Ubojstva u Finskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ubojstva u Finskoj
Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
2016-11-17
malo vise sere,ali eto,ide niz dlaku ovim forumskim emanćipiranim curama..za srbe se uvijek otvoreno dodaje,kako nisu do kraja rjeseni i tako..govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
Guest- Guest
Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
Guest- Guest
Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdišgovinda wrote:Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
Guest- Guest
Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdišgovinda wrote:Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
2016-11-17
Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.govinda wrote:Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdišgovinda wrote:Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.govinda wrote:Admin malo sere..mislim, kad se opravdavaju ubistva u drugom svjetskom, oslobodilackoobrambenootazbinskom i ostalim ratovima ne prijeti se izbacivanjem. Ali kad su zene iz EU u pitanju..
Guest- Guest
A sta mi tu glumis neku moralnu vertikalu, covjek ti dva dana pise o nekakvom ludom majoru Miletu Petardi kako je junak jer je digao u zrak i sebe i 11 "ustasa" a tebe nigdje, sakrio se negdje u cosak pa cekas da prodje frka? Nemoj, ako ces biti principijelan onda budi i kao pravi admin jebi svima mater redom..ovako samo od sebe pravis pizdu..mislim, nemam nista protiv tebe ali ako se do sada nisi mijesao previse u ono sto mi pisemo nemoj ni od sad...Starhemberg wrote:Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.govinda wrote:Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdišgovinda wrote:Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:
Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.
2016-11-17
Ajd prođi tu temu još jednom pa vidi ima li me tamo ili nema. Polako samo, uzmi vremena. A da sam njemu dao ban, morao bih i tebi. To je princip.govinda wrote:A sta mi tu glumis neku moralnu vertikalu, covjek ti dva dana pise o nekakvom ludom majoru Miletu Petardi kako je junak jer je digao u zrak i sebe i 11 "ustasa" a tebe nigdje, sakrio se negdje u cosak pa cekas da prodje frka? Nemoj, ako ces biti principijelan onda budi i kao pravi admin jebi svima mater redom..ovako samo od sebe pravis pizdu..mislim, nemam nista protiv tebe ali ako se do sada nisi mijesao previse u ono sto mi pisemo nemoj ni od sad...Starhemberg wrote:Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.govinda wrote:Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdišgovinda wrote:Ne bih ja poducavao jer fakat ne znam kako srusiti crkvu ali ima ljudi po svijetu znaju to pa ono...Starhemberg wrote:
Admin malo sere, a ti bi podučavao kako se crkve ruše. Nađite si boljeg glasnogovornika ako imate šta za predbaciti.
Guest- Guest
kad nadjem vremena proci cu, mozda si se kasnije pojavio, ne znam..a za ban; meni bi dao ban jer sam mu opsovao mater nekoliko puta, i da si mi ga dao ne bih se ljutio..ali njemu ne bi dao ban sto ti uvijeno kaze da je tih 11 momaka zasluzilo da ode u zrak sa ludim majorom..kontas? Mislim, ok si, ali pocinjes raditi ono sto radi svaki jebeni admin na svakom jebenom forumu: neke ljude malo vise stedis, neki ti se ne svidjaju pa ih hoces malo peglat..mislim, takvo je ponasanje admina i sjebalo onaj prosli forum, kuzis? Ok je sve, samo mi je cudno da ovdje prijetis banom na onu glupu izjavu gore a u nekim malo morbidnijim izjavama ne reagujes..eto, necu dalje razvlaciti tu temu, toliko od mene, hvala na paznji.Starhemberg wrote:Ajd prođi tu temu još jednom pa vidi ima li me tamo ili nema. Polako samo, uzmi vremena. A da sam njemu dao ban, morao bih i tebi. To je princip.govinda wrote:A sta mi tu glumis neku moralnu vertikalu, covjek ti dva dana pise o nekakvom ludom majoru Miletu Petardi kako je junak jer je digao u zrak i sebe i 11 "ustasa" a tebe nigdje, sakrio se negdje u cosak pa cekas da prodje frka? Nemoj, ako ces biti principijelan onda budi i kao pravi admin jebi svima mater redom..ovako samo od sebe pravis pizdu..mislim, nemam nista protiv tebe ali ako se do sada nisi mijesao previse u ono sto mi pisemo nemoj ni od sad...Starhemberg wrote:Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.govinda wrote:Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:
Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdiš
2016-11-17
Ti si napisao admin sere, pa da čujemo gdje to konkretno serem kad upozorim da se prestane pisati sranja tipa ovako treba sa ženama, i ubudće itd...i tebi to u redu? Ne odgovaram za umobolnike koje slave "heroje", to nek ostane stav dotičnih...kad se pređe granica tu reagiram i to je to. Nikoga ne štedim, no ti si tu od nedavno pa mogu shvatiti zabunu.govinda wrote:kad nadjem vremena proci cu, mozda si se kasnije pojavio, ne znam..a za ban; meni bi dao ban jer sam mu opsovao mater nekoliko puta, i da si mi ga dao ne bih se ljutio..ali njemu ne bi dao ban sto ti uvijeno kaze da je tih 11 momaka zasluzilo da ode u zrak sa ludim majorom..kontas? Mislim, ok si, ali pocinjes raditi ono sto radi svaki jebeni admin na svakom jebenom forumu: neke ljude malo vise stedis, neki ti se ne svidjaju pa ih hoces malo peglat..mislim, takvo je ponasanje admina i sjebalo onaj prosli forum, kuzis? Ok je sve, samo mi je cudno da ovdje prijetis banom na onu glupu izjavu gore a u nekim malo morbidnijim izjavama ne reagujes..eto, necu dalje razvlaciti tu temu, toliko od mene, hvala na paznji.Starhemberg wrote:Ajd prođi tu temu još jednom pa vidi ima li me tamo ili nema. Polako samo, uzmi vremena. A da sam njemu dao ban, morao bih i tebi. To je princip.govinda wrote:A sta mi tu glumis neku moralnu vertikalu, covjek ti dva dana pise o nekakvom ludom majoru Miletu Petardi kako je junak jer je digao u zrak i sebe i 11 "ustasa" a tebe nigdje, sakrio se negdje u cosak pa cekas da prodje frka? Nemoj, ako ces biti principijelan onda budi i kao pravi admin jebi svima mater redom..ovako samo od sebe pravis pizdu..mislim, nemam nista protiv tebe ali ako se do sada nisi mijesao previse u ono sto mi pisemo nemoj ni od sad...Starhemberg wrote:Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.govinda wrote:Pa znam, imam internet, tv, pogledam snimak, vidim kako ljudi to rade..elem, i malo dijete u Bosni zna da cekicem ne mozes srusiti crkvu..Starhemberg wrote:
Ne bi podučavao, no znaš kako se to radi na "ispravan" način...barem sam tako tvrdiš
Guest- Guest
Ok ok, no frks, oko pojma granice se vjerovatno nismo skontali..pis, maj admin end let fors bi vid ju..Starhemberg wrote:Ti si napisao admin sere, pa da čujemo gdje to konkretno serem kad upozorim da se prestane pisati sranja tipa ovako treba sa ženama, i ubudće itd...i tebi to u redu? Ne odgovaram za umobolnike koje slave "heroje", to nek ostane stav dotičnih...kad se pređe granica tu reagiram i to je to. Nikoga ne štedim, no ti si tu od nedavno pa mogu shvatiti zabunu.govinda wrote:kad nadjem vremena proci cu, mozda si se kasnije pojavio, ne znam..a za ban; meni bi dao ban jer sam mu opsovao mater nekoliko puta, i da si mi ga dao ne bih se ljutio..ali njemu ne bi dao ban sto ti uvijeno kaze da je tih 11 momaka zasluzilo da ode u zrak sa ludim majorom..kontas? Mislim, ok si, ali pocinjes raditi ono sto radi svaki jebeni admin na svakom jebenom forumu: neke ljude malo vise stedis, neki ti se ne svidjaju pa ih hoces malo peglat..mislim, takvo je ponasanje admina i sjebalo onaj prosli forum, kuzis? Ok je sve, samo mi je cudno da ovdje prijetis banom na onu glupu izjavu gore a u nekim malo morbidnijim izjavama ne reagujes..eto, necu dalje razvlaciti tu temu, toliko od mene, hvala na paznji.Starhemberg wrote:Ajd prođi tu temu još jednom pa vidi ima li me tamo ili nema. Polako samo, uzmi vremena. A da sam njemu dao ban, morao bih i tebi. To je princip.govinda wrote:A sta mi tu glumis neku moralnu vertikalu, covjek ti dva dana pise o nekakvom ludom majoru Miletu Petardi kako je junak jer je digao u zrak i sebe i 11 "ustasa" a tebe nigdje, sakrio se negdje u cosak pa cekas da prodje frka? Nemoj, ako ces biti principijelan onda budi i kao pravi admin jebi svima mater redom..ovako samo od sebe pravis pizdu..mislim, nemam nista protiv tebe ali ako se do sada nisi mijesao previse u ono sto mi pisemo nemoj ni od sad...Starhemberg wrote:
Ja još nisam vidio da to ljudi rade. Nešto jesu, no ljudi nisu.
2016-11-17
a ona spolna disfunkcija je bila valjda suptilni nacin da se kaze,kako ih je trebao kurcem po celu istriskati,a ne ih ubiti...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ima previše Finaca u Finskoj
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
» U Norveškoj,Finskoj i Islandu emanicpacija pojela djecu
» Problemi u Finskoj: "Zaposleni imaju previsoke plaće"
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
» U Norveškoj,Finskoj i Islandu emanicpacija pojela djecu
» Problemi u Finskoj: "Zaposleni imaju previsoke plaće"