A thousand kisses deep (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
...sta ima na forumskoj spici?
dijagram-
2015-08-09
:Ddijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
2014-04-12
Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
2014-12-30
evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
2014-04-12
cure ce me braniti , nema zime:)veber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
dijagram-
2015-08-09
Nemere, kaj vam je?maggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:
Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.
2014-12-30
moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:
nece ni primjetiti koliko tog cukenja drze po kuci
dijagram-
2015-08-09
necemo smetat..bit cemo sarmantni i diskretni..;Pveber wrote:Nemere, kaj vam je?maggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:
S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...
2014-04-12
Ahahaveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:Evo Veber zove Kaju na kavu, a uvalio mu se Dijagram.eeero wrote:...dobra vecer...
Dijagram....moraš to bolje dozirat ;))
Guest- Guest
hahahadijagram wrote:moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:
2014-04-12
Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :Ddijagram wrote:moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:
Guest- Guest
to mi je najbolje, pa se sretnemo s drugima koji tegle svoje, pa se cukenje zaigra, zalaje, zarezi,mozda malo neki i zacviliNoor wrote:Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :Ddijagram wrote:moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:
Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....
a mi sve komentiramo strucno, slatki su, lijepi su, simpaticni su, kliknuli si su, ma nece on nista, to malo sto krvari zalij rakijom
oduvijek ceznem za takvim druzenjem:)
dijagram-
2015-08-09
ahahaha..danas si u elementudijagram wrote:to mi je najbolje, pa se sretnemo s drugima koji tegle svoje, pa se cukenje zaigra, zalaje, zarezi,mozda malo neki i zacviliNoor wrote:Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :Ddijagram wrote:moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:
Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...
a mi sve komentiramo strucno, slatki su, lijepi su, simpaticni su, kliknuli si su, ma nece on nista, to malo sto krvari zalij rakijom
2014-04-12
kako bolje,...mislis,...samo ti i,...evaNoor wrote:Ahahaveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....veber wrote:S Kajom idem naadvent, osim nje nitko drugi ne gre...Regoč wrote:
Dijagram....moraš to bolje dozirat ;))
dijagram-
2015-08-09
aha, kak' da nemaggie13 wrote:necemo smetat..bit cemo sarmantni i diskretni..;Pveber wrote:Nemere, kaj vam je?maggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:Nisi zginuo u ratu, stEta bi bilo za advent...dijagram wrote:
Doci cemo ja, seka, vrakcija, norka, darla,....
2014-12-30
popustila viroza, otisao radit nesto u zagorje,smrzavao se i znojio istovremeno i odmah boljemaggie13 wrote:ahahaha..danas si u elementudijagram wrote:to mi je najbolje, pa se sretnemo s drugima koji tegle svoje, pa se cukenje zaigra, zalaje, zarezi,mozda malo neki i zacviliNoor wrote:Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :Ddijagram wrote:moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darlemaggie13 wrote:
evo, samo dijagram i ja ;P
dijagram-
2015-08-09
znas da hocemo :-Pveber wrote:aha, kak' da nemaggie13 wrote:necemo smetat..bit cemo sarmantni i diskretni..;Pveber wrote:Nemere, kaj vam je?maggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:
Pametno, odmjereno..;D
2014-04-12
k'o mladic..8-)dijagram wrote:popustila viroza, otisao radit nesto u zagorje,smrzavao se i znojio istovremeno i odmah boljemaggie13 wrote:ahahaha..danas si u elementudijagram wrote:to mi je najbolje, pa se sretnemo s drugima koji tegle svoje, pa se cukenje zaigra, zalaje, zarezi,mozda malo neki i zacviliNoor wrote:Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :Ddijagram wrote:
moze i tako, povedemo po jednog cuku od norke i darle
2014-04-12
jos uvijek najbolje ozdravljam na poslu,odavno prokusan postupakmaggie13 wrote:k'o mladic..8-)dijagram wrote:popustila viroza, otisao radit nesto u zagorje,smrzavao se i znojio istovremeno i odmah boljemaggie13 wrote:ahahaha..danas si u elementudijagram wrote:to mi je najbolje, pa se sretnemo s drugima koji tegle svoje, pa se cukenje zaigra, zalaje, zarezi,mozda malo neki i zacviliNoor wrote:
Kad dodes k meni, vodit cemo ih u setnju :D
dijagram-
2015-08-09
sutra oko 6 sati pa dalje kava, ulovit cemo i pirata ako ima vremenaveber wrote:aha, kak' da nemaggie13 wrote:necemo smetat..bit cemo sarmantni i diskretni..;Pveber wrote:Nemere, kaj vam je?maggie13 wrote:evo, samo dijagram i ja ;Pveber wrote:
dijagram-
2015-08-09
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 35 of 50