Nekaj šteka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nekaj šteka
Malo mi se vuče ovaj forum, učitava se konstantno, a kad tipkam onak otipkam sve pa odem pojest popit nešto pa se onda vratim da vidim dal' je gotov "rendering" slova :matrix:
Da ne treba nešto enejblat da bolje radi ili kaj? Na Operi 31.0 sam i tražio sam po FAQ-u i sl. Forumotion-a ali ne nađoh ništa
Da ne treba nešto enejblat da bolje radi ili kaj? Na Operi 31.0 sam i tražio sam po FAQ-u i sl. Forumotion-a ali ne nađoh ništa
Brain32-
2014-04-15
Re: Nekaj šteka
Meni na Mozilli sve funkcionira normalno, a vidim da nema ni obavijesti o radovima zbog kojih bi moglo biti problema u radu foruma. Probaj obrisati forum cookies.
Guest- Guest
Error
You haven't got the rights to access this page
ni searčilica ne valja
You haven't got the rights to access this page
ni searčilica ne valja
2014-04-16
a, čakaj da se javi neki običan korisnik, ako ni nemu ne radi, onda lets begin mass admin inauguration
2014-04-16
veber-
2014-12-30
ljudi koriste standardne browsere,Fajerfox,Crome,,a postoji jos toliko derivata koji su puno vise optimizirani i stabilniji,
Guest- Guest
hm vidi stvarno, kad idem na ovaj box srč dobijem:
[You must be registered and logged in to see this image.]
zašto nemam u navigation baru link srč?
btw kic je
[You must be registered and logged in to see this image.]
zašto nemam u navigation baru link srč?
btw kic je
sailor_moon- Posts : 14
2015-08-18
evo upravo sam nam uplatio 1g bez addova, tj gosti-neregistrirani imaju i dalje reklame, mi članovi smo oslobođeni čak i ako nemate adblocker.. valjda bi sad trebao biti brži 4orumček!~
hvala kic :*
hvala kic :*
sailor_moon- Posts : 14
2015-08-18
Morat cemo otvoriti neki racun,pa clanovi po dobrovoljnoj osnovvi da ostave neku pinku,svatko u svojoj mogucnosti..love uvijek zatreba..
Guest- Guest
ma ne treba ništa, s obzirom da forumotion koristimo preko 1g, više je nego fer nešto i vratiti im.
ovaj, dakle uspio sam neštu u vezi searcha, gore u navigation baru gdje je "home" pa "faq", sam ubacio "search" i sad bi trebao raditi, sad sam probao na svom lulu accountu, i bome radi! abene?
ovaj, dakle uspio sam neštu u vezi searcha, gore u navigation baru gdje je "home" pa "faq", sam ubacio "search" i sad bi trebao raditi, sad sam probao na svom lulu accountu, i bome radi! abene?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» T-50 PAK FA malo ....šteka
» Bugarska se šteka Francuzima
» Mutavizmi, ili Karamarko je nekaj promucao uz puno truda i rada logopeda
» Nešto šteka s krdom - u Šveckoj problemi
» Bugarska se šteka Francuzima
» Mutavizmi, ili Karamarko je nekaj promucao uz puno truda i rada logopeda
» Nešto šteka s krdom - u Šveckoj problemi
Page 1 of 2