operwu za profilnu:
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
operwu za profilnu:
Re: operwu za profilnu:
čovjek ispred svog vremena, vizionar, pokretač tehnološke revolucije, graditelj auto cesta, pokretač svemirskog programa, začetnik jedinstvene europe ali one prave u obliku tisućugodišnjeg trećeg rajha, čistih ulica, bez kriminalaca i pedera. europa sigurna od islamskog i bilo kojeg oblika terorizma, začetnik tv prijenosa sportskih događanja, ne znam više što bih rekao, potreban je pjesnik da ga opiše, kako bi rekla jodie foster u filmu contact
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
..., ali neshvaćen ...kuracodigraca wrote:čovjek ispred svog vremena, vizionar, pokretač tehnološke revolucije, graditelj auto cesta, pokretač svemirskog programa, začetnik jedinstvene europe ali one prave u obliku tisućugodišnjeg trećeg rajha, čistih ulica, bez kriminalaca i pedera. europa sigurna od islamskog i bilo kojeg oblika terorizma, začetnik tv prijenosa sportskih događanja, ne znam više što bih rekao, potreban je pjesnik da ga opiše, kako bi rekla jodie foster u filmu contact
sat2-
2015-09-28
svi velikani su neshvaćeni od strane priprostog pukasat2 wrote:..., ali neshvaćen ...kuracodigraca wrote:čovjek ispred svog vremena, vizionar, pokretač tehnološke revolucije, graditelj auto cesta, pokretač svemirskog programa, začetnik jedinstvene europe ali one prave u obliku tisućugodišnjeg trećeg rajha, čistih ulica, bez kriminalaca i pedera. europa sigurna od islamskog i bilo kojeg oblika terorizma, začetnik tv prijenosa sportskih događanja, ne znam više što bih rekao, potreban je pjesnik da ga opiše, kako bi rekla jodie foster u filmu contact
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
skinuo sam seriju. skinuo sam 500 gb serija nju ću medu prvima pogledat.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1