Srbija želi sudjelovati u rusko-bjeloruskim vojnim vježbama "Slavensko bratstvo 2015"
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Srbija želi sudjelovati u rusko-bjeloruskim vojnim vježbama "Slavensko bratstvo 2015"
Posle kažu da ujke ne vole narodnjake. A padnu u sevdah kao šljiva u govno.RayMabus wrote:Evo zore evo dana je jedna lijepa narodna pjesma .....
Evo još jedne :
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Srbija želi sudjelovati u rusko-bjeloruskim vojnim vježbama "Slavensko bratstvo 2015"
Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
Guest- Guest
Meni ništa ne paše. Za vaše ustaše mi se jebe a ovi naši mi uopšte ne leže. A za Vukovar mi se takođe jebe. Mnogo više mi je stalo do onih 19 i za 2000 ubijenih u Oluji.tre91 wrote:Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
2014-04-19
Srbi su glupi. Evo Mađari najavili tisuce novih policajaca uz granicu da blokiraju imigrante.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/583795/Nekoliko-hiljada-novih-madjarskih-policajaca-na-granici-sa-Srbijom
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/583795/Nekoliko-hiljada-novih-madjarskih-policajaca-na-granici-sa-Srbijom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovi imigranti se navukli na Srbiju ko narkoman na belo.
2014-04-11
Bez obzira na solidarnost i empatiju Makedonaca, s permanentnim povećanjem broja izbjeglica (već ove jeseni očekuje se novi val s više od deset tisuća imigranata koji će preko Turske i Grčke stići u Makedoniju), političkim odlukama određenih zemalja iz regije, kao što su izgradnja Mađarskog zida na granici prema Srbiji, i njezino hermetičko zatvaranje, nemogućnost Srbije da se tome suprotstavi, nesuradnja Grčke, ignoriranje alternativnih prijelaza kroz Bugarsku i Rumunjsku od strane imigranata, kao i impotentnost EU i UNHCR, dolazak jeseni, a kasnije i zime, ozbiljno se nameće pitanje, da li u razdoblju koje dolazi, će biti postavljeni temelji za nastanak humanitarne krize u vakuum prostoru koji će nastati, između ostalih, i na teritoriju Makedonije?
Vrijeme ne ide u korist tranzitnim zemljama, kao što ne ide ni u korist imigrantima, a iziskivat će daleko ozbiljnija materijalna i nematerijalna izdvajanja na račun makedonskih poreznih obveznika za upravljanje tom krizom koja u ovakvom status-quo stanju će neminovno nastati, za koju zemlje iz regije, a osobito one prve na udaru, kao Makedonija, nisu ni institucionalno ni izvaninstitucionalno sposobne pružiti.
Europa jednostavno ne smije dopustiti takvu katastrofu na svom tlu u 21. stoljeću.
http://www.advance.hr/vijesti/strategija-o-imigrantima-je-neizbjezna-i-potrebna/
Vrijeme ne ide u korist tranzitnim zemljama, kao što ne ide ni u korist imigrantima, a iziskivat će daleko ozbiljnija materijalna i nematerijalna izdvajanja na račun makedonskih poreznih obveznika za upravljanje tom krizom koja u ovakvom status-quo stanju će neminovno nastati, za koju zemlje iz regije, a osobito one prve na udaru, kao Makedonija, nisu ni institucionalno ni izvaninstitucionalno sposobne pružiti.
Europa jednostavno ne smije dopustiti takvu katastrofu na svom tlu u 21. stoljeću.
http://www.advance.hr/vijesti/strategija-o-imigrantima-je-neizbjezna-i-potrebna/
2014-04-11
Pa jebiga kad se nisu htjeli sklanjati kad srpski tenkovi bježe.dzango wrote:Meni ništa ne paše. Za vaše ustaše mi se jebe a ovi naši mi uopšte ne leže. A za Vukovar mi se takođe jebe. Mnogo više mi je stalo do onih 19 i za 2000 ubijenih u Oluji.tre91 wrote:Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
Guest- Guest
dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
prije je to azijatsko-tursko bratstvo.. nego slavensko.. OK bjelorusi su amo reći čisti slaveni, a vi i rusi i ne baš.
Guest- Guest
Srpske kolone se jesu sklanjale pa ste ih opet bombardovali iz aviona.tre91 wrote:Pa jebiga kad se nisu htjeli sklanjati kad srpski tenkovi bježe.dzango wrote:Meni ništa ne paše. Za vaše ustaše mi se jebe a ovi naši mi uopšte ne leže. A za Vukovar mi se takođe jebe. Mnogo više mi je stalo do onih 19 i za 2000 ubijenih u Oluji.tre91 wrote:Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
2014-04-19
Vi zato imate svoje konjušarsko-germansko bratstvo.neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
prije je to azijatsko-tursko bratstvo.. nego slavensko.. OK bjelorusi su amo reći čisti slaveni, a vi i rusi i ne baš.
2014-04-19
Opet mi došlo da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Jeste, avioni gusjeničari su ih zgazili. Ti se baš voliš praviti sljepac jelda. Snimke jasno pokazuju gaženje i guranje sa ceste a ne bonbardiranje ili mitraljiranje iz aviona. Jebiga teško vam je priznati da su bili i ostali stoka koja je svoj narod zgazila samo da spase svoju kukavičku guzicu.dzango wrote:Srpske kolone se jesu sklanjale pa ste ih opet bombardovali iz aviona.tre91 wrote:Pa jebiga kad se nisu htjeli sklanjati kad srpski tenkovi bježe.dzango wrote:Meni ništa ne paše. Za vaše ustaše mi se jebe a ovi naši mi uopšte ne leže. A za Vukovar mi se takođe jebe. Mnogo više mi je stalo do onih 19 i za 2000 ubijenih u Oluji.tre91 wrote:Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
Guest- Guest
dzango wrote:Vi zato imate svoje konjušarsko-germansko bratstvo.neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
slaveni.. hm
a čekaj poljaci(40milijun), ukrainci(40-50milijuna) , česi(10milijuna), slovaci, hrvati, crno gorci, slovenci, šta svi ovi nisu "slaveni" samo ste vi crno manjasti srbi slaveni, i ovi rusi koji se mješaju sa azijatima?
Guest- Guest
EU protiv vojne vježbe Rusije i Srbije
18 august 2015 Izmijenjeno 20:51 CEST
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/eu-protiv-vojne-vjezbe-rusije-i-srbije
18 august 2015 Izmijenjeno 20:51 CEST
EU smatra da Srbija šalje 'pogrešne signale', dok iz Beograda ističu da vode balansiranu vanjsku politiku.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/eu-protiv-vojne-vjezbe-rusije-i-srbije
2014-04-11
A samo njima su turci 600 godina jebali žene.neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Vi zato imate svoje konjušarsko-germansko bratstvo.neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
slaveni.. hm
a čekaj poljaci(40milijun), ukrainci(40-50milijuna) , česi(10milijuna), slovaci, hrvati, crno gorci, slovenci, šta svi ovi nisu "slaveni" samo ste vi crno manjasti srbi slaveni, i ovi rusi koji se mješaju sa azijatima?
Guest- Guest
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Još samo da ubedite one u koloni da su ih gazili srpski tenkovi umesto što su ih bombardovali ustaški avioni, i sve u redu.tre91 wrote:Jeste, avioni gusjeničari su ih zgazili. Ti se baš voliš praviti sljepac jelda. Snimke jasno pokazuju gaženje i guranje sa ceste a ne bonbardiranje ili mitraljiranje iz aviona. Jebiga teško vam je priznati da su bili i ostali stoka koja je svoj narod zgazila samo da spase svoju kukavičku guzicu.dzango wrote:Srpske kolone se jesu sklanjale pa ste ih opet bombardovali iz aviona.tre91 wrote:Pa jebiga kad se nisu htjeli sklanjati kad srpski tenkovi bježe.dzango wrote:Meni ništa ne paše. Za vaše ustaše mi se jebe a ovi naši mi uopšte ne leže. A za Vukovar mi se takođe jebe. Mnogo više mi je stalo do onih 19 i za 2000 ubijenih u Oluji.tre91 wrote:Je kad vama paše da bude tako, tako na primjer tadić dolazi u Vu i laprda o 19 ubijenih srba u paulinom dvoru pored nekoliko tisuća ubijenih od srpske ruke u samom gradu Vu.. Isti nivo je sada i ovaj tvoj pokušaj, ono svi su isti a samo srbi imaju pravo prigovarati i prozivati sve oko sebe i izjednačavati po potrebi kako im je dragodzango wrote:Normalno da niko ne brani. Normalno je da će ustaše pevati ustaške pesme. To sam i napisao na samoj temi. Vrh države vam nije ništa bolji. Ista govna, samo različiti nivo vlasti.tre91 wrote:Privatni dernek. Osim toga zar bi ti branio nekome da pjeva u svojoj zemlji što mu je volja? Pa ne branimo ni mi vama da pjevate četničke pjesme u srbiji i zaboli nas kuac za to. Uostalom ovo su nižerangirani političari a ne vrh države kao u vašem slučaju.dzango wrote:Evo su ti što nisu ustaše i što ukidaju ćirilicu:tre91 wrote:Nisu, jesu lopine i komunjare i štite komi ubnojice ali ustaše nisu niti su ratni huškači niti ubojice za razliku od vaših koji su dokazani četnici i bitange i ubojice i ratni huškači.dzango wrote:Menjate jedne da dođu drugi. Siđi Kurta da uzjaše Murta. A vaši nisu ustaše, ubice, ratni huškači, lopovi?tre91 wrote:Mi ih barem mjenjamo i pokušavamo nešto stvoriti dočim vi sve više gazite u mulj i sve više pasete travu sa četnicima, kavgađžijama, bitangama, lopinama, ubojicama, ratnim huškačima......dzango wrote:Sva sreća pa je kod vas vlast po meri naroda i ne jedete govna.tre91 wrote:Pročetnička, velikosrpska-isti kurac za nas a za vas samo jad i bjeda u kojoj se koprcate ko šaran u mreži. Nema vama naprjed dok su vam sotone na vlasti i dok vas filuju "go**a" koje vi gutate ko dobar dan.dzango wrote:Za Hrvatsku je svaka pročetnička. Pa i Tadićeva.RayMabus wrote:Za Hrvatsku je ona procetnicka.
2014-04-19
neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Vi zato imate svoje konjušarsko-germansko bratstvo.neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
slaveni.. hm
Jesu Sloveni, ali nisu slobodni i ne mogu da učestvuju u Slovenskom bratstvu. Mada su uvek dobrodošli. Jednog dana kada ne budu germanske podguzijače i budu mogli slobodno da učestvuju u Slovenskom bratstvu i da ponosno kažu da su Sloveni.
Last edited by dzango on 19/8/2015, 10:54; edited 1 time in total
2014-04-19
Brale, ne znam kako da ti to saopstim na nezan nacin, ali hrvati kao slovensko pleme je davno izumrelo, ovo danas su potomci avara, huna, cerkeza...jebem li ga, u svakom slucaju neki kosooki racku...neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
Misliš čkapi.Stanojko wrote:Brale, ne znam kako da ti to saopstim na nezan nacin, ali hrvati kao slovensko pleme je davno izumrelo, ovo danas su potomci avara, huna, cerkeza...jebem li ga, u svakom slucaju neki kosooki racku...neoliberalni_placenik wrote:dzango wrote:Nadam se. Nego Poljaci, jebeš te Slovene kojima smeta slovensko bratstvo.
2014-04-19
Misli nisu turci kao vi.
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» DNEVNI AVAZ: Izetbegović želi da zaštiti zetove i treba da napusti organizaciju Muslimansko bratstvo
» Ursula viče na Hrvatsku jer želi rusko cjepivo
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Srbija želi organizaciju MUNDIJALA 2030. godine!
» Ursula viče na Hrvatsku jer želi rusko cjepivo
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Srbija želi organizaciju MUNDIJALA 2030. godine!
Page 5 of 7