ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila  - Page 2 Empty Re: SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila

Post by Regoč 4/12/2016, 17:06

Bravo, Rujka!

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila  - Page 2 Empty Re: SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila

Post by Guest 4/12/2016, 17:08

Svetac opet gura "kozojepke" po busevima, ima čega novog? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 17:08

Inace je smirena i pitoma,trpeljiva,ali kad podivlja,spoobna je popickati se sa muskima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/12/2016, 17:08

bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:mhhh..tako je..Vidjam i ovdje prekrasne primjerke Mladjahnih zena i cura,kako se vazno vrte i gestikuliraju,dok je oko njih copor narajcanih khozoepa,koji ih gledaju,kao kojoti sirovo meso...a odatle do bezivotnog lezanja na nekoj tratini,samo je jedan korak...
Najiskrenije : nije moj problem.

I am man , mene nece .....jeb
i to sto kazes..Idjoti im roditelji,one tutlekaste tukice,dobitna kombinacija za Khozoepe...
Mediji u Nemačkoj pišu da je nesrećna devojka bila ćerka visokog evropskog zvaničnika Klemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Evropske komisije.

Ko prstom u govno ....pravo u centar.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 17:11

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:mhhh..tako je..Vidjam i ovdje prekrasne primjerke Mladjahnih zena i cura,kako se vazno vrte i gestikuliraju,dok je oko njih copor narajcanih khozoepa,koji ih gledaju,kao kojoti sirovo meso...a odatle do bezivotnog lezanja na nekoj tratini,samo je jedan korak...
Najiskrenije : nije moj problem.

I am man , mene nece .....jeb
i to sto kazes..Idjoti im roditelji,one tutlekaste tukice,dobitna kombinacija za Khozoepe...
Mediji u Nemačkoj pišu da je nesrećna devojka bila ćerka visokog evropskog zvaničnika Klemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Evropske komisije.

Ko prstom u govno ....pravo u centar.
ufff,ufff,ufff,,..budemo vidjeli sto slijedi..
Inace,sam odnos roditelja i djece u Svabiji je onako za moje pojmove prehladan..vjerujem da ovaj nece nabrati niti obrvu,nego samo traziti da Pravosudje odradi svoje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 17:25

mhhh..za normalne gradjane imam empatije,ali nek su politicari,njuzpejprovi,to nek se slobodno fila olovom ..za takve nemam fillinge..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by lookatme 4/12/2016, 20:49

Medical student Maria Ladenburger was found dead in the university city of Freiburg, where she volunteered at a refugee hostel in her spare time.

[url=http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1 rt$sitewide p$12]http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1%20rt$sitewide%20p$12[/url]

Koliko god mi ju je žao, ne mogu a da ne kažem...ili bolje da ne kažem ništa.

Last edited by lookatme on 4/12/2016, 20:52; edited 1 time in total (Reason for editing : g)
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics