pričao da je čuo iz pouzdanog izvora kakav je Luka. A onaj koji je upoznao Luku dok je igrao u Dinamu i imao poslovni odnos s njim ne priča o njemu. Pametnom dosta.
Guest- Guest
a zato negiraju iz novina svjedočanstva o madžukiću kad pomaže i kada je bio među prvima na barikadama od poplava gdje je donio pomoć i još pišu svašta o njemu
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Profesor doktor magistar
» Profesor sam 20 godina i sad sam kreten
» američki profesor pred. vuččiću
» Preminuo profesor Dubravko Lovrenović
» Profesor biologije djecu u elitnoj školi uči da je evolucija laž
» Profesor sam 20 godina i sad sam kreten
» američki profesor pred. vuččiću
» Preminuo profesor Dubravko Lovrenović
» Profesor biologije djecu u elitnoj školi uči da je evolucija laž
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet