MOL se povlači iz INE,prodaje dionice?
Page 1 of 1
MOL se povlači iz INE,prodaje dionice?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/hernadi-u-intervjuu-za-njemacki-list-ako-mol-nije-dobrodosao-u-hrvatsku-prodat-ce-dionice-ine/5322591/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: MOL se povlači iz INE,prodaje dionice?
ajd da i ta prica konacno zavrsi onako ili ovako...ocito ej da se previse i politika umijesala......
2015-09-08
Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
to ti se zove startesko izvlacenje bez prevec posljedica..no ne bi ja tu napadao mađare..vec sanadera,linica,cacica...tu ekipu..mađar je samo iskoristio njihovu pohlepuRegoč wrote:Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Regoč wrote:Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
legalno su stečene, i ako mene pitaš debelo preplaćene. INA je ostala bez sve vrijedne imovine radi Račana i Vesne Pusić, Mađari su kupili INU koja je imala nalazišta u Rusiji i Siriji a to je sve Hr vlada prokockala i zajebala mađare.
mogu jedino oni tužit nas.
logicno....ali mislim da je tu politika odigrala svoje...a i problemi oko sisacke rafinerije.....marcellus wrote:to sam najavio davno
2015-09-08
a ako nisu poštivali ugovor, možeš ih tužit, ali činjenica je da prije svega mi nismo poštivali ništa.
Ne bih ja napadao ni ovu ekipu. Već javno povješao.vuksadinare wrote:to ti se zove startesko izvlacenje bez prevec posljedica..no ne bi ja tu napadao mađare..vec sanadera,linica,cacica...tu ekipu..mađar je samo iskoristio njihovu pohlepuRegoč wrote:Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
Koliko znam, imovina u Siriji uopće nije računana, a pripala je Mađarima. Krivce na vrbe!marcellus wrote:Regoč wrote:Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
legalno su stečene, i ako mene pitaš debelo preplaćene. INA je ostala bez sve vrijedne imovine radi Račana i Vesne Pusić, Mađari su kupili INU koja je imala nalazišta u Rusiji i Siriji a to je sve Hr vlada prokockala i zajebala mađare.
malo pretjerujes ali dobro....mislim da se tu radi o nekom dilu danasnje vlade sa mađarima..sigurno ce biti neka kompezacija..kompromis...mozda ce nasi odustat od progona hernandija i vjerojatno dopustiti na nekom drugom polju ulaganje mađarskim ulagacima..kako sam citao u slobodnoj dalmaciji prije cetri mjeseca mađarski ulagaci iz sfere turizma imaju dosta zanimanja za ulaganje u nas turizam...da je zoki ostao vjerojatno bi se mađar inatio kao i zoki i tko zan kako bi to sve islo daljemarcellus wrote:a ako nisu poštivali ugovor, možeš ih tužit, ali činjenica je da prije svega mi nismo poštivali ništa.
2015-09-08
Regoč wrote:Koliko znam, imovina u Siriji uopće nije računana, a pripala je Mađarima. Krivce na vrbe!marcellus wrote:Regoč wrote:Kako prodati? Ako nisu poštivali ugovor, dionice im treba uzeti.
imovina ine je imovina ine, pripada svim dioničarima, nema se što uračunati ili ne, a pripala je na kraju rusima...
» Kaufland od 1. siječnja iz prodaje povlači plastične vrećice, štapiće za uši, slamke
» Dodik kupio dionice Facebooka
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi
» Kineski investitori sve više kupuju dionice kompanija koje su povezane s Rusijom
» dolar jači nego ikad u 14 godina, dionice rastu, očekuje se investicijsku bum u SAD (reuters)
» Dodik kupio dionice Facebooka
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi
» Kineski investitori sve više kupuju dionice kompanija koje su povezane s Rusijom
» dolar jači nego ikad u 14 godina, dionice rastu, očekuje se investicijsku bum u SAD (reuters)
Page 1 of 1