Erdogan objavio - glavni cilj turske vojske u Siriji je rušenje Assadova režima
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Erdogan objavio - glavni cilj turske vojske u Siriji je rušenje Assadova režima
Imat ce i trecu uskoro : Armenija , Kavkaz.sitting_bull wrote:osnovna poanta.bogomdani wrote:Pa gle..nekako je sve postalo stihijski..ISIS sheban,sto dalje..?? Turska opet uz Natoj gazdu..valjda cijeni da ce imati nekog interesa...Rusi opet utabavaju rutu i osiguravaju je...a nece ovome uskoro kraja..Leviathan2 wrote:svejedno ce rusi morat njukat turcadiju :D
jebe se amerima koliko će trajati, jer dok traje njihova vojna industrija profitira.
istovremeno ruje imaju najmanje dva fronta: Ukrajinu i siriju. naizgled je putin u prednosti, ali sirija će postati novi afganistan za ruse, pogotovo ako se turska značajnije umiješa i zbog asada i zbog kurda...
Nitko nezna šta zna hr obavještajna služba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Erdogan objavio - glavni cilj turske vojske u Siriji je rušenje Assadova režima
Ja mislim da si ti to jer imas velikog putra na glavi inace si samo obicni huligan i lokalni kadabahija koji je tko zna kojih razloga pobjegao iz bosne...mozda i zbog sukoba sa zakonom pa postao odjednom 'veliki' hercegbosanac i konuervativni hrvat znam ja takve a do jucer bratstvo i jedinstvo iz prilozenogepikur37 wrote:govinda wrote:haj sto je bio mangup al sto je zene zavodio ) nadam se da mu zena ne prati ovaj forum :))vuksadinare wrote:...znaci epi bio lokalni mangup...kadabahija... ...ono u stilu..'mali djido vamo ajd trkni ba da mi kupis cigare'....
ja sam sada konzervativac katoličke provenijencije i umjereno desnog centra...bavim se trčanjem, strukom i botanikom :)
Molim da ovaj izljev mladosti zaboravite :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-14
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» KASAPOVIĆ: Erdogan obnavlja hegemoniju Turske u BiH, glavni mu je oslonac dinastija Izetbegović
» Eliminacija spolova je glavni cilj transrodne agende
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije
» Glavni zapovjednik Hezbollaha ubijen u Siriji
» Na pomolu novi sukob Turske i Rusije u Siriji?
» Eliminacija spolova je glavni cilj transrodne agende
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije
» Glavni zapovjednik Hezbollaha ubijen u Siriji
» Na pomolu novi sukob Turske i Rusije u Siriji?
Page 7 of 7