Progon Majke Božje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Progon Majke Božje
ima po pitanju toga,sto je ovo jos jedna stepenica iyjednacavanja religije,koja nikad nikom nicega nije dobroga donijea..RayMabus wrote:Kakve veze ima islam s ovom temom ? Sekularisit vs religije. Stavit ce ga u privatni posjed i riješen problem.
jel krscanstvo i judaiyam imaju ISTA prava kao i islam u islamskim dryavama..jea..kak da ne..
ovo je stepenica gdje ce se islamisti jos vise osiliti,bas kako su se osilili i u svabiji,kad su shvatili da ih se Svabi boje,pa ponovno pustili one svoje bradurine,a dolayili su iybrijani..to susve mic po mic pobjede islama,a gubitak na racun Kristijana i europske religijske tradicije..
Guest- Guest
odlicna rabota.ja bi to i kod nas u Hrvatskoj,posebno u Hrvatskoj zupi,bosnoj srebrenoj.nekoc je ista bila postojbina Hrvata,onda su dosle religije i podilile JEDAN narod na tri.zato,di god je stajalo propece,kipovi,dzamije,crkve,hramovi kurci-palci,sve zapalit i na ta mista zabit Hrvatski stijeg, nek se vije...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ignorant si..yato ti nema msto reci... kako PROTUMACUJES OVOgovinda wrote:Mani mi ba tih fotki, odgovori sto te pitam..ili zasuti zauvijek..
britanija..
Guest- Guest
Frajeru ba, ti bi mene protjerao u Aziju, sam si rekao..ni jaci frajeri od tebe to nisu mogli, koji si ti faktor? Mislim, ukljuci to malo mozga sto imas, jbt...
2016-11-17
odgovori ti meni prvo na pitanje koje sam ti postavio..i kaze se tumacis a ne protumucujes ili kako vec...bogomdani wrote:ignorant si..yato ti nema msto reci... kako PROTUMACUJES OVOgovinda wrote:Mani mi ba tih fotki, odgovori sto te pitam..ili zasuti zauvijek..
britanija..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pizdis kad neko ovdje kaze da su Srbi s pravom otjerani iz Hrvatske i da su bili tumor koji je ubijao Hrvatsku a onda iste te rijeci uputis meni..mislim, jedi govna, sta da ti kazem..
2016-11-17
ovo neki cigan cetnik iz Srbije? Upravo su to i uradili...bogomdani wrote:oke ajd da svrsimo onim najobjektivnijim..
2016-11-17
oooo,ne modaj neuporedivo...napose,to ostavi iymedju srba i hrvata nek rjesavaju...govinda wrote:Pizdis kad neko ovdje kaze da su Srbi s pravom otjerani iz Hrvatske i da su bili tumor koji je ubijao Hrvatsku a onda iste te rijeci uputis meni..mislim, jedi govna, sta da ti kazem..
Europa vas je primila kao svoju djecu,a sto joj radite_kradete,silujete,ubijate,koljete krscanske svecenike,bumbali bi ovo i ono..
PAZI...bog to kaznjava...
sto da kayes,nakon svih mojih dokaza logickih i viyualnih...hmmm..rekao si...i pokayao da islam ne zanima istina,i da vam vasi zlocini nisu zlocini,jer pogadjaju nevjernike...meni osobno tvoje rijeci nis ne ynace..
Guest- Guest
ne znace meni ni tvoje rijeci nista. Sad odskakuci lagano kao dabar u sezoni kisa...bogomdani wrote:oooo,ne modaj neuporedivo...napose,to ostavi iymedju srba i hrvata nek rjesavaju...govinda wrote:Pizdis kad neko ovdje kaze da su Srbi s pravom otjerani iz Hrvatske i da su bili tumor koji je ubijao Hrvatsku a onda iste te rijeci uputis meni..mislim, jedi govna, sta da ti kazem..
Europa vas je primila kao svoju djecu,a sto joj radite_kradete,silujete,ubijate,koljete krscanske svecenike,bumbali bi ovo i ono..
PAZI...bog to kaznjava...
sto da kayes,nakon svih mojih dokaza logickih i viyualnih...hmmm..rekao si...i pokayao da islam ne zanima istina,i da vam vasi zlocini nisu zlocini,jer pogadjaju nevjernike...meni osobno tvoje rijeci nis ne ynace..
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
» Orbanovi ljudi označavaju urede udruga po uzoru na progon Židova
» Amfilohije Radović: Svjedok Božje ljubavi
» POLITIČKI PROGON
» Sveti Otac, papa Franjo: Ubijanje u Božje ime je sotonsko djelo
» Orbanovi ljudi označavaju urede udruga po uzoru na progon Židova
» Amfilohije Radović: Svjedok Božje ljubavi
» POLITIČKI PROGON