You will NEVER be Chinese!
Page 1 of 1
Re: You will NEVER be Chinese!
E moj sinko puno se za to rize treba pojest, dok se oci ne iskose.
omni-
2014-04-12
oci u biti nisu kose,nego je gornja kapak onako naspanovan malo ukoso preko oka...
Guest- Guest
Ma dobro sad ti u detalje, nemoj mi yebat smisao rize. Ili kao kad ono rekose sarajlije da Jasushi Jakashija treba lemat dok mu se oci ne isprave.bogomdani wrote:oci u biti nisu kose,nego je gornja kapak onako naspanovan malo ukoso preko oka...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ma dobro sad ti u detalje, nemoj mi yebat smisao rize. Ili kao kad ono rekose sarajlije da Jasushi Jakashija treba lemat dok mu se oci ne isprave.bogomdani wrote:oci u biti nisu kose,nego je gornja kapak onako naspanovan malo ukoso preko oka...
Guest- Guest
Similar topics
» Chinese Military Personnel, "Aerial Assets" Allegedly En Route To Syria
» Video of Indian & Chinese soldiers clashing at Pangong lake in Ladakh on August 15.
» Chinese Dating Apps Targeting US Customers Expose 42.5 Million Records Online
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
» Half of passengers on China flight to Italy have COVID - as US becomes fifth country to tighten restrictions on Chinese travellers
» Video of Indian & Chinese soldiers clashing at Pangong lake in Ladakh on August 15.
» Chinese Dating Apps Targeting US Customers Expose 42.5 Million Records Online
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
» Half of passengers on China flight to Italy have COVID - as US becomes fifth country to tighten restrictions on Chinese travellers
Page 1 of 1