Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
i rusija i ameri zive od sukoba..rusi uz plin i naftu imaju najvecu zaradu u prodaji oruzja..ne boj se i njima rat itekako koristi....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
Prije rupa u propalom zakonu. Treba ukinut vladu i predsjednicu i uvest bezvlađe.vuksadinare wrote:dosli smo do toga ipak da ej hase zakon...Eva wrote:Haso je potrošeni kondom.
Guest- Guest
al sam siguran kome ne koristi-švabama....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne,kad koristi TUrcima.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuski veleposlanik u Beogradu razocaran srpskim tabloidima:'Imam samo prijezir prema vama'
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
» Dugin poručio Rusima: Operacija u Ukrajini je okončana, spremimo se za treći svjetski rat
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
» Dugin poručio Rusima: Operacija u Ukrajini je okončana, spremimo se za treći svjetski rat
Page 2 of 2