A thousand kisses deep (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..Regoč wrote:Ti si lavica, a maslinovo ulje mi je odmah do šibe.
Vidi tebe, cijeli si maštovit..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.prckov wrote:meni bi moja kad bi se vratio izvadila jos jedno okoRegoč wrote:"Jes ti išo zbog kurjeg oka ili sisate pedikerke?"prckov wrote:jel ti zena kad si se vratio rekla "uf jesi supak"Regoč wrote:
Čuj, kurje oko više nemam.
Da ipak nije samo u snovima..
2014-04-12
Od najranije dobi.maggie13 wrote:to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..Regoč wrote:Ti si lavica, a maslinovo ulje mi je odmah do šibe.
Još se i toga sjećaš, ha ha haRegoč wrote:Od najranije dobi.maggie13 wrote:to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..Regoč wrote:Ti si lavica, a maslinovo ulje mi je odmah do šibe.
2014-04-12
Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.prckov wrote:meni bi moja kad bi se vratio izvadila jos jedno okoRegoč wrote:"Jes ti išo zbog kurjeg oka ili sisate pedikerke?"prckov wrote:
jel ti zena kad si se vratio rekla "uf jesi supak"
Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.prckov wrote:meni bi moja kad bi se vratio izvadila jos jedno okoRegoč wrote:
"Jes ti išo zbog kurjeg oka ili sisate pedikerke?"
2014-04-12
neka masalaRegoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.prckov wrote:meni bi moja kad bi se vratio izvadila jos jedno okoRegoč wrote:
"Jes ti išo zbog kurjeg oka ili sisate pedikerke?"
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
Ne baš toliko rane, ali sam uviek imao odličan iz sastavakah.maggie13 wrote:Još se i toga sjećaš, ha ha haRegoč wrote:Od najranije dobi.maggie13 wrote:to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..Regoč wrote:Ti si lavica, a maslinovo ulje mi je odmah do šibe.
Pisao si pjesmice i sastave da se ne zaboravi..domišljato..Regoč wrote:Ne baš toliko rane, ali sam uviek imao odličan iz sastavakah.maggie13 wrote:Još se i toga sjećaš, ha ha haRegoč wrote:Od najranije dobi.maggie13 wrote:to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..Regoč wrote:Ti si lavica, a maslinovo ulje mi je odmah do šibe.
2014-04-12
A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.prckov wrote:
meni bi moja kad bi se vratio izvadila jos jedno oko
nema vise pjesama a?maggie13 wrote:Pisao si pjesmice i sastave da se ne zaboravi..domišljato..Regoč wrote:Ne baš toliko rane, ali sam uviek imao odličan iz sastavakah.maggie13 wrote:Još se i toga sjećaš, ha ha haRegoč wrote:Od najranije dobi.maggie13 wrote:
to je ona šiba k'o u sauni..za cirkulaciju..
2014-04-19
Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:
Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.
onda ti to nisi bio samo jednom?!
Guest- Guest
zaintrigiralo te bilo, ha?! :-)Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:I provjerilo se,vidim..hmmRegoč wrote:
Zapravo i nije sisata, ali ih zna prezentirati.
2014-04-12
bit ce opet, prci. ;-)prckov wrote:nema vise pjesama a?maggie13 wrote:Pisao si pjesmice i sastave da se ne zaboravi..domišljato..Regoč wrote:Ne baš toliko rane, ali sam uviek imao odličan iz sastavakah.maggie13 wrote:Još se i toga sjećaš, ha ha haRegoč wrote:
Od najranije dobi.
2014-04-12
Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:
I provjerilo se,vidim..hmm
Regoč wrote:Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:
Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.
to nije nosila push up :P
Guest- Guest
Iz posve estetskih razlogah i straha da joj ne nastrada kralježnica.maggie13 wrote:zaintrigiralo te bilo, ha?! :-)Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.maggie13 wrote:
I provjerilo se,vidim..hmm
Sad mi je jasno da ima odjeću za slobodno vrieme i odjeću za posao.Noor wrote:Regoč wrote:Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:
Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..
jes video je bezobrazna, htjela te prevaritRegoč wrote:Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..Regoč wrote:
Ne, nije se "provjerilo", nego je u nekim prilikama bila drukčije odjevena pa sam skužio.
2014-04-19
Regoč wrote:Sad mi je jasno da ima odjeću za slobodno vrieme i odjeću za posao.Noor wrote:Regoč wrote:Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:
A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.
pa, nego kako? :) dođeš doma i raskomotiš se da ti bude ugodnije....svučeš sve nepotrebno, jel :)
Guest- Guest
Ali joj nije uspjelo! Eto joj sad.prckov wrote:jes video je bezobrazna, htjela te prevaritRegoč wrote:Ravno izdanje je bio slučajan susret u šumi kraj jezera.Noor wrote:Regoč wrote:A, jednom ima majicu da se sve dekolte nabušio, gledaš kad će puć, a drugi put majica pada samo s malim ispupčenjima. I u mojim godinama uočiš razliku.maggie13 wrote:
Hmm, pronicljivko nije pao pod utjecaj mašte, već je podozrivo i kritički procijenio..
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 48 of 50