Narednih 5 godina – zlatno doba Srbije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Narednih 5 godina – zlatno doba Srbije
pa evo pemzioneri dobili 5 'iljada dinara a vojska dobija pola milijarde evra a Junker nas zadovoljno tapshe po ramenudzango wrote:Znači najebasmo. Što on više govori da je bolje, ono sve gore.
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Boze sacuvaj...vuksadinare wrote:zapravo za razliku od nekih nasih srbi nas priznaju kao suparnike..ne prijatelje,bracu..vbec suparnike i neprijatelje sa kojim se treba uvijek nadigravati i prcati...michaellcmacha wrote:jebeš to kad se mi s njima po bilo kojoj osnovi idemo uspoređivati.... a još je gore kad čuješ njih bkao "lidere zapadnog regiona kurca palca", kad sanjaju da nas dostignu po broju kilometara autoceste... još samo fali da nas stignu i po broju noćenja inostranih turista al na adi ciganliji.....marcellus wrote:korak naprijed, dva natrag, malo minus, malo jedan u plusu sve skupa ko i mi, mizerno
.....trump i putin:'ajmo mi zaobic ove na balkanu vidis da nisu normalni'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čini mi se da je mančester junajted malo uspešniji od ovih naših klubova.... :))))))))))))))))))))))))))
2015-08-08
40 evra... jel to i nadalje ili samo jednokratno...Winter is coming wrote:pa evo pemzioneri dobili 5 'iljada dinara a vojska dobija pola milijarde evra a Junker nas zadovoljno tapshe po ramenudzango wrote:Znači najebasmo. Što on više govori da je bolje, ono sve gore.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
miha sad sam sjetio...gdje je tre nestao?...nema ovih dana...dapace a'k se jednom javio..bas kontam kako se dosta prorijedio ovaj forum posljednjih mjesec dana..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Veće plate i bolji život u 2016.
nedelja, 27.04.2014.
Beograd -- Mandatar Aleksandar Vučić rekao je na kraju rasprave o eskpozeu o novoj vladi da će svi građani imati veće plate i da će živeti bolje do kraja 2016. godine.
--------------
Dakle, da rezimiramo - obećao im Vučić početkom 2014. da će bolje živjeti i imati veće plaće do kraja 2016, ubrzo nakon toga im srezao plaće i penzije za 10% i sad krajem 2016. razmišlja da vrati 3 do 5%. To je to - bolji život, lideri, Arapi, autoputevi i srpski fića
nedelja, 27.04.2014.
Beograd -- Mandatar Aleksandar Vučić rekao je na kraju rasprave o eskpozeu o novoj vladi da će svi građani imati veće plate i da će živeti bolje do kraja 2016. godine.
--------------
Dakle, da rezimiramo - obećao im Vučić početkom 2014. da će bolje živjeti i imati veće plaće do kraja 2016, ubrzo nakon toga im srezao plaće i penzije za 10% i sad krajem 2016. razmišlja da vrati 3 do 5%. To je to - bolji život, lideri, Arapi, autoputevi i srpski fića
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
veli onaj tamo stalno ide u litvaniju, šta ima tamo u litvaniji... a veli dačić... pa dobro neće više da ide u litvaniju....:))))) pa ni neće smanjit ćemo mi to ovako ili onako... veli vučko......... :))))))))))))
2015-08-08
ja nisam govorio o otpuštanju već sam govorio da ćemo smanjiti broj nestručnih i neradnih.?... ljudi u javnom sektoru... u privatni sektor.???... i pokazat ćemo kako, preduzet ćemo mere po tom pitanju.... nastavak je toliko munjen da ga je bolje pogledati... :)))
2015-08-08
i na kraju sa fenjerom.... jesmo platili struju..... :))))))))))))))))))
2015-08-08
a dačić vam je veći pjano od ovog našeg stazića....
2015-08-08
nemojte da se vozi na biciklu....:))
2015-08-08
Piglet wrote:Veće plate i bolji život u 2016.
nedelja, 27.04.2014.
Similar topics
» Britanski premijer: Završilo ‘zlatno doba’ odnosa s Kinom
» POPLAVE, SUŠE, OLUJE Vrijeme u narednih 40 godina
» ''HLADAN PREDAH TEORIJA PROFESORICE MATEMATIKE: ‘Za 12 godina na Zemlji počinje mini ledeno doba, za to su šanse čak 97 posto!’''
» EU: Najveći privredni rast Srbije u poslednjih deset godina
» Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
» POPLAVE, SUŠE, OLUJE Vrijeme u narednih 40 godina
» ''HLADAN PREDAH TEORIJA PROFESORICE MATEMATIKE: ‘Za 12 godina na Zemlji počinje mini ledeno doba, za to su šanse čak 97 posto!’''
» EU: Najveći privredni rast Srbije u poslednjih deset godina
» Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
Page 2 of 2