Američki Kongres započeo sa progonom ruskih i nezavisnih medija
Page 1 of 1
Američki Kongres započeo sa progonom ruskih i nezavisnih medija
http://www.activistpost.com/2016/12/bill-targeting-russian-propaganda-passes-house.html?utm_source=Activist+Post+Subscribers&utm_medium=email&utm_campaign=1fbaa17346-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_b0c7fb76bd-1fbaa17346-368533081
Kermit-
2014-04-17
Re: Američki Kongres započeo sa progonom ruskih i nezavisnih medija
dobro je... treba to prokazati svekolikom puku.
ne pashu im ruski mediji i alex jones,a neka pate,dzabe sve
2014-04-14
zgushtom i nadalje podrzavamo Rusiju...Winter is coming wrote:ne pashu im ruski mediji i alex jones,a neka pate,dzabe sve
Guest- Guest
nevidljiva ruka i osobne slobode su zlo i denegerirane američke ideje stare 200godina iz američkog ustava..
to su gluposti i to treba ukinuti..
država u ime naroda se najbolje brine za narod, osobne slobode i ljudska prava, tu su gluposti koje ionako će pravedna ali čvrsta državna ruka pomesti..
država u ime naroda se najbolje brine za narod, osobne slobode i ljudska prava, tu su gluposti koje ionako će pravedna ali čvrsta državna ruka pomesti..
Guest- Guest
to slijedi Yoda,to slijedi...gledjio sam neke filmove prije 20 godina,ima onaj film NET,sa Sandrom Bulockom,tehnoktracija vlada,korporacije,ovo i ono..ljucke vrijednosti-0 bodova..nije neki dubokoumni film,ali da covjeku da se zamisli..Milo Yiannopoulos wrote:nevidljiva ruka i osobne slobode su zlo i denegerirane američke ideje stare 200godina iz američkog ustava..
Guest- Guest
bogomdani wrote:to slijedi Yoda,to slijedi...gledjio sam neke filmove prije 20 godina,ima onaj film NET,sa Sandrom Bulockom,tehnoktracija vlada,korporacije,ovo i ono..ljucke vrijednosti-0 bodova..nije neki dubokoumni film,ali da covjeku da se zamisli..Milo Yiannopoulos wrote:nevidljiva ruka i osobne slobode su zlo i denegerirane američke ideje stare 200godina iz američkog ustava..
da ali moj post je bio sarkazam , na komentiranje nekih forumaša, koji govore da su ljudska prava i osobne slobode američke i britanske podvale, i onda kada isti ti amerikanci i britanci počinju sa ukidanjem ljudskih prava i osobnih sloboda , - onda im to nevalja..
odlučite se(ne ti) ali ovi navedeni.. jeste li za nevidljivu ruku , ili za državnu ruku u ekonomiji... ali ako dobijete državnu ruku nemojte se čuditi što su političari sve bogatiji, što vam zabranjuju UBER, sutra booking, što su porezi sve veći, a nezaposlenost sve veća
isto je i sa osobnim slobodama..
ako su vam ljudska prava i osobne slobode gluposti, ali nemojte se onda čuditi i pozivati na osobne slobode ako vas sutra tajne službe budu pratili jer ste na fejsbooku lajkali članak iz Russia Today i Sputniknews.. htjeli ste da čvrsta državna ruka regulira te "degenerirane gluposti", samo ta "državna ruka" može i vas plesnuti
ja sam naravno i za ekonomske i osobne slobode, kao što je bila izvorna Amerika , dok nije USA država nakon WW2 počela rasti.. pa onda rastu porezi, regulacije, dakle ekonomske slobode padaju, a onda počinju padati i osobne slobode, ne smiš ovo - nesmiš ono.. itd
Guest- Guest
Ehhhh..ovo me uvijek podsjeti,na ranojutarnje sate,kad me probudi zestoka erekcija,a Nevidljiva rujkina ruka ispod pokrivace se za istu uhvatila i potice je...Milo Yiannopoulos wrote:bogomdani wrote:Milo Yiannopoulos wrote:. jeste li za nevidljivu ruku
sorry na offf topiku Yoda..
Guest- Guest
2014-04-14
Similar topics
» Američki kongres priznao Armenski Genocid
» Američki kongres ukinuo Kini status zemlje u razvoju
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
» Medvedev vjeruje da će američki Kongres obustaviti podršku Ukrajini
» Američki kongres usvaja rezoluciju o Srebrenici u kojoj se jasno osuđuje Titoistički režim
» Američki kongres ukinuo Kini status zemlje u razvoju
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
» Medvedev vjeruje da će američki Kongres obustaviti podršku Ukrajini
» Američki kongres usvaja rezoluciju o Srebrenici u kojoj se jasno osuđuje Titoistički režim
Page 1 of 1