Invazija vojski internet trolova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Invazija vojski internet trolova
Marija Petrovic
Rusi su kao i Srbi.
Rusi su kao i Srbi.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
..e da..bas je ne znam merkel poslala plenkija da raspiruje vatru...druga stvar je sto plenki mozda u sebi umislio da je neki veliki igrac koji je predodređen rjesavati globalne konflikte...asilovski wrote:Boli kurac Rusiju za sve ovo, u biti Turci više stavljaju šapu, samo nije Putin otišao u Beograd srat po RH-a nego je Plenki otišao kod pučista i tražio da se Krim vrati Ukrajini, ti ne razlikuješ osnovne stvari, da ne govorim da je Plenki ovo napravio po naređenju i po matrici, te da ne predstavlja sebe nego državu, baš strašno...vuksadinare wrote:..nego cini mi se da rujo zamislio staviti sape na cijelu regiju..ali neki se ne daju i to ne zele..ne ide medo..zadovolji se sa srbijom i srpskom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
duboka je voda dnjeparasilovski wrote:Marija Petrovic
Rusi su kao i Srbi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Vidi plenkijevu stranicu prije izbora on je isto to radio kao predstavnik EU paralamenta za Ukrajinu, njega u biti boli kurac za RH-a on odrađuje posao za novu sinekuru, pa jebote bog otac kao 1991.g. pobjegneš u London, cijeli život radiš da ne radiš u stranoj sinekuri što misliš da će biti na pameti nego samo nastavak parazitiranjavuksadinare wrote:..e da..bas je ne znam merkel poslala plenkija da raspiruje vatru...druga stvar je sto plenki mozda u sebi umislio da je neki veliki igrac koji je predodređen rjesavati globalne konflikte...asilovski wrote:Boli kurac Rusiju za sve ovo, u biti Turci više stavljaju šapu, samo nije Putin otišao u Beograd srat po RH-a nego je Plenki otišao kod pučista i tražio da se Krim vrati Ukrajini, ti ne razlikuješ osnovne stvari, da ne govorim da je Plenki ovo napravio po naređenju i po matrici, te da ne predstavlja sebe nego državu, baš strašno...vuksadinare wrote:..nego cini mi se da rujo zamislio staviti sape na cijelu regiju..ali neki se ne daju i to ne zele..ne ide medo..zadovolji se sa srbijom i srpskom..
Kermit-
2014-04-17
za ko bi ti radio da imas placu uz sve dodatke 100 000 kuna..za onog koji ti placa ili za onog koji ti ne placa...asilovski wrote:Vidi plenkijevu stranicu prije izbora on je isto to radio kao predstavnik EU paralamenta za Ukrajinu, njega u biti boli kurac za RH-a on odrađuje posao za novu sinekuru, pa jebote bog otac kao 1991.g. pobjegneš u London, cijeli život radiš da ne radiš u stranoj sinekuri što misliš da će biti na pameti nego samo nastavak parazitiranjavuksadinare wrote:..e da..bas je ne znam merkel poslala plenkija da raspiruje vatru...druga stvar je sto plenki mozda u sebi umislio da je neki veliki igrac koji je predodređen rjesavati globalne konflikte...asilovski wrote:Boli kurac Rusiju za sve ovo, u biti Turci više stavljaju šapu, samo nije Putin otišao u Beograd srat po RH-a nego je Plenki otišao kod pučista i tražio da se Krim vrati Ukrajini, ti ne razlikuješ osnovne stvari, da ne govorim da je Plenki ovo napravio po naređenju i po matrici, te da ne predstavlja sebe nego državu, baš strašno...vuksadinare wrote:..nego cini mi se da rujo zamislio staviti sape na cijelu regiju..ali neki se ne daju i to ne zele..ne ide medo..zadovolji se sa srbijom i srpskom..
2015-09-08
....ja ne znam sto bi ti u stavri asila htio....uz sve dugove da glumis neutralnost....
2015-09-08
da veliki igračvuksadinare wrote:..e da..bas je ne znam merkel poslala plenkija da raspiruje vatru...druga stvar je sto plenki mozda u sebi umislio da je neki veliki igrac koji je predodređen rjesavati globalne konflikte...asilovski wrote:Boli kurac Rusiju za sve ovo, u biti Turci više stavljaju šapu, samo nije Putin otišao u Beograd srat po RH-a nego je Plenki otišao kod pučista i tražio da se Krim vrati Ukrajini, ti ne razlikuješ osnovne stvari, da ne govorim da je Plenki ovo napravio po naređenju i po matrici, te da ne predstavlja sebe nego državu, baš strašno...vuksadinare wrote:..nego cini mi se da rujo zamislio staviti sape na cijelu regiju..ali neki se ne daju i to ne zele..ne ide medo..zadovolji se sa srbijom i srpskom..
ovo je ostao domaći rad iz brisela..
Na konstituirajućoj sjednici Izaslanstva Europskog parlamenta za Ukrajinu hrvatski zastupnik Andrej Plenković u ponedjeljak je izabran za predsjednika Izaslanstva. Uz Plenkovića izabrana su i dva potpredsjednika, Mađar Tibor Szany i Estonac Kaja Kallas
Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/news/andrej-plenkovic-predsjednik-izaslanstva-ep-a-za-ukrajinu-383362 - 24sata.hr
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Regoč-
2015-08-21
Kako sam i naveo plenki samo nastavlja biti pred. Izaslanstva za Ukrajinu RH-a mu je posve sporednamutava baštarda wrote:da veliki igračvuksadinare wrote:..e da..bas je ne znam merkel poslala plenkija da raspiruje vatru...druga stvar je sto plenki mozda u sebi umislio da je neki veliki igrac koji je predodređen rjesavati globalne konflikte...asilovski wrote:Boli kurac Rusiju za sve ovo, u biti Turci više stavljaju šapu, samo nije Putin otišao u Beograd srat po RH-a nego je Plenki otišao kod pučista i tražio da se Krim vrati Ukrajini, ti ne razlikuješ osnovne stvari, da ne govorim da je Plenki ovo napravio po naređenju i po matrici, te da ne predstavlja sebe nego državu, baš strašno...vuksadinare wrote:..nego cini mi se da rujo zamislio staviti sape na cijelu regiju..ali neki se ne daju i to ne zele..ne ide medo..zadovolji se sa srbijom i srpskom..
ovo je ostao domaći rad iz brisela..
Na konstituirajućoj sjednici Izaslanstva Europskog parlamenta za Ukrajinu hrvatski zastupnik Andrej Plenković u ponedjeljak je izabran za predsjednika Izaslanstva. Uz Plenkovića izabrana su i dva potpredsjednika, Mađar Tibor Szany i Estonac Kaja Kallas
Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/news/andrej-plenkovic-predsjednik-izaslanstva-ep-a-za-ukrajinu-383362 - 24sata.hr
Kermit-
2014-04-17
Primjećujem da na popisu vojski trolova nije navedena ona iz USA odn. u našem slučaju Buzina.
aj se ti zamjeri trumpudawson wrote:Primjećujem da na popisu vojski trolova nije navedena ona iz USA odn. u našem slučaju Buzina.
2015-09-08
Kako će samo sebe označiti da ne govorim da jedan Stošić otvoreno druka za kalifat, kanibale i Al Qaidu, to je kao da 11/9 otvoreno drukaš za Bin Ladena i zabijanje u tornjevedawson wrote:Primjećujem da na popisu vojski trolova nije navedena ona iz USA odn. u našem slučaju Buzina.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Stošić
A briža štupido, pobrkao je bradate hipstere i talibane
catabbath-
2015-08-22
To su istodobno protutrumpovski trolovi, možda se boje otkaza.vuksadinare wrote:aj se ti zamjeri trumpudawson wrote:Primjećujem da na popisu vojski trolova nije navedena ona iz USA odn. u našem slučaju Buzina.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» U Siriji se priprema bitka pet vojski
» Invazija na Katar???
» Tužno cviljenje NATO trolova
» CAR TROLOVA! Trump jebe Time mag
» U Siriji se priprema bitka pet vojski
» Invazija na Katar???
» Tužno cviljenje NATO trolova
» CAR TROLOVA! Trump jebe Time mag
Page 2 of 2