Dodik se ushro
Page 1 of 1
Dodik se ushro
PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik optužio je hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović za miješanje u unutarnje poslove Bosne i Hercegovine nakon što je ona upozorila na nestabilno stanje u susjednoj zemlji i opasnosti koje po njen opstanak predstavljaju postupci poput rujanskog referenduma u RS, koji je održan protivno odlukama Ustavnog suda BiH.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-opomenuo-kolindu-nije-na-njoj-da-se-mijesa-u-unutarnje-stvari-bih/935128.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-opomenuo-kolindu-nije-na-njoj-da-se-mijesa-u-unutarnje-stvari-bih/935128.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodik se ushro
Ma nema para..a ni kredita..
2016-11-17
Dakle ...tvoja fotelja postoji samo jer postoji RS ...koja isto postoji jer postoji država BiH.
S obzirom da se BiH nece razvaljivati al ti to nisi siguran al mi jesmo ....mi cemo ucinit sve da ju razvalimo pa onda i kad ovim bošnjama pukne film lijepo ti ....
Baš me zanima tko ce prvi do BL ....Rusi il mi ostali.
S obzirom da se BiH nece razvaljivati al ti to nisi siguran al mi jesmo ....mi cemo ucinit sve da ju razvalimo pa onda i kad ovim bošnjama pukne film lijepo ti ....
Baš me zanima tko ce prvi do BL ....Rusi il mi ostali.
2014-04-11
Neradi se o tome nego RS postoji samo jer postoji BiH.govinda wrote:Ma nema para..a ni kredita..
Sad ti lijepo svi postanu nadrkani i da je to neizdrživo i raspad sistema , zapad nece to dopustiti al šta nas brige.
Međed misli da nam je stalo ....pa nije naša fotelja u pitanju.
2014-04-11
Dodik: 'Bit će još referenduma'
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska reagirao je na izjavu hrvatske predsjednice da je referendum o Danu RS-a bio tek prvi korak i da se može očekivati još referenduma.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-bit-ce-jos-referenduma
Pajdo nekuži da nas boli kuraz za BiH tj manje nam je stalo od njih koji su dejtonom dobili pola BiH.
Nismo mi ti koji bi se trebali brinit ako puče puška.
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska reagirao je na izjavu hrvatske predsjednice da je referendum o Danu RS-a bio tek prvi korak i da se može očekivati još referenduma.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-bit-ce-jos-referenduma
Pajdo nekuži da nas boli kuraz za BiH tj manje nam je stalo od njih koji su dejtonom dobili pola BiH.
Nismo mi ti koji bi se trebali brinit ako puče puška.
2014-04-11
Ono ...on sjedi na dušeku koji se zove BiH i jedino tako i prijeti nekome tko je na kopnu.
Iglica i probušiš dušek i čao bao.
Iglica i probušiš dušek i čao bao.
2014-04-11
Zanimljiv je pajdo ...valjda misli da smo svi mi glupi a on jedini pametan.
Pa nije srpsku vojsku zapad zaustavio na ulazu u BL i prekinio rat ....nije zapad Hrvatima dao pola BiH tj nije im dao ništa ....nece se Hrvatskoj ništa desit ako BiH propadne a s njom i RS.
Na krajevu krajeva isti taj zapad nece dopusti mjenjanje BiH u nekim drugim granicama al to nije 100% sigurno al ono ok .....možemo i riksirat.
Znam samo koga čisto boli kuraz.
A znam tko bi se trebao zabrinit a ponaša se ko da se mi trebamo.
Sine međede ti si nešto falija u rezoniranju.
Pa nije srpsku vojsku zapad zaustavio na ulazu u BL i prekinio rat ....nije zapad Hrvatima dao pola BiH tj nije im dao ništa ....nece se Hrvatskoj ništa desit ako BiH propadne a s njom i RS.
Na krajevu krajeva isti taj zapad nece dopusti mjenjanje BiH u nekim drugim granicama al to nije 100% sigurno al ono ok .....možemo i riksirat.
Znam samo koga čisto boli kuraz.
A znam tko bi se trebao zabrinit a ponaša se ko da se mi trebamo.
Sine međede ti si nešto falija u rezoniranju.
2014-04-11
A idiota ono.
Pa lijepo smo ti Putinu poručili da Krim nije njegov ....šta misliš da čemo tebi napraviti obična bosanska budalo ?
....pogibeljan , surov ,drzak , bezobrazan
Pa lijepo smo ti Putinu poručili da Krim nije njegov ....šta misliš da čemo tebi napraviti obična bosanska budalo ?
....pogibeljan , surov ,drzak , bezobrazan
2014-04-11
Ma obični kreten kojemu nešto očito nije jasno ...poput činjenice da su od sve tri strane u BiH Hrvati najspremniji da idu na plan Ž jer nemaju šta izgubit.
Ž je zadnje slovo u abecedi.
Valjda zante koji je to plan.
Ž je zadnje slovo u abecedi.
Valjda zante koji je to plan.
2014-04-11
Imamo zamjenu teza ...Dodik se ponaša kao da su oni vojno dobili rat te kao da su Hrvati dobili pola BiH.
Znaš šta je s muslimanima ?
Muslimani se boje da ako bi došlo do raspada BiH da bi izgubili i tu jedinu međunarodno priznatu tvorevino ...zato nemaju muda ic do kraja.
Šta Hrvati imaju izgubit ?
Apsolutno ništa.
A Srbi ?
Pola BiH.
Znači oni koji najviše imaju od ovakve BiH prijete raspadom iste onima koji nemaju ništa za izgubit u slucaju raspada iste.
JOJ SINE.
Znaš šta je s muslimanima ?
Muslimani se boje da ako bi došlo do raspada BiH da bi izgubili i tu jedinu međunarodno priznatu tvorevino ...zato nemaju muda ic do kraja.
Šta Hrvati imaju izgubit ?
Apsolutno ništa.
A Srbi ?
Pola BiH.
Znači oni koji najviše imaju od ovakve BiH prijete raspadom iste onima koji nemaju ništa za izgubit u slucaju raspada iste.
JOJ SINE.
2014-04-11
Similar topics
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Dodik u Poljskoj
» dodik i čović
» Dodik je šaban
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Dodik u Poljskoj
» dodik i čović
» Dodik je šaban
Page 1 of 1