Vlada povećava povlaštene mirovine za 10 posto
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vlada povećava povlaštene mirovine za 10 posto
Pa necu vise niti ja..dosta je bilo..sad u skolicu 2 godine,pa svoj posao pokrenut.. ne znam koja si bransa,ali ako imas neki dobro utvrdjen studij,mos i ovdje prosperirati laganini.,.,.dobro,ne mora Svabija nuzno...kaja wrote:a ne mogu ti ja to. za švabu da radim pokorno, ubila bi se rađe.bogomdani wrote:Kayo,bjez ti odande..na vrijeme...kaja wrote:a kome će uzeti 300 miljuna godišnje za to, nama?
znači mjere ove vlade su povećati sebi plaću, povećati povlaštenu mirovinu, dati braniteljima da ne dignu opet šator i jer hdz je tako domoljuban da mu nije problem, ostaviti pdv 25 %, povećati porez nekima, povećati broj ministarstava, posvađati se s rusijom da vidi EU što će biti, širiti represiju zatvaranjem ugostiteljskih objekata i kaznama poduzetnicima itd.
ubit!
Guest- Guest
ne znam gdje sam pročitao, ali postoji negdje i negativni uvjeti, npr ako vlada i sastav sabora ne postignu te i te rezultate, zabranjuje im se kandidiranje na izborima sljedeći put..
Regoč-
2015-08-21
Baš nas briga, povećamo deficit i imamo love.
Kad mogu Ameri, možemo i mi.
Kad mogu Ameri, možemo i mi.
crvenkasti-
2014-04-17
hehehe molim admina da si podijeli banbarry_lyndon wrote:
ne znam gdje sam pročitao, ali postoji negdje i negativni uvjeti, npr ako vlada i sastav sabora ne postignu te i te rezultate, zabranjuje im se kandidiranje na izborima sljedeći put..
Kermit-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Povlastene mirovine u RH-a dobija 7200 bivsih pripadnika JNA i 16000 clanova obitelji pripadnika NOB-a
» Kina povećava vojni proračun za 7 posto
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto
» Janica Kostelić povećeva mirovine osvajačima medalja za 100 posto: "Za sportaše ima novca"
» Vlada nudi veće mirovine za svako rodeno dijete
» Kina povećava vojni proračun za 7 posto
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto
» Janica Kostelić povećeva mirovine osvajačima medalja za 100 posto: "Za sportaše ima novca"
» Vlada nudi veće mirovine za svako rodeno dijete
Page 2 of 2