Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
....a sto bi ti da ih zbrisu sa lica zemlje....tko nije sjekao glave...'..sjeti se teskih zlocina u krizarskom pohodu na jeruzalem..kad ej krv muslimana bila do koljena a saladin ih je postedio.....ili ne znam...ruskih zlocina u afganistanu..americkih u iraku...izraelskih u palestini...nitko nije nevin...das donijes..tako to ideRingo10 wrote:Boli me kita za stanoviste Zapada o bilo cemu. Oni koji naoruzavaju i podrzavaju glavosijeke i kanibale po bliskom Istoku i drugdje i njihovi stavovi me apsolutno ne zanimaju.RayMabus wrote:Nasjeli ste na jednu priču a da niste ni pitali Rusiju : Pa jel wi znate da je Hr članiča NATO i EU ? I dal znate stajalište zapada o Krimu ?
Normalno da znaju.
E pa kad je tako šta je owa waša reakčija ?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KAd se sotonska EU i nacisticki NATO nadju na smetljistu povijesti, to treba proglasiti za svjetski Dan Slobode.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
KAkvo brisanje sa Zemlje, o cemu ti pricas!vuksadinare wrote:....a sto bi ti da ih zbrisu sa lica zemlje....tko nije sjekao glave...'..sjeti se teskih zlocina u krizarskom pohodu na jeruzalem..kad ej krv muslimana bila do koljena a saladin ih je postedio.....ili ne znam...ruskih zlocina u afganistanu..americkih u iraku...izraelskih u palestini...nitko nije nevin...das donijes..tako to ideRingo10 wrote:Boli me kita za stanoviste Zapada o bilo cemu. Oni koji naoruzavaju i podrzavaju glavosijeke i kanibale po bliskom Istoku i drugdje i njihovi stavovi me apsolutno ne zanimaju.RayMabus wrote:Nasjeli ste na jednu priču a da niste ni pitali Rusiju : Pa jel wi znate da je Hr članiča NATO i EU ? I dal znate stajalište zapada o Krimu ?
Normalno da znaju.
KAd se sotonska EU i nacisticki NATO nadju na smetljistu povijesti, to treba proglasiti za svjetski Dan Slobode.
Dosta je bilo takvih sranja, treba nam demokrasti globalni poredak a ne nasilje jedne grupe manijaka koja je prigrabila neopsivo bogatstvo i vojnu moc, pa terorizira cijeli svijet.
Vi budite ponosni sto ste dio NATOa a meni se gadi biti dio te zlocinacke organizacije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
netko bi drugi bio takav da nisu oni..svatko voli moc i terorRingo10 wrote:KAkvo brisanje sa Zemlje, o cemu ti pricas!vuksadinare wrote:....a sto bi ti da ih zbrisu sa lica zemlje....tko nije sjekao glave...'..sjeti se teskih zlocina u krizarskom pohodu na jeruzalem..kad ej krv muslimana bila do koljena a saladin ih je postedio.....ili ne znam...ruskih zlocina u afganistanu..americkih u iraku...izraelskih u palestini...nitko nije nevin...das donijes..tako to ideRingo10 wrote:Boli me kita za stanoviste Zapada o bilo cemu. Oni koji naoruzavaju i podrzavaju glavosijeke i kanibale po bliskom Istoku i drugdje i njihovi stavovi me apsolutno ne zanimaju.RayMabus wrote:Nasjeli ste na jednu priču a da niste ni pitali Rusiju : Pa jel wi znate da je Hr članiča NATO i EU ? I dal znate stajalište zapada o Krimu ?
Normalno da znaju.
Dosta je bilo takvih sranja, treba nam demokrasti globalni poredak a ne nasilje jedne grupe manijaka koja je prigrabila neopsivo bogatstvo i vojnu moc, pa terorizira cijeli svijet.
Vi budite ponosni sto ste dio NATOa a meni se gadi biti dio te zlocinacke organizacije.
2015-09-08
On ide na obuku u Ukrajinu, a debela u Afganistan, svatko od njih ima svog makroa.Ringo10 wrote:Odjebi i ti kretenu retardirani. Prvi je majmunoliki Plenkovic otisao u Kijev i bez ikakve potrebe provocirao Moskvu. Sta njega boli kurac za Krim i Donbas i koje se pizde materine on tu petlje.RayMabus wrote:DA NEŠTO RAŠČISTIMO :
RUSIJA ZNA KAKWI JE STAW ZAPADA PREMA KRIMU I ZNA DA JE HR ČLANIČA EU I NATO-a
PA PREMA TOME OWO JE POKUŠAJ PLAŠENJA I UWJERAWANJA HR JAWNOSTI U STILU : ŠTA WI MALI OČETE MI SMO WELIKI RUSI JEBAT ČEMO WAM MATER.
AJDE ODHEBI I ODHEBI BAŠ ZATO ODHEBI
NE znam sta ti i slicni sebi umisljate.
Guest- Guest
Rusija če dobit ignore.
Sileđije owdje nikad nisu prolazilie kao ni oni šta su nas mislili prawit budalom.
Sileđije owdje nikad nisu prolazilie kao ni oni šta su nas mislili prawit budalom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E vidis ja ne mislim tako. Ne vjerujem ni u kinesku ni u rusku manijakalnu opsjednutost da vladaju svijetom. To je osobina pojedinih naroda, poput Germana i Anglosaksonskih elita recimo, a mentalno i Japanci ne bi imali nista protiv ali nemaju mogucnosti.vuksadinare wrote:netko bi drugi bio takav da nisu oni..svatko voli moc i terorRingo10 wrote:KAkvo brisanje sa Zemlje, o cemu ti pricas!vuksadinare wrote:....a sto bi ti da ih zbrisu sa lica zemlje....tko nije sjekao glave...'..sjeti se teskih zlocina u krizarskom pohodu na jeruzalem..kad ej krv muslimana bila do koljena a saladin ih je postedio.....ili ne znam...ruskih zlocina u afganistanu..americkih u iraku...izraelskih u palestini...nitko nije nevin...das donijes..tako to ideRingo10 wrote:Boli me kita za stanoviste Zapada o bilo cemu. Oni koji naoruzavaju i podrzavaju glavosijeke i kanibale po bliskom Istoku i drugdje i njihovi stavovi me apsolutno ne zanimaju.RayMabus wrote:Nasjeli ste na jednu priču a da niste ni pitali Rusiju : Pa jel wi znate da je Hr članiča NATO i EU ? I dal znate stajalište zapada o Krimu ?
Normalno da znaju.
LAtinski i slavenski narodi toga nemaju u svome mentalitetu, a Rusija je svjesna da joj je i djelomicna hegemonija nad jednim dijelom Europe dionijela samo jad, bijedu i omrazu.
ANglosaksi misle da ako su oni opsjednuti globalnom dominacijom da svi onda tome teze.
Nema nista od toga i nikada niko nece sam vladati cijelim globusom. Samo da to shvate anglo-cionisticki neocon manijaci u USA pa ce sve biti OK.
2015-09-24
a sto msilis odakle bi crpili ili su crpili resurse za svoj gospodarski razvoj...sam zapad osim amerike,norveske i ne pliva u prirodnim resursima...kao ni japan....hitler da je imao bogate resurse u njemackoj poput recimo nafte..gdje bi mu bio kraj ili japan...Ringo10 wrote:E vidis ja ne mislim tako. Ne vjerujem ni u kinesku ni u rusku manijakalnu opsjednutost da vladaju svijetom. To je osobina pojedinih naroda, poput Germana i Anglosaksonskih elita recimo, a mentalno i Japanci ne bi imali nista protiv ali nemaju mogucnosti.vuksadinare wrote:netko bi drugi bio takav da nisu oni..svatko voli moc i terorRingo10 wrote:KAkvo brisanje sa Zemlje, o cemu ti pricas!vuksadinare wrote:....a sto bi ti da ih zbrisu sa lica zemlje....tko nije sjekao glave...'..sjeti se teskih zlocina u krizarskom pohodu na jeruzalem..kad ej krv muslimana bila do koljena a saladin ih je postedio.....ili ne znam...ruskih zlocina u afganistanu..americkih u iraku...izraelskih u palestini...nitko nije nevin...das donijes..tako to ideRingo10 wrote:
Boli me kita za stanoviste Zapada o bilo cemu. Oni koji naoruzavaju i podrzavaju glavosijeke i kanibale po bliskom Istoku i drugdje i njihovi stavovi me apsolutno ne zanimaju.
LAtinski i slavenski narodi toga nemaju u svome mentalitetu, a Rusija je svjesna da joj je i djelomicna hegemonija nad jednim dijelom Europe dionijela samo jad, bijedu i omrazu.
ANglosaksi misle da ako su oni opsjednuti globalnom dominacijom da svi onda tome teze.
Nema nista od toga i nikada niko nece sam vladati cijelim globusom. Samo da to shvate anglo-cionisticki neocon manijaci u USA pa ce sve biti OK.
2015-09-08
Ma ti si smijesan. Danasnja Rusija je svojim politickim i vojnim akcijama izvrgla ruglu sav jad, licemjerje i lazljivost takozvanih zapadnih elita.RayMabus wrote:Rusija če dobit ignore.
A njiohvo osnivanje nekakvih Ministartsava Istine, izivljavanje nad sposrtasima i novinarima koji ne slijede njihov bolesni diktat, samo pokazuje koliko su nastrani i bolesni.
A vrhunac je njihovo podrzavanje i pomaganje kanibala i glavosijeka, najgorega ljudskoga sljama. Mogu se oni izivljavati na novinarima i mogu im povladjivati jadovi i bijednici poput tebe i slicni, ali njihovo je gotovo.
A za ovo sto su napravili od europske i opcenito zapadne civilizacije, povbijest ce im suditi. A nekima i ne samo povijest.
2015-09-24
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Islamska zajednica u BIH reagirala je povodom izjave glasnogovornika Vlade Mađarske
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Predsjednica oštro na pokušaje re-intepretacije njene izjave
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
» Vuk Drašković oštro:Kina i Rusija da nam više ne pomažu
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Predsjednica oštro na pokušaje re-intepretacije njene izjave
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
» Vuk Drašković oštro:Kina i Rusija da nam više ne pomažu
Page 5 of 5