War in Space: The Next Battlefield?
Page 1 of 1
By Leonard DavidNovember 28th, 2016
Credit: U.S. Air Force
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: War in Space: The Next Battlefield?
US military prepares for the next frontier: Space war
http://edition.cnn.com/2016/11/28/politics/space-war-us-military-preparations/index.html
http://edition.cnn.com/2016/11/28/politics/space-war-us-military-preparations/index.html
2016-07-22
catabbath-
2015-08-22
hm, moguće. Ali sve si mislim, idući rat će voditi prije svega hakeri. Tko želi zaratiti s SAD, morao bi prvo udariti na satelite, ne fizički naravno. nego na elektroničku komunikacijsku infrastrukturu
Prije odprilike godinu dana je američka vojska (skupa sa NASA-om, naravno) izvela jedan
eksperiment na Mjesecu. Ništa ne znamo o tome osim što je letjelica letila oko Mjeseca
praktično tik iznad površine, prilagođavajući se konturi terena i na kraju pogodila unaprijed
zadani cilj-jedan brijeg. Kao laik sam zaključio da se radi o nečemu što bi bilo namjenjeno
provjeri mogućnosti izbjegavanja raketnog štita.
PS: Ako je moguće sa Zemlje u niskom letu pogađati cilj na Mjesecu, moguće je i obrnuto.
eksperiment na Mjesecu. Ništa ne znamo o tome osim što je letjelica letila oko Mjeseca
praktično tik iznad površine, prilagođavajući se konturi terena i na kraju pogodila unaprijed
zadani cilj-jedan brijeg. Kao laik sam zaključio da se radi o nečemu što bi bilo namjenjeno
provjeri mogućnosti izbjegavanja raketnog štita.
PS: Ako je moguće sa Zemlje u niskom letu pogađati cilj na Mjesecu, moguće je i obrnuto.
2016-07-22
Di su nestali Yehudi, Sveto i ostali vojni "stručnjaci"?
marcellus wrote:hm, moguće. Ali sve si mislim, idući rat će voditi prije svega hakeri. Tko želi zaratiti s SAD, morao bi prvo udariti na satelite, ne fizički naravno. nego na elektroničku komunikacijsku infrastrukturu
I onda će nas vratiti u srednji vijek poznat još kao 1986. godina . U vrijeme kad je sve bilo bolje rekao bi Trump
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» The US has tested a new "space weapon" - STARCOM Space Training Command
» Mysterious artificial space object heading towards Earth
» How Much Will the Trump Space Force Cost?
» space x raketa opet nije uspjela probiti kupolu...
» Izlazi novi Battlefield Yugoslavia
» Mysterious artificial space object heading towards Earth
» How Much Will the Trump Space Force Cost?
» space x raketa opet nije uspjela probiti kupolu...
» Izlazi novi Battlefield Yugoslavia
Page 1 of 1