Borbeni (torpedni) čamci "Uskok" i "Četnik"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Borbeni (torpedni) čamci "Uskok" i "Četnik"
da, zanimljiv zaista dečko..govinda wrote:Hm, Jevrej koji voli cetnike...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
je sto posto.jastreb wrote:Pa u OS NDH je prvije mjeseci postojanja postojao čin četnika.
2015-08-15
kaja wrote:Je,je...ali kad su se počeli četnici popularizirati na drugi način,taj je čin ukinut.jastreb wrote:Pa u OS NDH je prvije mjeseci postojanja postojao čin četnika.
je sto posto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
za tebe a i za mnoge jedan od inteligentnijih. jedino ima dijagnozu mislim al to nema veze s pameću.Yehudi wrote:Ti si stvarno, vidim, jedan od glupljih ovdi.
2015-08-15
A i ne radi mu tipkovnicakaja wrote:za tebe a i za mnoge jedan od inteligentnijih. jedino ima dijagnozu mislim al to nema veze s pameću.Yehudi wrote:Ti si stvarno, vidim, jedan od glupljih ovdi.
w č kuraz palac
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Hebeš dijagnozu.
Brzina svjetlosti je brzina širenja elektromagnetskih valova. Brzina svjetlosti u vakuumu osnovna je prirodna konstanta koja iznosi:
c = 299 792 458 m / s {\displaystyle c\,=\,299\,\,792\,\,458\ \,m/s\,}
Iz teorije elektromagnetizma James Clerk Maxwella proizlazi da je brzina svjetlosti u vakuumu povezana s drugim dvjema prirodnim konstantama, električnom permitivnošću ε0 i magnetskom permeabilnošću μ0 vakuuma:
c = 1 μ 0 ⋅ ε 0 {\displaystyle c={1 \over {\sqrt {\mu _{0}\cdot \varepsilon _{0}}}}}
Prema teoriji relativnosti to je najveća moguća brzina u realnome prostorno-vremenskom kontinuumu. U relativističkoj jednadžbi:
E = m ⋅ c 2 {\displaystyle E=m\cdot c^{2}}
brzina svjetlosti je konstanta razmjernosti (proporcionalnosti) koja povezuje masu m i energiju E.
U drugim je optičkim sredstvima (zraku, vodi, staklu i drugo) brzina svjetlosti manja i ovisi o relativnoj dielektričnoj permitivnosti εr i relativnoj magnetskoj permeabilnosti μr tog sredstva: [1]
v = c μ r ⋅ ε r {\displaystyle v={c \over {\sqrt {\mu _{r}\cdot \varepsilon _{r}}}}}
Brzina svjetlosti je brzina širenja elektromagnetskih valova. Brzina svjetlosti u vakuumu osnovna je prirodna konstanta koja iznosi:
c = 299 792 458 m / s {\displaystyle c\,=\,299\,\,792\,\,458\ \,m/s\,}
Iz teorije elektromagnetizma James Clerk Maxwella proizlazi da je brzina svjetlosti u vakuumu povezana s drugim dvjema prirodnim konstantama, električnom permitivnošću ε0 i magnetskom permeabilnošću μ0 vakuuma:
c = 1 μ 0 ⋅ ε 0 {\displaystyle c={1 \over {\sqrt {\mu _{0}\cdot \varepsilon _{0}}}}}
Prema teoriji relativnosti to je najveća moguća brzina u realnome prostorno-vremenskom kontinuumu. U relativističkoj jednadžbi:
E = m ⋅ c 2 {\displaystyle E=m\cdot c^{2}}
brzina svjetlosti je konstanta razmjernosti (proporcionalnosti) koja povezuje masu m i energiju E.
U drugim je optičkim sredstvima (zraku, vodi, staklu i drugo) brzina svjetlosti manja i ovisi o relativnoj dielektričnoj permitivnosti εr i relativnoj magnetskoj permeabilnosti μr tog sredstva: [1]
v = c μ r ⋅ ε r {\displaystyle v={c \over {\sqrt {\mu _{r}\cdot \varepsilon _{r}}}}}
2014-04-11
U drugim je optičkim sredstvima (zraku, vodi, staklu i drugo) brzina svjetlosti manja
2014-04-11
Nešto sam smislio owih dana ...............brzina swijetlosti je graniča owog materijalnog swemira.
No u wodi il atomsferi je manja od one u wakumu,
Zanimljiwo.
Zanimljiwo.
2014-04-11
Znači da bi se za objekt ( neko fizičko tijelo ) uronjeno u atmosferu il wodu a da se omot oko njega wrti u krug wečom od brzine swijetlosti da bi isti nestao s fizičke rawni i ta brzina okretanja bi bila manja od owe standardne u wakumu.RayMabus wrote:Nešto sam smislio owih dana ...............brzina swijetlosti je graniča owog materijalnog swemira.
Zanimljiwo.
2014-04-11
E sad ...ako bi medij u koje se to wrti bio gust al propušta swijetlo i tu swijetlost prolazi al deset puta sporije znači da objekt koji se wrti oko swoje osi u tom mediju NESTAJE iznad brzine deset puta manje od brzine swijetlosti u wakumu tj nestaje weč na 29 979 245 metra u sekundiRayMabus wrote:Znači da bi se za objekt ( neko fizičko tijelo ) uronjeno u atmosferu il wodu a da se omot oko njega wrti u krug wečom od brzine swijetlosti da bi isti nestao s fizičke rawni i ta brzina okretanja bi bila manja od owe standardne u wakumu.RayMabus wrote:Nešto sam smislio owih dana ...............brzina swijetlosti je graniča owog materijalnog swemira.
Zanimljiwo.
2014-04-11
To je dobro, Mislim da sam shwatio zašto se Pakao na swakoj naseljenoj planeti nalazi u utrobi iste.
Kad znate da šta je duša pozitiwnija to brže leti a owe šta su u Paklu nemogu se ni inkarnirat na powršinu....
GUSTOČA.
Kad znate da šta je duša pozitiwnija to brže leti a owe šta su u Paklu nemogu se ni inkarnirat na powršinu....
GUSTOČA.
2014-04-11
Tako da je to ok ....it is ok.
2014-04-11
Uglawnom poklapa se.
Po Klewinu a to wam je točno materija wam je samo energija koja se wrti u krug .....znači ta wrtnja ima brzinu.
Duša ....ono kako god okreneš ima neka osnowa ....statična al se nešto wrti oko toga ....to se zowe brzina duše.
Dakle ako ste pun kuraz pozitiwni onda letite i do pet puta brže od brzine swijetlosti.
AL mene zanima owo unutar te brzine i ispod nje.
Na powršini Zemlje ili bilo koje planete koja je naseljena postoji atmosfera.
A ispod iste je još gušče,
Ako se wrtite manje od brzine swijetslosti u atomosferi znači da ste UKOPANI dole u gušči medij i nemožete izač.
Iz tog razloga Pakao se nalazi u utrobi planete.
KWANTNA FIZIKA.
Po Klewinu a to wam je točno materija wam je samo energija koja se wrti u krug .....znači ta wrtnja ima brzinu.
Duša ....ono kako god okreneš ima neka osnowa ....statična al se nešto wrti oko toga ....to se zowe brzina duše.
Dakle ako ste pun kuraz pozitiwni onda letite i do pet puta brže od brzine swijetlosti.
AL mene zanima owo unutar te brzine i ispod nje.
Na powršini Zemlje ili bilo koje planete koja je naseljena postoji atmosfera.
A ispod iste je još gušče,
Ako se wrtite manje od brzine swijetslosti u atomosferi znači da ste UKOPANI dole u gušči medij i nemožete izač.
Iz tog razloga Pakao se nalazi u utrobi planete.
KWANTNA FIZIKA.
2014-04-11
Ima puno pametnijih tako da sam ja glup ....i puno luđih.kaja wrote:za tebe a i za mnoge jedan od inteligentnijih. jedino ima dijagnozu mislim al to nema veze s pameću.Yehudi wrote:Ti si stvarno, vidim, jedan od glupljih ovdi.
U suštini plešem na iwiči GENIJALNOG LUDILA.
HA HA HA HA
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» USKOK
» Borbeni helikopteri AH 64 Apache na Plesu
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Ptice srušile borbeni avion u Švedskoj
» Borbeni helikopteri AH 64 Apache na Plesu
» Turska oborila ruski borbeni avion