Niche
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Niche
Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Daš joj malo vrimena, a onda se radnja lipo razvije...
Odlična, suptilna serija...
Druga sezona je jos bolja...
Sad čekan treću...
:(
Po završetku druge, treća bi mogla biti još bolja. Otkrit će se kako je Jimmy postao Saul.
pusi kurac bas!
Guest- Guest
The Wire je dobra serija. Prison break prve dvije sezone, poslije sranje. The Lost nisam nikad krenuo gledat.
Guest- Guest
scorpion wrote:Bracala ajde sad poslušaj mene i pregledaj ovu seriju:
http://www.imdb.com/title/tt0337898/?ref_=fn_al_tt_1
Ja sam je pregledao jedno 5-6 puta u zadnjih 10-11 godina i od prvog gledanja mi je najbolja serija. Nećeš se pokajat
skorpijo, ovo sam gleda pre nekih 15 godina, jos kada se na HRT-u prvi put prikazivala...
Guest- Guest
dobra je serija i nema šanse da ćeš išta skužit osim ako ti neko ne spojla, a i dosta je ovisnička. uvodne epizode su malo dosadne jer tu je sve upoznavanje s likovima, a i ima pun k epizoda, a 90% iz završi da te vuče da gledaš sljedeću.Tommy Ramone wrote:The Wire je dobra serija. Prison break prve dvije sezone, poslije sranje. The Lost nisam nikad krenuo gledat.
Guest- Guest
I ja sam je gledao prvi put na HRT-u nekad 2005. sa 15-16 godina. Još se sjećam kako sam kao srednjoškolac trčao kući da je gledam. Poslije je gledao na federalnoj, pa na OBN-u i na kraju sam gledao online. Kako je dobra serija, svala čast rusima, to ameri ne mogu nikad snimit. Jedini hendikep što ima samo 15 epizoda Mater im, što ih nisu snimili barem 150Sto'jan wrote:skorpijo, ovo sam gleda pre nekih 15 godina, jos kada se na HRT-u prvi put prikazivala...
Samo Crveni patuljak...Tommy Ramone wrote:Jel volite SF serije? Meni je Battlestar Galactica jedna od najboljih uopće, a u tom žanru daleko najbolja.
;)
Guest- Guest
Hahaha sta san ti reka...End1899 wrote:pogledana prva epizoda BB-a, malo je rec da sam se sav uspalio, jos jedna pa na spavanje
:D
Guest- Guest
Wire je odličan!mocni majmun wrote:dobra je serija i nema šanse da ćeš išta skužit osim ako ti neko ne spojla, a i dosta je ovisnička. uvodne epizode su malo dosadne jer tu je sve upoznavanje s likovima, a i ima pun k epizoda, a 90% iz završi da te vuče da gledaš sljedeću.Tommy Ramone wrote:The Wire je dobra serija. Prison break prve dvije sezone, poslije sranje. The Lost nisam nikad krenuo gledat.
;)
I Majmune, druga sezona Farga je bolja od prve...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Gleda san čim je izašla van...scorpion wrote:Jesi gledao?
;)
jeidna realna ruska serija, ostalo je sve na nivou ramba 3. sada na rts-u ide neka ruska serija gde glavni lik dođe na mesto zločina, onjuši sve i nađe počinioca...
Guest- Guest
O jebenti sve ahahahaha...Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Gleda san čim je izašla van...scorpion wrote:Jesi gledao?
;)
jeidna realna ruska serija, ostalo je sve na nivou ramba 3. sada na rts-u ide neka ruska serija gde glavni lik dođe na mesto zločina, onjuši sve i nađe počinioca...
:^O
Inspektor Rex u ljudskom obliku...
Guest- Guest
Nije. Lorne Malvo je prejak lik bio. Druga sezona je malo dosadna, prva je puno sličnija filmu.fridrih_niche wrote:Wire je odličan!mocni majmun wrote:dobra je serija i nema šanse da ćeš išta skužit osim ako ti neko ne spojla, a i dosta je ovisnička. uvodne epizode su malo dosadne jer tu je sve upoznavanje s likovima, a i ima pun k epizoda, a 90% iz završi da te vuče da gledaš sljedeću.Tommy Ramone wrote:The Wire je dobra serija. Prison break prve dvije sezone, poslije sranje. The Lost nisam nikad krenuo gledat.
;)
I Majmune, druga sezona Farga je bolja od prve...
Guest- Guest
Zna san da ćeš njega spomenut, jer lik je stvarno bija nenadjebiv...
Al u drugoj sezoni je ženska bila maestralna!
;)
Al u drugoj sezoni je ženska bila maestralna!
;)
Guest- Guest
poceo sam sa breaking badom, nije losa serija-ali daleko od neke najbolje serije ikada.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6