Naši prijatelji (SAD) izručili BiH Hrvaticu osumnjičenu za ratni zločin
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Naši prijatelji (SAD) izručili BiH Hrvaticu osumnjičenu za ratni zločin
zato je jna bila katasrofa za srbe, time i milosevic koji
je prihvatio sukob po tudjmanovom receptu.
sukob po modelu srba iz hrvatske i bosne, na celu
sa kadijevicem i lokalnim srbima.
to je politicki odgovaralo s.m. -
sukob koji tece koji ne prestaje a resenja nema.
u nadi da ce m, z, biti uravnotezena, a u kontri,
vodis nepragmaticnu s.polotiku..katastrofa
vrlo.. vrlo.. lose
je prihvatio sukob po tudjmanovom receptu.
sukob po modelu srba iz hrvatske i bosne, na celu
sa kadijevicem i lokalnim srbima.
to je politicki odgovaralo s.m. -
sukob koji tece koji ne prestaje a resenja nema.
u nadi da ce m, z, biti uravnotezena, a u kontri,
vodis nepragmaticnu s.polotiku..katastrofa
vrlo.. vrlo.. lose
Guest- Guest
..prosao sam posavinu skoro uzduz i poprijeku u ratu...ali ne vidjeh bas logora..onaj u ođaku ej bio tranzitni centar..gdje su nakon dva tjedna svi zarobljeni srbi pusteni i razmjenjeni...a zatvora ej bilo..pa mora biti zatvor i u ratu i u miru..gdje bi drzali zarobljenike u hotelu?..kako rekoh...u posavini logora nije bilo jer je prakticno posavina bila cijelo bojiste..za logor i logore odvojiti znatan dio ljudstva koji ej u onom trenutku i stanju bio vrlo skup trosak..svaki covjek je trebao na liniji...sto se tice civila...odmah na pocetku rata 99% srba je napustilo ona mjesta gdje su hrvati i muslimani bila vecina...nakon akcija hrvatskih snaga i prije ulaska u oslobođena mjesta malo koga se zateklo...to su price i masta srba...o nekakvim logorima...jel bilo u zatvorima mucenja necu tvrditi...jer ne znam..ali logora nije bilo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
srpski zločini u gornjim i donjim kolibama
https://www.youtube.com/watch?v=BHp2aqB89a4
https://www.youtube.com/watch?v=BHp2aqB89a4
2015-09-08
srpski zlocini nad hrvatima u gornjim i donjim vrelima(bos.posavina)
http://www.e-posavina.com/index.php/osumnjiceni/37-osumnjiceni-za-ratni-zlocin-h-k
http://www.e-posavina.com/index.php/osumnjiceni/37-osumnjiceni-za-ratni-zlocin-h-k
2015-09-08
maaa, ja da sam bio
glavni komandant u beogradu
Guest- Guest
sto bi ti?..sadio paprike...pizzon wrote:maaa, ja da sam bio
2015-09-08
heheh,vuksadinare wrote:sto bi ti?..sadio paprike...pizzon wrote:maaa, ja da sam bio
bili bi i dalje u nekoj zajednickoj drzavi
eto to bi bilo
ne bi meni tudjman prodao mooda
na zapadu
Guest- Guest
..nisu tebi sve cistepizzon wrote:heheh,vuksadinare wrote:sto bi ti?..sadio paprike...pizzon wrote:maaa, ja da sam bio
eto to bi bilo
na zapadu
2015-09-08
vuksadinare wrote:..nisu tebi sve cistepizzon wrote:heheh,vuksadinare wrote:sto bi ti?..sadio paprike...pizzon wrote:maaa, ja da sam bio
eto to bi bilo
na zapadu
tebi bi bilo jasnije, sad ti maglovito
Guest- Guest
DOGOVOR SA NATO Nebo nad Kosovom biće uskoro ponovo srpsko?!
Autor: Novosti | 24.11.2016. TVITUJ / ?
Delegacija Vlade i Kontrole letenja Srbije i Crne Gore sprema se za sastanak koji će se 14. decembra održati u sedištu NATO u Briselu, a na kome će se razgovarati i o kontroli donjeg sloja vazdušnog prostora nad Kosovom i Metohijom i mogućnosti da se ono vrati u naše ruke!
Kontrola letenja, Ilustracija: Profimedia
Nebo nad Kosovom od 1999. godine, prema Kumanovskom sporazumu, kontroliše Kfor i za donji deo vazdušnog prostora (ispod 8.000 metara) nadležan je komandant misije NAT, a u praksi raj de posla obavlja prilazna koltrola letenja sa tornja u Prištini, jvaljaju "Novosti".
Naši zahtevi su spremni i stav je sasvim jasan, Učinićemo sve da branimo naš prostor - rekao je tom listu Radojića Rovčanin, direkrtor SMASTA.
Da Beograd i čelnici NATO raznatraju ovu temu potvrdio je i premijer Aleksandar Vučić, koji je juče posle sastanka sa gensekom Alijanse Jensom Stoltenbergom rekao da se razgovaralo o donjem sloju vazdušnog prostora na KiM, da će se eksperti obeju strana uskoro sastati i da veruje da će biti pozitivnih rešenja.
Gornje slojeve vazdušnog prostora Kfor je 2014. deegirao mađarskom "Hungarkontrolu" koji ima ugovor na pet godina, a po njegovom isteku očekuje se novi javni poziv za "kontrolora", na koji može da se javi i Kontrola letenja Srbije i Crne Gore.
Autor: Novosti | 24.11.2016. TVITUJ / ?
Delegacija Vlade i Kontrole letenja Srbije i Crne Gore sprema se za sastanak koji će se 14. decembra održati u sedištu NATO u Briselu, a na kome će se razgovarati i o kontroli donjeg sloja vazdušnog prostora nad Kosovom i Metohijom i mogućnosti da se ono vrati u naše ruke!
Kontrola letenja, Ilustracija: Profimedia
Nebo nad Kosovom od 1999. godine, prema Kumanovskom sporazumu, kontroliše Kfor i za donji deo vazdušnog prostora (ispod 8.000 metara) nadležan je komandant misije NAT, a u praksi raj de posla obavlja prilazna koltrola letenja sa tornja u Prištini, jvaljaju "Novosti".
Naši zahtevi su spremni i stav je sasvim jasan, Učinićemo sve da branimo naš prostor - rekao je tom listu Radojića Rovčanin, direkrtor SMASTA.
Da Beograd i čelnici NATO raznatraju ovu temu potvrdio je i premijer Aleksandar Vučić, koji je juče posle sastanka sa gensekom Alijanse Jensom Stoltenbergom rekao da se razgovaralo o donjem sloju vazdušnog prostora na KiM, da će se eksperti obeju strana uskoro sastati i da veruje da će biti pozitivnih rešenja.
Gornje slojeve vazdušnog prostora Kfor je 2014. deegirao mađarskom "Hungarkontrolu" koji ima ugovor na pet godina, a po njegovom isteku očekuje se novi javni poziv za "kontrolora", na koji može da se javi i Kontrola letenja Srbije i Crne Gore.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Naši prijatelji i saveznici protiv referenduma Republike Šumske
» 'naši bosanski prijatelji' seksualno zlostavljali maloljetnice na otoku cresu ...
» Stari most je bio vojni cilj i nije ratni zločin
» Je li u Sloveniji pocinjen prvi ratni zlocin nad vojnicima JNA?
» Naši prijatelji i saveznici protiv referenduma Republike Šumske
» 'naši bosanski prijatelji' seksualno zlostavljali maloljetnice na otoku cresu ...
» Stari most je bio vojni cilj i nije ratni zločin
» Je li u Sloveniji pocinjen prvi ratni zlocin nad vojnicima JNA?
Page 4 of 4