Ruski hakeri brutalno napali Plenkia, a kad ja tamo a ono međutim
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ruski hakeri brutalno napali Plenkia, a kad ja tamo a ono međutim
Aha...prepoznao ih Google Analytics.bogomdani wrote:jesil prepoznala Rukopis Rusa..??Triny wrote:Ruski hackeri napali i moju stranicu.
A što mene diraju...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Triny...ma daj ti to nama aplodaj da i mi vidimo Rukopis Rusa u kodu...Triny wrote:Aha...prepoznao ih Google Analytics.bogomdani wrote:jesil prepoznala Rukopis Rusa..??Triny wrote:Ruski hackeri napali i moju stranicu.
A što mene diraju...
Guest- Guest
Imaš na drugoj temi link pa pogledaj.
Ako ti to šta znači.
Ako ti to šta znači.
Trinity-
2014-04-17
pa ne bas... ..podalje sam ja Guglovih "proizvoda"..
Guest- Guest
.....rujo ko onaj iz price...'imao pa nemao'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i volio bi cuti od asile kakvu on kao onaj jednaki medju jednakima u ljubljenju ruske guzice ima koristi od rusije?...osim sto kao picka ocekuje da ce ga rus stiti od muslimana i donjet mu 'blagostanje'...uglavnom je picka...i rozlog to sto je picka..a da dokaze da nije picka nadjemo se on i ja face to face da ga nabijem u rusku guzicu
2015-09-08
ajd u qrc Fuk,bas me nasmija..Nego,kako ono,Atila-Bači,je pola Hrvat,pola Madjar,a ti bi ga u rusku guzicu nabio??'vuksadinare wrote:i volio bi cuti od asile kakvu on kao onaj jednaki medju jednakima u ljubljenju ruske guzice ima koristi od rusije?...osim sto kao picka ocekuje da ce ga rus stiti od muslimana i donjet mu 'blagostanje'...uglavnom je picka...i rozlog to sto je picka..a da dokaze da nije picka nadjemo se on i ja face to face da ga nabijem u rusku guzicu
Poanta svega,sda rusima znas s kime imas posla...jednom kad ti postanu frendovi,neces bolje imati,jednom kad od njih napravis neprijatelje.,bolje ih vise ne izazivaj..
Guest- Guest
Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka'
epikur:'hase na aparatima plenki dominira'
Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik'
e pronasao jedan od bogomdanog
bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'
epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'
epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'
evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka'epikur:'hase na aparatima plenki dominira'Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik'e pronasao jedan od bogomdanogbogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
marcellus, plenki je merkeličin čmarni ugrušćić a karamarku smješta buzin
marcellus wrote:Milo Yiannopoulos wrote:Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka'epikur:'hase na aparatima plenki dominira'Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik'e pronasao jedan od bogomdanogbogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
marcellus, plenki je merkeličin čmarni ugrušćić a karamarku smješta buzin
da se pohvalin.. još prije nego je smjenio karamarka, iz visoke politike sam imao informaciju da će karamarka rušiti(prije nego ga je počelo rušiti) USA ambasada jer smatraju da je previše povezan sa Rusima, mađarima i višegradom..
ekipa se smijala tada, i dan-danas neviruju neki(epi)
i logično je bilo da će uvaliti nekog redikula Plenkija, koji je utekao 91iz RH, i koji laje protiv Orbana, Putina i Višegradske skupine,.. i ekipa koja se tada smijala, i tada navijala da stave Plenkija, sada zgrožena njegovim odlukama..
"speak of the devil and it shall apear" .. mislim šta su očekivali da će im doći ?:D djeda mraz
Guest- Guest
karamarko je jedino povezan sa Kriminalnim miljeom,spomenutih drzava,ne tim Drzavama..to nije pasalo zapadu..a i prilicno je tutlek..
Guest- Guest
...karamarko nije pasao jer ga je bolio quratz i za amere i za rujebogomdani wrote:karamarko je jedino povezan sa Kriminalnim miljeom,spomenutih drzava,ne tim Drzavama..to nije pasalo zapadu..a i prilicno je tutlek..
2015-09-08
budimo realan , biti povezan sa ruskim kapitalom, znači biti i povezan sa ruskom državom.. i da nije tu bilo ništa kriminalno, evo karamarku ništa niti ne sude, niti mu je ikakva optužnica, niti će mu biti ikakva optužnica.. samo je tu bio "navodni sukob interesa" i ogroman pritisak svih, počevši od HDZa, MOSTa drugih stranaka, i medija da se makne sa vlasti jer je "ruski špijun"bogomdani wrote:karamarko je jedino povezan sa Kriminalnim miljeom,spomenutih drzava,ne tim Drzavama..to nije pasalo zapadu..a i prilicno je tutlek..
Guest- Guest
uopce on nije maknut radi toga..sjeti se malo njegove retorike,koja nema veze uopce sa nikim vani,nego sa ozivljavanjem nekih drugih pregazenih stvari...jos je votka LoLter se hvalio kako ce kad Pokarani dojdena vlast biti ovo i ono,a neki vise nece smjeti niti pisati...gdje je sad ta picka Lolter?..osla niz odvod zajedno sa boss-om svojim?
Guest- Guest
ma kakvi , jel itko ikome igdje u RH zabranio da piše od kada je karamarko bio 9mjeseci na vlasti.. ništa se nije desilo. ne odlučuje o takvim stvarima šef države, imaš poluge vlasti, sabor, vladu, sudove, policiju itd..bogomdani wrote:uopce on nije maknut radi toga..sjeti se malo njegove retorike,koja nema veze uopce sa nikim vani,nego sa ozivljavanjem nekih drugih pregazenih stvari...jos je votka LoLter se hvalio kako ce kad Pokarani dojdena vlast biti ovo i ono,a neki vise nece smjeti niti pisati...gdje je sad ta picka Lolter?..osla niz odvod zajedno sa boss-om svojim?
lik je maknut radi toga što je bio povezan i sa Rusijom i Višegradskom skupinom... to mi je još jedna osoba rekla prije nego su ga počeli rušit, da će ga rušiti radi toga..
i napisao sam na forumu
što se tiče lotke i drugih HDZovca, ne znam za njega, ali iman par frednova HDZovaca, to je takva ekipa koja sada pljuje po karamarku i lupaju ga nogama kada je na podu, a ližu šupak novom velikom vođi.. kojeg će prvom prilikom kada posrne, isto lupati na podu, i lizati šupak novom vođi u nadi da će dobiti jedan dio kolača..
mislim možda on nije takav, a znam HDZovce oni su uglavnom takvi, čast izuzecima
Guest- Guest
joda, jel ima koji papak u hr politici da vrijedi
» ruski hakeri
» 'Ruski hakeri' pronađeni...
» Ruski Hakeri upali Hillary i tkz. Demokratima u računalni sustav
» Turski islamisti brutalno napali obožavatelje benda Radiohead
» ruski hakeri
» 'Ruski hakeri' pronađeni...
» Ruski Hakeri upali Hillary i tkz. Demokratima u računalni sustav
» Turski islamisti brutalno napali obožavatelje benda Radiohead
Page 2 of 2