BiH ponad Međugorja....
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BiH ponad Međugorja....
Ako oni blesavi Srbi udju u NATO, evo vas opet zajedno ko i '43. na Neretvi...nista od istorije niste naucili...Eroo wrote:Mi smo NATO-vi, NATO je naš...govinda wrote:A vjerovatno kum Ante dobio neki tender za NATO pa Ero navija...bogomdani wrote:to sto priziva ratove bih ja zalio bitumenom i posuo perjem..pa nek leću okolo i kokodacu....govinda wrote:Fratarska politika..krv nije voda, kazem ja tebi..bogomdani wrote:
nece on..ali nema nis protiv sto se mlade salje...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
PS:Victor&Victoria wrote:Reci kumu Anti nek se napusi kurca. A ti prestani prijetit. Naplatit ce netko i tebi.Eroo wrote:Victor&Victoria wrote:I Gospa naplacuje?bogomdani wrote:Prvo plati pa prodji..Victor&Victoria wrote:
A link do Gospe? Preko Ciste Provo ili preko mediatora?
Moj kum Ante kaže da ćete platit...đava bi ga zna,on uvik nešto zanovita.
Plaćanju ste vi spominjali, a ja sam samo prenio šta kaže moj kum Antiša. Nema kod njega nema ništa na veresiju...Duža si, platit ćeš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Gloginje su gloginje, jebiga...govinda wrote:Uvijek je bilo lako tudjim kurcem gloginje mlatiti...
2016-07-22
Eroo wrote:BiH ponad Međugorja....
Ja ne vidim ništa. mrak totalni nema slije nema tona
http://www.mladifest.com/medjugorje/webcami/tv%20medjugorje%20live%20webcam.htm
Guest- Guest
bogomdani wrote:ima se..stedi se....struje naravno..
Meni se Gospa nije ukazala buljim u monitor i mrak ništa se ne vidi a kamo li Gospa.
Guest- Guest
e..sad cvrsno zaklopis ovci i stisnes ih svom snagom..malo protrljaj kapke palcevima i otvori oci..Gnječ wrote:bogomdani wrote:ima se..stedi se....struje naravno..
Meni se Gospa nije ukazala buljim u monitor i mrak ništa se ne vidi a kamo li Gospa.
Ugledat ces Cudo..!!!! neonske sjene i likovi lebde ti pravo pred ovcima..kako nema???
Guest- Guest
bogomdani wrote:e..sad cvrsno zaklopis ovci i stisnes ih svom snagom..malo protrljaj kapke palcevima i otvori oci..Gnječ wrote:bogomdani wrote:ima se..stedi se....struje naravno..
Ugledat ces Cudo..!!!! neonske sjene i likovi lebde ti pravo pred ovcima..kako nema???
Je, da uzmem dve cigle i da si zgnječim jaja vidjet ću Gospu sigurno. A i Boga Isusa Krista i sve svece i zvijezde.
Guest- Guest
dobro,to su vec malo radikalnije metode..predlazem laserski 3D projektor..Gnječ wrote:bogomdani wrote:e..sad cvrsno zaklopis ovci i stisnes ih svom snagom..malo protrljaj kapke palcevima i otvori oci..Gnječ wrote:bogomdani wrote:ima se..stedi se....struje naravno..
Je, da uzmem dve cigle i da si zgnječim jaja vidjet ću Gospu sigurno. A i Boga Isusa Krista i sve svece i zvijezde.
Guest- Guest
bogomdani wrote:dobro,to su vec malo radikalnije metode..predlazem laserski 3D projektor..Gnječ wrote:bogomdani wrote:e..sad cvrsno zaklopis ovci i stisnes ih svom snagom..malo protrljaj kapke palcevima i otvori oci..Gnječ wrote:bogomdani wrote:ima se..stedi se....struje naravno..
Prirodno je prirodno jebeš virtualu.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:BiH ponad Međugorja....
U nas se u ovo vrime spava i počiva, jer se rano ustaje...Rad, red i stega...
2016-07-22
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:BiH ponad Međugorja....
I Gospa uvas spava?
A vidi u Lourdesu Gospa radi non stop
Guest- Guest
Ucero te Slovenac u vinklo, vidim jaEroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:BiH ponad Međugorja....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Sve vas triba "u vinklo", ...red, rad, stega i....matrak.govinda wrote:Ucero te Slovenac u vinklo, vidim jaEroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:BiH ponad Međugorja....
2016-07-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gradi se cudo ponad Cetine
» Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» Darujemo vam ringtone Sotoninih urlika iz Međugorja
» ČUDO MEĐUGORJA: Dječak iz Irske ozdravio nakon molitve Gospi
» Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» Darujemo vam ringtone Sotoninih urlika iz Međugorja