Promjena u koju mozemo vjerovati - Donald
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Promjena u koju mozemo vjerovati - Donald
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-22/trump-wont-pursue-charges-against-hillary-shes-been-through-enough
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Promjena u koju mozemo vjerovati - Donald
Hillary je sada ionako nebitna.. sada je na aparatima, ne preostaje joj još koja godina života, ne isplati se gubiti vrijeme na nju.
Treba izgraditi zid
Treba izgraditi zid
Guest- Guest
2014-04-14
To mu je prvo obecanje koje je prekrsio. Bazdi mi da ce ih biti jos
2015-07-23
Nije još ni stupio na funkciju, kako je mogao prekršiti bilo što? Vidjet će se sve za koji mjesec.
Guest- Guest
Više mi se dopada Donald Duck.
Zašto bi on progonio Hitlery? Za to postoji istražno redarstvo i državno odvjetništvo.
Rekao je da ako je on presidente da bi hilly bila u cuzi. Ta mu je izjava u debati vratila zivot u kampanji. Sad kaze da nece cuziti hilly. A to sto nije prezident je samo jos gora stvar, jer je krenuo sakrsenjem obecanog i prije ulaska u ured. A da bih se kladiti da su mnogi glasali za njega samo da vide hilly na optuzenickoj klupi.
2015-07-23
pa otuznica moze cekati u ladici..vidimo na Balkanu,cekaju i po 20 godina...Politika je trgovina..Kurva u bajboku manje vrijedi nego kao sredstvo za neke politicke trampe....
E nikad nis od vas..
E nikad nis od vas..
Guest- Guest
Kako može kršiti bilo što ako još NIJE predsjednik, opet pitam?gargamel0101 wrote:A to sto nije prezident je samo jos gora stvar, jer je krenuo sakrsenjem obecanog i prije ulaska u ured.
Guest- Guest
malo bek tu d fjucr...a i ti starhy cjepidlacis uvijek..
Guest- Guest
i to nije njegov posao da progoni, inače bi mogli reći da ulazimo u SSSR- fazu Amerike, nema on šta se pačat u to, a to što je tako lajao u debati mu ne ide na čast.. on govori što misli, super, problem je što premalo misli..
dobro,ima refleks biznismena..da se fokusira na biznis,znaci u smjeru jacanje ekonomije mora ici,to je dobro...i to je njegovo podrucje..bezveznu vanjsku politiku ce prepustiti teklicima da odrade..
Guest- Guest
A ti uvijek u bit, jel...bogomdani wrote:malo bek tu d fjucr...a i ti starhy cjepidlacis uvijek..
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:To mu je prvo obecanje koje je prekrsio. Bazdi mi da ce ih biti jos
To nije bilo obećanje, toga nema u njegovom planu i programu, nego dio predizbornog prepucavanja s Hillary koje je sad bespredmetno, obzirom da je politički mrtva.
marcellus wrote:gargamel0101 wrote:To mu je prvo obecanje koje je prekrsio. Bazdi mi da ce ih biti jos
To nije bilo obećanje, toga nema u njegovom planu i programu, nego dio predizbornog prepucavanja s Hillary koje je sad bespredmetno, obzirom da je politički mrtva.
za razliku od karamarkove lustracije..
Mislim da se tobodnosilo na to da ptavosuđe više neće zatvarati oči na to što je radila Hillary...ili se bsrem tako nadaju birači...jasno da Trump nije tužitelj.kic wrote:
i to nije njegov posao da progoni, inače bi mogli reći da ulazimo u SSSR- fazu Amerike, nema on šta se pačat u to, a to što je tako lajao u debati mu ne ide na čast.. on govori što misli, super, problem je što premalo misli..
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/trumpovih-prvih-100-dana-evo-sto-kani-uciniti-974582#axzz4QdOMX4gx
sva trumpova obećanja su tu a hillary nije dio tih obećanja
sva trumpova obećanja su tu a hillary nije dio tih obećanja
Starhemberg wrote:Mislim da se tobodnosilo na to da ptavosuđe više neće zatvarati oči na to što je radila Hillary...ili se bsrem tako nadaju birači...jasno da Trump nije tužitelj.kic wrote:
čak sam i ja vidio taj dio, nekako je ovak išlo: I will assign a special atorney etc..
gargamel0101 wrote:Rekao je da ako je on presidente da bi hilly bila u cuzi. Ta mu je izjava u debati vratila zivot u kampanji
da, kako rekoh predizborno prepucavanje... ona je rekla da ne bi bilo dobro da netko s njegovim temperamentom kroji zakone u Americi, on je rekao "jer bi ti bila u zatvoru"
Similar topics
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» promjena frizure
» Kome vjerovati od ove dvojice udbasa?
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» promjena frizure
» Kome vjerovati od ove dvojice udbasa?
Page 1 of 2