Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara
Assad bu popušio Putinu i Bibiju i bu miran. Putin je u odličnim odnosima s IL.vuksadinare wrote:e moja evicka ne bi se ja na tvom mjestu radovao prevec...asad vec poslao poruku..za nevolje sirije najveci krivci židovi i izrael..dakle si meta...a rus drzi vodu asadu..Eva wrote:Clintonova siročad. Tko će ih usvojitepikur37 wrote:Plenki na aparatima....Kolinda na frižideru :D
Guest- Guest
Re: Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara
..hm da da..bus ti skoro na odstrel...ne bu te ni putin spasil...Eva wrote:Assad bu popušio Putinu i Bibiju i bu miran. Putin je u odličnim odnosima s IL.vuksadinare wrote:e moja evicka ne bi se ja na tvom mjestu radovao prevec...asad vec poslao poruku..za nevolje sirije najveci krivci židovi i izrael..dakle si meta...a rus drzi vodu asadu..Eva wrote:Clintonova siročad. Tko će ih usvojitepikur37 wrote:Plenki na aparatima....Kolinda na frižideru :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PUTIN: 'Dajem 50 milijuna dolara za glave terorista koji su u avion postavili bombu!'
» Ruskoj vojnoj industriji tezak udarac!Indijci izlaze iz posla vrijednog 10 milijardi dolara uz ispriku da Amerikanci imaju bolji avion
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
» Putin poslao zahtjev Bugarskoj: Hoću rublje ili nema plina za vas
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Ruskoj vojnoj industriji tezak udarac!Indijci izlaze iz posla vrijednog 10 milijardi dolara uz ispriku da Amerikanci imaju bolji avion
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
» Putin poslao zahtjev Bugarskoj: Hoću rublje ili nema plina za vas
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
Page 2 of 2