Kako se ispisati iz Crkve
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako se ispisati iz Crkve
Fakat ne znam ali na svakoj dzenazi ili sahrani na kojoj sam bio uvijek se nacrtao neki hodza, pop ili svecenik..u jedne poznanice umro djed, partizan, imao skoro sto godina kad je umro, doveli popa na sahranu, pola familije radosno a druga polovica pizdi zbog popa..i zatrpavaju oni njega, ja pogledam u stranu kad Nejra Dzegerova (sjecas se nje?) mrtva hladna covjeku prouci El Fatihu :))epikur37 wrote:govinda wrote:Kod mene nisu nego su pod upravom vjerskih zajednica...Regoč wrote:Groblje je općinsko, svatko se može ukopati.
pa gdje vam se ukapaju ljudi koji ne žele vjerski obred?
2016-11-17
S Epijem se slažem, svaka udruga ili vjerska zajednica, stranka... nek živi od svojih članovah.
U Brckom.Regoč wrote:I gdje je to kod tebe?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Fakat ne znam ali na svakoj dzenazi ili sahrani na kojoj sam bio uvijek se nacrtao neki hodza, pop ili svecenik..u jedne poznanice umro djed, partizan, imao skoro sto godina kad je umro, doveli popa na sahranu, pola familije radosno a druga polovica pizdi zbog popa..i zatrpavaju oni njega, ja pogledam u stranu kad Nejra Dzegerova (sjecas se nje?) mrtva hladna covjeku prouci El Fatihu :))epikur37 wrote:govinda wrote:Kod mene nisu nego su pod upravom vjerskih zajednica...Regoč wrote:Groblje je općinsko, svatko se može ukopati.
kako ne...
U Tuzli postoji tzv...ateističko groblje...blizu bolnice ....tjah.
Mislim daje to ok, u katoličko groblje se ne bi smjelo bez svećenika...ako ti se ne sviđa...izvoli ateističko.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
otegnes papke, ispisan si iz crkve te nemas obveza prema svabama
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Lazem, sad sam se sjetio. Nes kad je poginuo u Afganistanu, sahrana je bila na pravoslavnom groblju bez popa..samo brat se oprostio govorom i to je to..epikur37 wrote:govinda wrote:Fakat ne znam ali na svakoj dzenazi ili sahrani na kojoj sam bio uvijek se nacrtao neki hodza, pop ili svecenik..u jedne poznanice umro djed, partizan, imao skoro sto godina kad je umro, doveli popa na sahranu, pola familije radosno a druga polovica pizdi zbog popa..i zatrpavaju oni njega, ja pogledam u stranu kad Nejra Dzegerova (sjecas se nje?) mrtva hladna covjeku prouci El Fatihu :))epikur37 wrote:govinda wrote:Kod mene nisu nego su pod upravom vjerskih zajednica...Regoč wrote:Groblje je općinsko, svatko se može ukopati.
kako ne...
U Tuzli postoji tzv...ateističko groblje...blizu bolnice ....tjah.
Mislim daje to ok, u katoličko groblje se ne bi smjelo bez svećenika...ako ti se ne sviđa...izvoli ateističko.
2016-11-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve više ljudi bježi od crkve: Kako internet ubija vjeru u ljudima?
» Macron : Kako smo se obranili od Katoličke crkve tako ćemo se obraniti i od radikalnog islama
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
» Macron : Kako smo se obranili od Katoličke crkve tako ćemo se obraniti i od radikalnog islama
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
Page 3 of 3