Što se desi kad Bosanca zaustavi policija u Australiji."Nemoj me zajebavati..."
Page 1 of 1
Što se desi kad Bosanca zaustavi policija u Australiji."Nemoj me zajebavati..."
http://www.avaz.ba/clanak/264407/sta-se-desi-kad-bosanca-zaustavi-policija-u-australiji-nemoj-me-zaj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Što se desi kad Bosanca zaustavi policija u Australiji."Nemoj me zajebavati..."
..ovaj stari je izgleda samo u posjeti..sumnjam da živi u australiji..ne zna ni rijec engleskog...a pravila jos manje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Što se desi kad Bosanca zaustavi policija u Australiji."Nemoj me zajebavati..."
Da nemoj me zahebawat ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Šta se desi kad naletite na deprogramera ?
» MMF traži da BiH zaustavi rast penzija i plaća
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Grci počeli zajebavati i Ruse kao Makedonce,traže da Rusija promjeni ime Krima u Tavrida
» Poljska želi osloboditi mlade od plaćanja poreza na dohodak da zaustavi iseljavanje
» MMF traži da BiH zaustavi rast penzija i plaća
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Grci počeli zajebavati i Ruse kao Makedonce,traže da Rusija promjeni ime Krima u Tavrida
» Poljska želi osloboditi mlade od plaćanja poreza na dohodak da zaustavi iseljavanje
Page 1 of 1