Naslovnica bez photoshopa
Page 33 of 34
Page 33 of 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
Dobro sam, dobro. Još sam bolje kad ne vidim sto razni pacijenti tipa dzango piskaraju po forumu.dijagram wrote:Pa i nema te, jedva se popjavis.iskra wrote:Ma ne brini, bit cu pssst. Mislim da da cu i ja Hornijevim stopama.dijagram wrote:Pitaj je za njenog imenjaka koji je sad u zg:)iskra wrote:Da, znam je. Ako je ona tako rekla nema razloga da joj se ne vjeruje.dijagram wrote:
bila mladenka s., nasa sestra po oruzju:)
dobro se drzi, a i ona za mene rece isto
eto, tema o ljepoti pa, tako...:)
Nemoj joj samo reci da sam ovdje i nick, proganjat ce me,hahaha
Je dobro se drzi, jos nije nasla brata
Moram jednom navratiti do nje
Nadam se da si dobro
Guest- Guest
Valunzi su gadna stvar.Noor wrote:Neve wrote:opet si se preuživjela? pa joj daj nemojNoor wrote:vječni kompleks i egotrip tzv. prve pratilje, bar tako eva kaže
da, bockanje pada svaki dan, a ti kao slučajno baš moje izdvojila?
naivan pokušaj opravdavanja one moralne nakaze.
dociraj doma mužu, ako ga uopće imaš, meni nećeš...jasno?!
slobodna si....šetaj
dobro, vidim da ne kužiš, pa ću ponoviti kao za tebe: ja radim ono što ja hoću, a ne ono što bi ti htjela, nije ovo emisija po tvojim željama
ne sviđa ti se to? pa gle, onda ti slobodno odšetaj, nitko te ne drži
jasno?
jasno je što pričaš, al ko te jebe.
dakle, ljestvica forumašica na aparatima...
1. Eva
2. Triny
3. Neve
ajmo, koja je sljedeća??
žene moje drage i lijepe, zašto dozvoljavate da vas zavist izjeda i to tako opako, da svoje zmijske jezičine nikako niste u stanju ukrotiti i zadržati u ustima??!!
udahnite, uzmite zraka...šta ste navalile. stavite i vi svoju sliku, možda i vi dobijete temu i dva dana slave
Trinity-
2014-04-17
eva, trini I neve na aparatima mjauuu frrrr
2014-04-19
Stvarno!? Nemam pojma, al vjerujem ti......uzimas kakvu terapiju? Vele da pomaže...Triny wrote:Valunzi su gadna stvar.Noor wrote:Neve wrote:opet si se preuživjela? pa joj daj nemojNoor wrote:vječni kompleks i egotrip tzv. prve pratilje, bar tako eva kaže
da, bockanje pada svaki dan, a ti kao slučajno baš moje izdvojila?
naivan pokušaj opravdavanja one moralne nakaze.
dociraj doma mužu, ako ga uopće imaš, meni nećeš...jasno?!
slobodna si....šetaj
dobro, vidim da ne kužiš, pa ću ponoviti kao za tebe: ja radim ono što ja hoću, a ne ono što bi ti htjela, nije ovo emisija po tvojim željama
ne sviđa ti se to? pa gle, onda ti slobodno odšetaj, nitko te ne drži
jasno?
jasno je što pričaš, al ko te jebe.
dakle, ljestvica forumašica na aparatima...
1. Eva
2. Triny
3. Neve
ajmo, koja je sljedeća??
žene moje drage i lijepe, zašto dozvoljavate da vas zavist izjeda i to tako opako, da svoje zmijske jezičine nikako niste u stanju ukrotiti i zadržati u ustima??!!
udahnite, uzmite zraka...šta ste navalile. stavite i vi svoju sliku, možda i vi dobijete temu i dva dana slave
Guest- Guest
C,c,c,c... 33 strane i samo jedna slika guze, resto mlacenje prazne slame... kakav besmislen topic...
moj topic je vrh..:DStanojko wrote:C,c,c,c... 33 strane i samo jedna slika guze, resto mlacenje prazne slame... kakav besmislen topic...
Nitko ti nije kriv sto su tvoja ocekivanja prevelika.
8-)
2014-04-12
Ocigledno...maggie13 wrote:moj topic je vrh..:DStanojko wrote:C,c,c,c... 33 strane i samo jedna slika guze, resto mlacenje prazne slame... kakav besmislen topic...
Nitko ti nije kriv sto su tvoja ocekivanja prevelika.
8-)
epikur37 wrote:marcellus wrote:fakat pobriso se... što mu bi!?!
Valjda mu je prikipilo, dueli, prozivanje i to...a ima i privatno posla.
Vratit će se, tu nema sumnje, već se on uhavtio kao i većina nas na ovu trakavicu.
nadam se da hoće, najkvalitetniji forumaš. Ima i intelektualne i moralne kvalitete.
2014-04-16
Možda baš zato i neće.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:fakat pobriso se... što mu bi!?!
Vratit će se, tu nema sumnje, već se on uhavtio kao i većina nas na ovu trakavicu.
nadam se da hoće, najkvalitetniji forumaš. Ima i intelektualne i moralne kvalitete.
Trinity-
2014-04-17
istina, glas razuma izmedu ekstrema svake vrste,marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:fakat pobriso se... što mu bi!?!
steta ce bit ako se ne vrati
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
onda?
tko je obrisao pimpek o zavjese nakon seksa? tko je opet ispao tropa? tko ga je fajfao cijelu noć?
tko je obrisao pimpek o zavjese nakon seksa? tko je opet ispao tropa? tko ga je fajfao cijelu noć?
Iih, svađa bila, a ja propustio. Ma, i ljepše je naknadno pročitati, krv ne uzavre.
Ode Starha, a? Šteta, nadam se da će brzo dovršiti Ežena pa nam se vratiti. Je li mu to doktorat?
Ode Starha, a? Šteta, nadam se da će brzo dovršiti Ežena pa nam se vratiti. Je li mu to doktorat?
Pa forumski svejeb, tko drugi?Dread_Pirate_Roberts wrote:onda?
koji je taj? ovaj što je račun pobrisao da ne bi dobio zahtjeve za DNK analizom?
2015-08-21
i koji kurac malterirate ženu kokoške više zato što je stavile dupe na forum, ne vidi se glava i tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 33 of 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 33 of 34