NACIONAL se sveti HDZ-u zbog ubojstva Pukanića?
Page 1 of 1
NACIONAL se sveti HDZ-u zbog ubojstva Pukanića?
http://www.maxportal.hr/krsticevic-zestoko-uzvraca-na-optuzbe-nacional-vodi-specijalni-rat-protiv-mene-i-cetvrte-splitske/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: NACIONAL se sveti HDZ-u zbog ubojstva Pukanića?
hm..zaista je zestoko nacional udario na hdz...bez obzirqa tko ej na celu hdz-a...ovo se doslovce pretvara u rat....vjerojatno zbog pukanica zbog ubojstva za koje optuzuju hdz...pa sami su neki nacionalovi novinari nakon uskrsavanja ponovnog nacionala..porucivali..'puki nisi sa nama zbog njih..'
2015-09-08
..dok je karamarko bio na celu hdz-a i potpredsjednik vlade upravo najzesci udarci su bili po njemu iz nacionala...kojeg novinari indirektno optuzuju da ej bio umijesan u ubojstvo pukanica..
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
ma koji hdz pukanić i to
pukija je smaknuo najvjerojatnije mesić jer je ovaj bio njegov igrač i sve je znao o njemu, nacional je i stvorio mesića devedesetih, reklamirao ga kad ga je tuđman istjerao iz HDZ-a zajedno s manolićem, a pred smrt je okrenuo ploču i gadno ga napao, vjerojatno je jednostavno previše znao
priča da ga je smaknula srpska mafija za SVOJ račun je sranje, smaknuli su ga za naručitelja
pukija je smaknuo najvjerojatnije mesić jer je ovaj bio njegov igrač i sve je znao o njemu, nacional je i stvorio mesića devedesetih, reklamirao ga kad ga je tuđman istjerao iz HDZ-a zajedno s manolićem, a pred smrt je okrenuo ploču i gadno ga napao, vjerojatno je jednostavno previše znao
priča da ga je smaknula srpska mafija za SVOJ račun je sranje, smaknuli su ga za naručitelja
..i oni su najvise pokazivali dokaze o umijesanosti karamarka oko ine...cak su ga nastavili gaziti kad je pao..doslovce su zestoko udarali po svim koji imaju veze sa karamarkom..eto sad su nastavili i po plenkiju i hdz-u..ocito im je cilj satrti hdz i sve koji imaju veze sa njim..ovo je rat u doslovnom smislu rijeci i ne biraju se sredstva...a ovima most dobro dođe ili oni mostu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..dok je karamarko bio na celu hdz-a i potpredsjednik vlade upravo najzesci udarci su bili po njemu iz nacionala...kojeg novinari indirektno optuzuju da ej bio umijesan u ubojstvo pukanica..
haha da karamarko je tako moćan možda je ubio i kenedija
oni smatraju hdz i karamarka i sanadera odgovornim za ubojstvo...ocito se ide đonovima do kraja..marcellus wrote:ma koji hdz pukanić i to
2015-09-08
pa..vidis za njih ej bio....ali karamarko ej posredan..najebat ce svatko tko stane na celo hdz-a...ovo vise izgleda nema veze sa novinarstvom..ovo je šora.marcellus wrote:vuksadinare wrote:..dok je karamarko bio na celu hdz-a i potpredsjednik vlade upravo najzesci udarci su bili po njemu iz nacionala...kojeg novinari indirektno optuzuju da ej bio umijesan u ubojstvo pukanica..
haha da karamarko je tako moćan možda je ubio i kenedija
2015-09-08
mislim da je samo i zbog ovog obnovljen nacional sve su im teme vezane uz hdz i cista negativa...cisto pranje i lupanje po hdz-u...boksanje...
2015-09-08
Karamrakovg sina čuvaju od kad je Puki smaknut.
Guest- Guest
Ozbiljno ili uobičajeno trkeljaš?Eva wrote:Karamrakovg sina čuvaju od kad je Puki smaknut.
trkelja.
znaš onaj vic, Puki zove Stipu, veli "Čuj, Stipe, čuo sam da me hoće smaknut...."
"Znam, Ivo, znam..."
znaš onaj vic, Puki zove Stipu, veli "Čuj, Stipe, čuo sam da me hoće smaknut...."
"Znam, Ivo, znam..."
» Zbog ubojstva imigranta na Ilidži uhapšena dva Alžirca
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» Talijani izrešetali šest crnaca zbog woodo ubojstva tinejđerke u Italiji
» Traze ga zbog ubojstva ruskih novinara '91 a on pjeva o 'cica Drazi' i pozdravlja Dodika
» Policajac koji je uhićen zbog ubojstva crnca s njim je radio kao zaštitar u istom noćnom klubu
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» Talijani izrešetali šest crnaca zbog woodo ubojstva tinejđerke u Italiji
» Traze ga zbog ubojstva ruskih novinara '91 a on pjeva o 'cica Drazi' i pozdravlja Dodika
» Policajac koji je uhićen zbog ubojstva crnca s njim je radio kao zaštitar u istom noćnom klubu
Page 1 of 1