Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
Ak ti kažem, morat ću te...tre911 wrote:Ajde moć i slavu (muhahahaha) ali oklen ti lova od foruma da mi je znati?Eva wrote:Ni za galaksiju, a ne jadnu Ameriku, ne bih legla s onim jazavcem. Ja sve radim samo iz svog gušta. A lovu, moć i slavu imam tu na forumu, kaj mi treba višetre911 wrote:Ma daj, tebe pali samo lova moć i slava tako da bi ti zamjenila melaniju bez pardona :)Eva wrote:Nisu mi napeti kao muškarci ni jedan, tak da bi im trud bil uzaludan.tre911 wrote:
Ih da je Trump ako već Putin nije tebe ugledao na vrijeme....
Guest- Guest
Re: Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....vuksadinare wrote:..zasto'..ja sam odmah rekao u startu love nemam,nisam poznat,volim sve sto vole mladi i to je to....tre911 wrote:A svima se dogodi greška :DDvuksadinare wrote:
nije ona bas takva kad sam joj ja bio decko a krpam kraj sa krajem...
Guest- Guest
no dobro....sad ti u krajnost...a nisam ni za bacit....ima ko potvrdit...tre911 wrote:Eva wrote:Ne, nego dividendutre911 wrote:Ima popust na količinu, mileva, nevanja, stevanja .....marcellus wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
kolko daju tebi za korištenje branda "mileva"?
Dobra
Eto vuče a ti meni ovo ono, voli me jer sam ljep plav i visok i imam tijelo ko apolon :DD
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
joooj...ovo ti ni trebalo....pitaj mene...tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....vuksadinare wrote:..zasto'..ja sam odmah rekao u startu love nemam,nisam poznat,volim sve sto vole mladi i to je to....tre911 wrote:
A svima se dogodi greška :DD
2015-09-08
..prva greska u koracima...
2015-09-08
Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....vuksadinare wrote:..zasto'..ja sam odmah rekao u startu love nemam,nisam poznat,volim sve sto vole mladi i to je to....tre911 wrote:
A svima se dogodi greška :DD
Guest- Guest
Zašto? Pa ne barim je samo konstatiram :))vuksadinare wrote:joooj...ovo ti ni trebalo....pitaj mene...tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....vuksadinare wrote:
..zasto'..ja sam odmah rekao u startu love nemam,nisam poznat,volim sve sto vole mladi i to je to....
Guest- Guest
samo ti konstatiraj....slijedi analitikatre911 wrote:Zašto? Pa ne barim je samo konstatiram :))vuksadinare wrote:joooj...ovo ti ni trebalo....pitaj mene...tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:
Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....
2015-09-08
Pa ne možeš ni jesti 12 sati, spavati vjerojatno možeš pa ispada po tim kriterijima da je sve za goli kiki osim spavanjaEva wrote:Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....vuksadinare wrote:
..zasto'..ja sam odmah rekao u startu love nemam,nisam poznat,volim sve sto vole mladi i to je to....
Guest- Guest
Tebi se sve svodi na u se, na se i podase. Mislila sam na razgovor, druženje, smijanje, sve on sitnice koje činimo kroz dan i koji su esencija sreće.tre911 wrote:Pa ne možeš ni jesti 12 sati, spavati vjerojatno možeš pa ispada po tim kriterijima da je sve za goli kiki osim spavanjaEva wrote:Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?tre911 wrote:
Mislila je da je foliraš Sama je rekla da je sex bez veze i da je precjenjen i da je zabava za sirotinju tako da....
Guest- Guest
....ne cini to za boga miloga tre....
2015-09-08
Mudro.Eva wrote:Voće i povrće se uvijek jede samo sezonsko. Kakvo grožđe u prosincu?!
Bosanskoposavski Srbin, znamo to odavna.vuksadinare wrote:ajd en kaki..tu sa balkana ili 'regiona' odakle si?..sto se sramis..bogomdani wrote:baaaden-vurtemberg..vuksadinare wrote:ja sam iz sinja i dalamcije..aj sad reci ti okle si?bogomdani wrote:da,ono sto se ostavi da smrzne i pocne onako venuti,tada se poveca ukupni secer i pravi se ono ledeno vino po butelja 500 kuna...a oklen si ti??..vuksadinare wrote:
u decembru?...okl'e si ti jebote?
Zato ne voli ni Kolindu.Stribor wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
Uh ... ča je ženski jal, nima ga na svitu.
A s osobitom užitkom predjel među Učkom i Dragonjom.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako sam dojma da u posljednje vrijeme naredale se cuske i sa zapada i sa sitoka po drzavama 'regiona'..đido vamo mali da ti jedan samar zalijepim
Eh što bi vas ja šamarao da sam kojim slučajem namjesto Melanije. Satrao bih vas sve od Triglava do Gevgelije.
Sex u takvoj relaciji uopće nije nevažan, dapače učvršćuje vezu, produbljuje ljubav i istinsko davanje jedno drugome, stvaraju se neraskidive veze koje nas uvijek vežu ma kako se nas život dalje kretao....sex je sve samo ne precjenjen i nisam slučajno napisao što tebe u životu tjera naprijed.Eva wrote:Tebi se sve svodi na u se, na se i podase. Mislila sam na razgovor, druženje, smijanje, sve on sitnice koje činimo kroz dan i koji su esencija sreće.tre911 wrote:Pa ne možeš ni jesti 12 sati, spavati vjerojatno možeš pa ispada po tim kriterijima da je sve za goli kiki osim spavanjaEva wrote:Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.tre911 wrote:Zavisi što imaš u izloguEva wrote:
Pa naravno da je sex precijenjen, jer to je aktivnost od 15 minuta do 60 max, a kaj s preostalih 1380 minuta u svakom danu. Kaj delat s tom osobom?
Guest- Guest
tre prijatelju....najebo sitre911 wrote:Sex u takvoj relaciji uopće nije nevažan, dapače učvršćuje vezu, produbljuje ljubav i istinsko davanje jedno drugome, stvaraju se neraskidive veze koje nas uvijek vežu ma kako se nas život dalje kretao....sex je sve samo ne precjenjen i nisam slučajno napisao što tebe u životu tjera naprijed.Eva wrote:Tebi se sve svodi na u se, na se i podase. Mislila sam na razgovor, druženje, smijanje, sve on sitnice koje činimo kroz dan i koji su esencija sreće.tre911 wrote:Pa ne možeš ni jesti 12 sati, spavati vjerojatno možeš pa ispada po tim kriterijima da je sve za goli kiki osim spavanjaEva wrote:Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.tre911 wrote:
Zavisi što imaš u izlogu
2015-09-08
Teško, malo je paradoksalno ali najebo je onaj koji ne može jebati :)))vuksadinare wrote:tre prijatelju....najebo sitre911 wrote:Sex u takvoj relaciji uopće nije nevažan, dapače učvršćuje vezu, produbljuje ljubav i istinsko davanje jedno drugome, stvaraju se neraskidive veze koje nas uvijek vežu ma kako se nas život dalje kretao....sex je sve samo ne precjenjen i nisam slučajno napisao što tebe u životu tjera naprijed.Eva wrote:Tebi se sve svodi na u se, na se i podase. Mislila sam na razgovor, druženje, smijanje, sve on sitnice koje činimo kroz dan i koji su esencija sreće.tre911 wrote:Pa ne možeš ni jesti 12 sati, spavati vjerojatno možeš pa ispada po tim kriterijima da je sve za goli kiki osim spavanjaEva wrote:
Pa nemreš se sexat 12 h na dan, kakve su to aluzije?! Znači ak vas niš ne veže osim sexualne privlačnosti, to nemre potrajat, nemate o čemu razgovarat, stranci ste si.
Guest- Guest
..aj dobro... ...gle spomenuo si rijec jebanje...druga greska u koracima...e sad treba napraviti detaljnu analitiku ovo vise nije slucajno....
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Melania Trump caught on camera scowling during inauguration
» Mlada katolkinja vehabijskog pravca oštro napala sv. L. Mandića: 'Prestanite štovati tijelo sv. Leopolda, to je vještičarstvo i prizivanje demona, što će vam mrtvac uz živog Isusa?'
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» (VIDEO) TRUMP OŠTRO PROTIV IMIGRANATA: Nastavljaju se uhićenja cijelih obitelji na granici s Meksikom
» Mlada katolkinja vehabijskog pravca oštro napala sv. L. Mandića: 'Prestanite štovati tijelo sv. Leopolda, to je vještičarstvo i prizivanje demona, što će vam mrtvac uz živog Isusa?'
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» (VIDEO) TRUMP OŠTRO PROTIV IMIGRANATA: Nastavljaju se uhićenja cijelih obitelji na granici s Meksikom
Page 4 of 4