A thousand kisses deep (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
Ma, cura je preliepa, a ne "ok", ali bi mogla još malo popuniti.maggie13 wrote:vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)Regoč wrote:Lana je dva komada i triftalja, ali popuniti grudnjak bi mogla.dijagram wrote:Lana je komad i pol.Regoč wrote:Lana Jurčević sa sisama Nives Celzijus.Noor wrote:
da, al dobro, neki vole i takve..no većina ipak preferira nešto oblije
Ne treba nista od nives.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
imas naprednu zenu, to je dobro :Ddijagram wrote:a jel, to mi je poznato...maggie13 wrote:vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)Regoč wrote:Lana je dva komada i triftalja, ali popuniti grudnjak bi mogla.dijagram wrote:Lana je komad i pol.Regoč wrote:
Lana Jurčević sa sisama Nives Celzijus.
Ne treba nista od nives.
mislim da je zena taj broj imala kad je bila 19 godina,tad sam joj neki i kupio:)
sad je na c il d il kako se to vec broji
2014-04-12
pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)maggie13 wrote:imas naprednu zenu, to je dobro :Ddijagram wrote:a jel, to mi je poznato...maggie13 wrote:vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)Regoč wrote:Lana je dva komada i triftalja, ali popuniti grudnjak bi mogla.dijagram wrote:
Lana je komad i pol.
Ne treba nista od nives.
mislim da je zena taj broj imala kad je bila 19 godina,tad sam joj neki i kupio:)
dijagram-
2015-08-09
meni je samo ok..srednja cura, zgodnicka..nije moj tip :-)Regoč wrote:Ma, cura je preliepa, a ne "ok", ali bi mogla još malo popuniti.maggie13 wrote:vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)Regoč wrote:Lana je dva komada i triftalja, ali popuniti grudnjak bi mogla.dijagram wrote:Lana je komad i pol.Regoč wrote:
Lana Jurčević sa sisama Nives Celzijus.
Ne treba nista od nives.
2014-04-12
nisu ni male..nekim cudom se razumijem u te velicine ;Ddijagram wrote:pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)maggie13 wrote:imas naprednu zenu, to je dobro :Ddijagram wrote:a jel, to mi je poznato...maggie13 wrote:vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)Regoč wrote:
Lana je dva komada i triftalja, ali popuniti grudnjak bi mogla.
2014-04-12
nisam ni rekao da su male,nisu bile ni sa 75B :)maggie13 wrote:nisu ni male..nekim cudom se razumijem u te velicine ;Ddijagram wrote:pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)maggie13 wrote:imas naprednu zenu, to je dobro :Ddijagram wrote:a jel, to mi je poznato...maggie13 wrote:
vec je malo punila, bila je skroz ravna..sad je 75B,to je ok :-)
no nakon dvoje djecice koja su slasno sikila i koje kile viska to je sad i malo jace:)
dijagram-
2015-08-09
u to se ne razumijem..nista bez slikovnih dokaza @_@crvenkasti wrote:Ja imam najveći pimpek, 30 cm.
2014-04-12
ma, super ti je zena :-))))dijagram wrote:nisam ni rekao da su male,nisu bile ni sa 75B :)maggie13 wrote:nisu ni male..nekim cudom se razumijem u te velicine ;Ddijagram wrote:pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)maggie13 wrote:imas naprednu zenu, to je dobro :Ddijagram wrote:
a jel, to mi je poznato...
no nakon dvoje djecice koja su slasno sikila i koje kile viska to je sad i malo jace:)
2014-04-12
veber-
2014-12-30
pa mora biti super kad je moja zena,al ne zbog sisa i kojecega,nego jer je super:)maggie13 wrote:ma, super ti je zena :-))))dijagram wrote:nisam ni rekao da su male,nisu bile ni sa 75B :)maggie13 wrote:nisu ni male..nekim cudom se razumijem u te velicine ;Ddijagram wrote:pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)maggie13 wrote:
imas naprednu zenu, to je dobro :D
dijagram-
2015-08-09
Regoč wrote:Lana Jurčević sa sisama Nives Celzijus.Noor wrote:da, al dobro, neki vole i takve..no većina ipak preferira nešto oblijeRegoč wrote:Objavila je i neku iz šetnje po šumi. Baš to, suhonjava.
da, ti voliš Lanu...a i jest lijepa cura
Guest- Guest
Je, draze mi vidit nju nego maju sever i trbovicku zajedno:)veber wrote:Lana je super
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:Regoc, jebale te sise...
ma da...ti voliš planjke :D
Guest- Guest
De, nemoj mi tu sliku slikati, sad ću svaki put kad vidim Lanu sjetiti se njih dvijuh. A Živana mislim da je kao Trbovićka, žgoljava i pogana.dijagram wrote:Je, draze mi vidit nju nego maju sever i trbovicku zajedno:)veber wrote:Lana je super
Glavno da zapinje za volan.Noor wrote:veber wrote:Regoc, jebale te sise...
Nemam pojma, al karakter im je slican kao i svjetonazor.Regoč wrote:De, nemoj mi tu sliku slikati, sad ću svaki put kad vidim Lanu sjetiti se njih dvijuh. A Živana mislim da je kao Trbovićka, žgoljava i pogana.dijagram wrote:Je, draze mi vidit nju nego maju sever i trbovicku zajedno:)veber wrote:Lana je super
Dobro, trbovicka je ipak nesto pristojnija.
Kordun press
dijagram-
2015-08-09
to je pravi pristup ;-)dijagram wrote:pa mora biti super kad je moja zena,al ne zbog sisa i kojecega,nego jer je super:)maggie13 wrote:ma, super ti je zena :-))))dijagram wrote:nisam ni rekao da su male,nisu bile ni sa 75B :)maggie13 wrote:nisu ni male..nekim cudom se razumijem u te velicine ;Ddijagram wrote:
pa nisu to neke sad velike,...sasvim normalne, nisu lose:)
2014-04-12
Nisi lijepe one sise
što dolje nisko vise
nego one kao tvoje
što čvrsto gore stoje.
što dolje nisko vise
nego one kao tvoje
što čvrsto gore stoje.
crvenkasti-
2014-04-17
ahaNoor wrote:veber wrote:Regoc, jebale te sise...
2014-12-30
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 16 of 50