SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
Bravo, Rujka!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
Svetac opet gura "kozojepke" po busevima, ima čega novog? :)
Guest- Guest
Inace je smirena i pitoma,trpeljiva,ali kad podivlja,spoobna je popickati se sa muskima..
Guest- Guest
Mediji u Nemačkoj pišu da je nesrećna devojka bila ćerka visokog evropskog zvaničnika Klemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Evropske komisije.bogomdani wrote:i to sto kazes..Idjoti im roditelji,one tutlekaste tukice,dobitna kombinacija za Khozoepe...RayMabus wrote:Najiskrenije : nije moj problem.bogomdani wrote:mhhh..tako je..Vidjam i ovdje prekrasne primjerke Mladjahnih zena i cura,kako se vazno vrte i gestikuliraju,dok je oko njih copor narajcanih khozoepa,koji ih gledaju,kao kojoti sirovo meso...a odatle do bezivotnog lezanja na nekoj tratini,samo je jedan korak...
I am man , mene nece .....jeb
Ko prstom u govno ....pravo u centar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ufff,ufff,ufff,,..budemo vidjeli sto slijedi..RayMabus wrote:Mediji u Nemačkoj pišu da je nesrećna devojka bila ćerka visokog evropskog zvaničnika Klemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Evropske komisije.bogomdani wrote:i to sto kazes..Idjoti im roditelji,one tutlekaste tukice,dobitna kombinacija za Khozoepe...RayMabus wrote:Najiskrenije : nije moj problem.bogomdani wrote:mhhh..tako je..Vidjam i ovdje prekrasne primjerke Mladjahnih zena i cura,kako se vazno vrte i gestikuliraju,dok je oko njih copor narajcanih khozoepa,koji ih gledaju,kao kojoti sirovo meso...a odatle do bezivotnog lezanja na nekoj tratini,samo je jedan korak...
I am man , mene nece .....jeb
Ko prstom u govno ....pravo u centar.
Inace,sam odnos roditelja i djece u Svabiji je onako za moje pojmove prehladan..vjerujem da ovaj nece nabrati niti obrvu,nego samo traziti da Pravosudje odradi svoje..
Guest- Guest
kofi tajm..!!!
Guest- Guest
mhhh..za normalne gradjane imam empatije,ali nek su politicari,njuzpejprovi,to nek se slobodno fila olovom ..za takve nemam fillinge..
Guest- Guest
Medical student Maria Ladenburger was found dead in the university city of Freiburg, where she volunteered at a refugee hostel in her spare time.
[url=http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1 rt$sitewide p$12]http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1%20rt$sitewide%20p$12[/url]
Koliko god mi ju je žao, ne mogu a da ne kažem...ili bolje da ne kažem ništa.
[url=http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1 rt$sitewide p$12]http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenage-refugee-arrested-suspicion-rape-9390316#rlabs=1%20rt$sitewide%20p$12[/url]
Koliko god mi ju je žao, ne mogu a da ne kažem...ili bolje da ne kažem ništa.
Last edited by lookatme on 4/12/2016, 20:52; edited 1 time in total (Reason for editing : g)
lookatme-
2014-04-18
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Migrant silovao 18-godišnju Bišćanku, policija uhapsila Pakistanca
» Policija u Gračacu uhapsila 41-og kozojeba
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije
» Njemačka uhapsila tri osobe zbog špijuniranja za Kinu
» Policija u Gračacu uhapsila 41-og kozojeba
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije