Predsjednik Europske komisije Juncker nazvao Saudijsku Arabiju "odvratnim režimom"
Page 1 of 1
Predsjednik Europske komisije Juncker nazvao Saudijsku Arabiju "odvratnim režimom"
Predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker, dao je intervju za Euronews te mu je pritom postavljeno pitanje treba li EU nastaviti dijalog sa sve autoritarnijim turskim predsjednikom Erdoganom. Juncker je na to odgovorio pitajući se kako ga nitko ne pita istu stvar glede Saudijske Arabije. Pritom je rekao kako je nužno imati veze i s "odvratnim režimima".
"Mi imamo odnose sa svakakvim diktaturama jer moramo organizirati i ko-organizirati svijet. Mi, Europska unija, imamo odnose s režimima koji su odvratni i nitko nas ništa ne pita u vezi njih. Svi su sada zabrinuti u vezi Turske, ali nitko ne pita ništa u vezi Saudijske Arabije", rekao je.
Po pitanju Erdogana rekao je kako ga poznaje već 18 godina te kako se s njim susreće na redovnoj bazi. Tursku je nazvao partnerom te je podsjetio kako su zemlje poput Turske, Jordana i Libanona primile više izbjeglica nego EU te kako EU zbog toga treba biti ponizna i surađivati s ovim zemljama.
http://www.advance.hr/vijesti/predsjednik-europske-komisije-juncker-nazvao-saudijsku-arabiju-odvratnim-rezimom/
"Mi imamo odnose sa svakakvim diktaturama jer moramo organizirati i ko-organizirati svijet. Mi, Europska unija, imamo odnose s režimima koji su odvratni i nitko nas ništa ne pita u vezi njih. Svi su sada zabrinuti u vezi Turske, ali nitko ne pita ništa u vezi Saudijske Arabije", rekao je.
Po pitanju Erdogana rekao je kako ga poznaje već 18 godina te kako se s njim susreće na redovnoj bazi. Tursku je nazvao partnerom te je podsjetio kako su zemlje poput Turske, Jordana i Libanona primile više izbjeglica nego EU te kako EU zbog toga treba biti ponizna i surađivati s ovim zemljama.
http://www.advance.hr/vijesti/predsjednik-europske-komisije-juncker-nazvao-saudijsku-arabiju-odvratnim-rezimom/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Predsjednik Europske komisije Juncker nazvao Saudijsku Arabiju "odvratnim režimom"
mora da se našmrkao koke pa mu se otelo
2014-04-14
Re: Predsjednik Europske komisije Juncker nazvao Saudijsku Arabiju "odvratnim režimom"
Pa režim Saudiske Arabije jest odvratan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa je,odvratniji mozda i od junkera
2014-04-14
Jesu skocile cijene nafte?
2016-11-17
RayMabus wrote:
Predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker, dao je intervju za Euronews te mu je pritom postavljeno pitanje treba li EU nastaviti dijalog
sa sve autoritarnijim turskim predsjednikom Erdoganom.
Juncker je odgovorio pitajući se kako ga nitko ne pita istu stvar glede Saudijske Arabije.
Pritom je rekao kako je nužno imati veze i s "odvratnim režimima".
"Mi imamo odnose sa svakakvim diktaturama jer moramo organizirati i ko-organizirati svijet.
Mi, Europska unija, imamo odnose s režimima koji su odvratni i nitko nas ništa ne pita u vezi njih.
Svi su sada zabrinuti u vezi Turske, ali nitko ne pita ništa u vezi Saudijske Arabije", rekao je.
Aj i ovo je neki početak priznanja da je SA - leglo svega zla na B. Istoku
a sve to radi - vehabi- selafi - islamskog terorizma
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ma...juncker...danas ovako, sutra onako...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Koju pizdu materinu taj politikant kojeg nitko nije izabrao ima srati po nekome??? Cekaj, sada je u pravu?? Zbunjola teska.... Nije u pravu kada isto kaze za Putina???? Kila mozga......
2014-04-14
Aj ti nešto pametno reci a da ima ovu težinu i ovakav odjek u Svijetu....
Vidiš li koliko si nebitan uoće
Vidiš li koliko si nebitan uoće
2014-04-20
Naravno da vidim. Zato i mogu da kenjam i po njemu i po Putinu i po kome ja hocu. Zato mogu imati isto mjerilo prema svima. Zato sto sam nebitan i neovisan.
2014-04-14
Ja podrzavam i izjavu protiv Putina i protiv SA. Svejedno mislim da je gad. Zasto??? Zato sto mogu.
2014-04-14
2014-04-20
Ma...Da smo sada u 1948. ja bih završio na Golom otoku. Tito nije smio reći NE drugu Staljinu.abraham wrote:Naravno da vidim. Zato i mogu da kenjam i po njemu i po Putinu i po kome ja hocu. Zato mogu imati isto mjerilo prema svima. Zato sto sam nebitan i neovisan.
2014-04-22
Nikako ne. 1948. je izvor svih zala na Balkanu.
2014-04-22
Kolega, dajte smanjite dozu.
2014-04-14
dakle,Khozoepske Fukoebine su primile Khozoepepa sad Europa mora biti ponizna..???RayMabus wrote: zemlje poput Turske, Jordana i Libanona primile više izbjeglica nego EU te kako EU zbog toga treba biti ponizna i surađivati s ovim zemljama.
Rekoh,bih.lik se boji Turcina na cesti susresti i u oci ga pogledati...poniznije ne moze...
Guest- Guest
Similar topics
» Iran napao Saudijsku Arabiju?
» SAD-e užurbano naoružava Saudijsku Arabiju
» Jemenske snage prodiru u Saudijsku Arabiju...
» UN : Rakete ispaljene na Saudijsku Arabiju su iz Irana
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
» SAD-e užurbano naoružava Saudijsku Arabiju
» Jemenske snage prodiru u Saudijsku Arabiju...
» UN : Rakete ispaljene na Saudijsku Arabiju su iz Irana
» FBI-a je skrivao dokaze vezano za Saudijsku Arabiju
Page 1 of 1