Pussy Riot - Dobile nogu u Rusiji, sad gnoje u Americi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pussy Riot - Dobile nogu u Rusiji, sad gnoje u Americi
Jilo za leftarde.
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
say whaaadudette wrote:Kaze se wha? Samo mi fali onaj viticasti znak prije upitnika. A ne da mi se traziti.crvenkasti wrote:Šta?
2014-04-14
cuj bosnje, njemu muda kriterij a forum mu hastal,govinda wrote:Neka cura, one makar imaju muda umjesto mnogih Hrvata., Srba, Bosnjaka i ostalih balkanoida.
valjda ljoksic misli da je u ascinici
2014-04-19
Isto sranje samo drugo pakovanje. One su iz Rusije kao i obitelj Klein.Starhemberg wrote:Ne dolazi, nego odlazi. A i Soroš nije iz Rusije.gargamel0101 wrote:Isto kao i obitelj Naomi Klein. Pobjegli iz raja zvan komunizam kojem je glavni izovzink bila Rusija u pako zvan kapitalizam kojem je glavni izvoznik Amerika.
Reklo bi se da svo sranje dolazi iz Rusije,
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jel ti se sviđa spot? ;)gargamel0101 wrote:Isto sranje samo drugo pakovanje. One su iz Rusije kao i obitelj Klein.Starhemberg wrote:Ne dolazi, nego odlazi. A i Soroš nije iz Rusije.gargamel0101 wrote:Isto kao i obitelj Naomi Klein. Pobjegli iz raja zvan komunizam kojem je glavni izovzink bila Rusija u pako zvan kapitalizam kojem je glavni izvoznik Amerika.
Guest- Guest
Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
2015-07-23
Ne voliš progresivno? Kako sad to...gargamel0101 wrote:Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Znači da smeće odlazi i iz Mađarske. Je li taj put prešao i Asila?Starhemberg wrote:Ne dolazi, nego odlazi. A i Soroš nije iz Rusije.gargamel0101 wrote:Isto kao i obitelj Naomi Klein. Pobjegli iz raja zvan komunizam kojem je glavni izovzink bila Rusija u pako zvan kapitalizam kojem je glavni izvoznik Amerika.
Ovaj forum nije ni noga od hastala, ako me bas pitas...nego navratim, vidim ima budala za zajebavat...a ascinica je restoran, nisi valjda vegan pa mrzis mjesta gdje se servira meso?prckov wrote:cuj bosnje, njemu muda kriterij a forum mu hastal,govinda wrote:Neka cura, one makar imaju muda umjesto mnogih Hrvata., Srba, Bosnjaka i ostalih balkanoida.
valjda ljoksic misli da je u ascinici
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pravit ću se da ovo nisam vidio. Ovaj put.Regoč wrote:Znači da smeće odlazi i iz Mađarske. Je li taj put prešao i Asila?Starhemberg wrote:Ne dolazi, nego odlazi. A i Soroš nije iz Rusije.gargamel0101 wrote:Isto kao i obitelj Naomi Klein. Pobjegli iz raja zvan komunizam kojem je glavni izovzink bila Rusija u pako zvan kapitalizam kojem je glavni izvoznik Amerika.
Guest- Guest
Možda ih Plenki uskoro pozove u RH
Ne volim ništa iz Rusije..... Pored toga, prava progresiva je Milo, a ne ove ocvale flundre. Njihovo vrije- pet minuta slave je prošlo.Starhemberg wrote:Ne voliš progresivno? Kako sad to...gargamel0101 wrote:Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
2015-07-23
Ah, ti voliš švedsku progresivu...femen je najbolji na izvoru :-)gargamel0101 wrote:Ne volim ništa iz Rusije.....Starhemberg wrote:Ne voliš progresivno? Kako sad to...gargamel0101 wrote:Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
Guest- Guest
Ma ne znaš ti što je progresivno. Totalno si demode.:)Starhemberg wrote:
Ah, ti voliš švedsku progresivu...femen je najbolji na izvoru :-)
2015-07-23
Vid, vid, što se Esekeri drže. Malo zafrkancije, što fali?Starhemberg wrote:Pravit ću se da ovo nisam vidio. Ovaj put.Regoč wrote:Znači da smeće odlazi i iz Mađarske. Je li taj put prešao i Asila?Starhemberg wrote:Ne dolazi, nego odlazi. A i Soroš nije iz Rusije.gargamel0101 wrote:Isto kao i obitelj Naomi Klein. Pobjegli iz raja zvan komunizam kojem je glavni izovzink bila Rusija u pako zvan kapitalizam kojem je glavni izvoznik Amerika.
Nije li Femen ukrajinski?Starhemberg wrote:Ah, ti voliš švedsku progresivu...femen je najbolji na izvoru :-)gargamel0101 wrote:Ne volim ništa iz Rusije.....Starhemberg wrote:Ne voliš progresivno? Kako sad to...gargamel0101 wrote:Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
Ma ja sam regresivan, Cioran, Evola, Spengler a volim i Info Wars...nazadno skroz...gargamel0101 wrote:Ma ne znaš ti što je progresivno. Totalno si demode.:)Starhemberg wrote:
Ah, ti voliš švedsku progresivu...femen je najbolji na izvoru :-)
Guest- Guest
Eto vidiš, skroz nazadno, a ne kao ona fina gospoda sa CNN-a, BBC-a, NCBS i sl. je da nekad malo ćage, ali no, sve u ime naprednog liberalizma i politički korektnog drustva, jelte...Starhemberg wrote:
Ma ja sam regresivan, Cioran, Evola, Spengler a volim i Info Wars...nazadno skroz...
Last edited by gargamel0101 on 24/11/2016, 15:52; edited 1 time in total
2015-07-23
Femen je naš, naša zajednička europska civilizacijska tekovina, kaže Sotoš, a u Rusiji jedu ljude... :)Regoč wrote:Nije li Femen ukrajinski?Starhemberg wrote:Ah, ti voliš švedsku progresivu...femen je najbolji na izvoru :-)gargamel0101 wrote:Ne volim ništa iz Rusije.....Starhemberg wrote:Ne voliš progresivno? Kako sad to...gargamel0101 wrote:Nisam gledao ali čini mi se da je sranje kao o knjige od Naomi Klein. Isto sranje.Starhemberg wrote:
Jel ti se sviđa spot? ;)
Guest- Guest
Jbg, pogresna tipka, no upis stoji...gargamel0101 wrote:Eto vidiš, skroz nazadno, a ne kao ona fina gospoda sa CNN-a, BBC-a, NCBS i sl. je da nekad malo ćage, ali no, sve u ime naprednog liberalizma i politički korektnog drustva, jelte...Starhemberg wrote:
Ma ja sam regresivan, Cioran, Evola, Spengler a volim i Info Wars...nazadno skroz...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Naravno pussy riot
» Članice benda ‘Pussy Riot‘ održale koncert u Zagrebu
» Brazil nudi Amerikancima bazu da kontrira Rusiji u Južnoj Americi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Grab 'em by the pussy
» Članice benda ‘Pussy Riot‘ održale koncert u Zagrebu
» Brazil nudi Amerikancima bazu da kontrira Rusiji u Južnoj Americi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Grab 'em by the pussy
Page 2 of 3