Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
Lopov sa JUG II studirao je 10 godina 3. stupanj ETF-adijagram wrote:je li vrdoljak cepinac il,...sto ja znam, sicilijanac:)asilovski wrote:Holica je bila proizvod i to neuspješan, iako ona kao ministar nije bila lopov dapače, zato su je Vrdoljak i Čačić oćerali i preuzeli švercdijagram wrote:zelen je, ko i ona Holicaasilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
da nema zrinjevca ne bi znala sto je drvo
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Podržavaju a ne znaju o čemu je riječ, površnost je rak rana današnjeg doba, a kako je Biljana Borzan jedan od članova istog tijela sasvim je jasno što je to u bitired wolf wrote:''Održivi razvoj'' je temelj Agende 2030. Bez zadrške ''Održivi razvoj'' podržavaju europski socijalisti. Kao i zeleni, naravno, kao i konzervativci ( pučani ).dijagram wrote:asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
Kermit-
2014-04-17
sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
Guest- Guest
Pamflet bez smisla..s obzirom na nekontrliranu trpacinu Europe,outsorcanje kriticnih industrija u zemlje treceg svijeta.dizanje level na tehnokratski nivo,kako mislis da se to Sranje od "odrzivog razvoja" zazivjeti...ili opet bude necija lova trostruko oporezovana,a prava ti natisnuta čekicem u grlo..?red wolf wrote:''Održivi razvoj'' je temelj Agende 2030. Bez zadrške ''Održivi razvoj'' podržavaju europski socijalisti. Kao i zeleni, naravno, kao i konzervativci ( pučani ).dijagram wrote:asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
Guest- Guest
a da negovorim da su zeleni za socijalizam praktički, ono državna regulacija radi zaštite okoliša..
glupost sama po sebi, jer socijalističke zemlje (poput bišve kine, rusije, yuge, istočne njemačke) su bile puno zagađenije nego kapitalističke
drugo zelena ideologija i trpačina zemlje sa imigracijom trećeg svijeta.. komedija
a da ti austrijanci stvarno redikuli
glupost sama po sebi, jer socijalističke zemlje (poput bišve kine, rusije, yuge, istočne njemačke) su bile puno zagađenije nego kapitalističke
drugo zelena ideologija i trpačina zemlje sa imigracijom trećeg svijeta.. komedija
Guest- Guest
danni1 wrote:Nekako mi se čini da je srpčad opet ispala nebitna.
Jbga, konstantno se precjenjuju.
koliko smo nebitni ne znam
ali znam da o hrvatima nisam pricitao nista sl.
pred au izbore.
Guest- Guest
yoda,Zeleni kad ih gledam to su ti likovi slicni oni sa vasef FF-a,njezni cure i decki,nenavikli da rade nesto teze,pa se zalazu za trpacinu,nebil li oni morali da se bave time...uglavnom prodavaci raznoraznih filozofija,koje nicemu ne koriste..Milo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
Guest- Guest
pa točno tobogomdani wrote:yoda,Zeleni kad ih gledam to su ti likovi slicni oni sa vasef FF-a,njezni cure i decki,nenavikli da rade nesto teze,pa se zalazu za trpacinu,nebil li oni morali da se bave time...uglavnom prodavaci raznoraznih filozofija,koje nicemu ne koriste..Milo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
i u americi isti kurac, ono colledge educated studneti za hillary, protiv trumpa.. naravno svi ti studenti sa društvenih(marksističkih fakulteta)..
kao što sam rekao, većinu društvenih fakulteta doslovno treba zapaliti.. filozofija, povjest, umjetnost, sociologija, to užagati sve totalno, a ekonomiju i pravo užgati isto tako, a ostaviti malo ih da budu suci i upravitelji banaka i u poreznoj.. ostalo sve zapaliti..
Guest- Guest
Ma to su ideje proizašle iz tkz. Frankfurtske škole, Tavistock instituta i sl. kvazi učilišta a u biti običnih manipulatora i špekulanataMilo Yiannopoulos wrote:a da negovorim da su zeleni za socijalizam praktički, ono državna regulacija radi zaštite okoliša..
Kermit-
2014-04-17
zeleni znače samo veće poreze za kaznu jer dišeš zrak i prdiš co2
i globu ako nisi papak koji vozi bicikl nego imaš auto, ono samo krkani zaostali danas voze aute jel
i globu ako nisi papak koji vozi bicikl nego imaš auto, ono samo krkani zaostali danas voze aute jel
a dobro sad, nije to bas, tvoje pravo:)asilovski wrote:Lopov sa JUG II studirao je 10 godina 3. stupanj ETF-adijagram wrote:je li vrdoljak cepinac il,...sto ja znam, sicilijanac:)asilovski wrote:Holica je bila proizvod i to neuspješan, iako ona kao ministar nije bila lopov dapače, zato su je Vrdoljak i Čačić oćerali i preuzeli švercdijagram wrote:zelen je, ko i ona Holicaasilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
da nema zrinjevca ne bi znala sto je drvo
dijagram-
2015-08-09
Upravo to ono što je David Attembourg predložio a to je smanjivanje populacije za 1/3, a ne povećanje, te uništenje jedinog kakvog takvog kontinenta sa milijardama novih stanovnikaMilo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
Kermit-
2014-04-17
Je l' to nazi izgubio?
2016-11-17
znaci veber bi mogo bit zeleni, svako malo o svom biciklu:)marcellus wrote:zeleni znače samo veće poreze za kaznu jer dišeš zrak i prdiš co2
dijagram-
2015-08-09
pa to bi i trebalo..asilovski wrote:Upravo to ono što je David Attembourg predložio a to je smanjivanje populacije za 1/3, a ne povećanje, te uništenje jedinog kakvog takvog kontinenta sa milijardama novih stanovnikaMilo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
održivi razvoj bi i podrazumjeva smanjivanje broja stanovnika, kako na razini svake zemlej tako i na razini cijele planete
Guest- Guest
a Dedu popljuvase Kamile neuke...Milo Yiannopoulos wrote:pa to bi i trebalo..asilovski wrote:Upravo to ono što je David Attembourg predložio a to je smanjivanje populacije za 1/3, a ne povećanje, te uništenje jedinog kakvog takvog kontinenta sa milijardama novih stanovnikaMilo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
održivi razvoj bi i podrazumjeva smanjivanje broja stanovnika, kako na razini svake zemlej tako i na razini cijele planete
Guest- Guest
Ne nužno. Zato se i zove održivi razvoj.Milo Yiannopoulos wrote:pa to bi i trebalo..asilovski wrote:Upravo to ono što je David Attembourg predložio a to je smanjivanje populacije za 1/3, a ne povećanje, te uništenje jedinog kakvog takvog kontinenta sa milijardama novih stanovnikaMilo Yiannopoulos wrote:sve zelene stranke se zalažu za masovnu trpačinu i rast populacije preko uvoza islamista, kakve veze to ima sa jebenom ekologijom? zar nebi trebalo biti obrnuto, zalagati se za reduciranje broja stanovnika?asilovski wrote:Predsjednik je debil iz tkzv. zelenih koji hoće povećati masovni uvoz kradljivaca bicikala, dilera spida i pekača kebaba, zapravo nikad mi nije bilo jasno kakve veze takvi imaju sa bilo čim zelenim i cijela ta paradigma "zelenih2 je žešća šarena laža ono "održivi razvoj" heheh u svakom slučaju Italija je ovdje važna a ne Austrija
red wolf-
2016-02-10
Agenda 2030 je uzela u obzir činjenicu da će u razdoblju od 2030. godine i 2050. godine na Zemlji biti oko 9 milijardi ljudi.
red wolf-
2016-02-10
Jednostavno rečeno, cilj Agende je potpuna promjena života na Zemlji. Riječ je zaista o izgradnji novog svijeta.
red wolf-
2016-02-10
Dodik je na aparatima...
2016-11-17
srpcad ovo,srpcad ono.srpcad ko i uvik, kurac na biciklu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
Page 5 of 7