Vukovar, mjesto posebnih lupetanja Josipa Bozanića
Page 1 of 1
Vukovar, mjesto posebnih lupetanja Josipa Bozanića
Da, nemojte se odmah žestiti... zar Vukovar nije mrtviji nego što je to bio 18. studenog 1991.?
Ja ću reći da se Vukovaru sistematski lagalo i da se Vukovarom vlast služila da laže svima nama građanima. To je grad u koji se dolazi paradirati, uz dužno poštovanje svima onima koji tamo od srca iskazuju pijetet i koji su u Vukovaru izgubili jednog ili više članova obitelji, zdravlje i budućnost.
Vukovar je u Jugoslaviji bio među top destinacijama, danas je među socijalno najugroženijima. BDP, koji je pred rat iznosio više od devet tisuća dolara po glavi stanovnika, sad je prepolovljen. Broj zaposlenih bio je veći od današnjeg broja stanovnika. Zato mladost iz Vukovara odlazi, kao i drugdje iz Slavonije.
Hrvati i Srbi dijele se od malena, od vrtićke dobi uče ih da je podijeljenost, svojevrsni apartheid, prirodno stanje. Tako sjeme zla koje je posijano u Vukovaru, kaže dubrovački biskup M. Uzinić, prenosimo na nove generacije.
Umjesto da, kao Uzinić ili Ivan Pavao II., cjelovito progovori o praštanju, Bozanić progovara revizionistički – ta komu još nije jasno što se na našem tlu odvijalo tijekom Drugog svjetskog rata (osim onima koji bi se preko Stepinca željeli domoći bolje prošlosti)?!
linkić
Ja ću reći da se Vukovaru sistematski lagalo i da se Vukovarom vlast služila da laže svima nama građanima. To je grad u koji se dolazi paradirati, uz dužno poštovanje svima onima koji tamo od srca iskazuju pijetet i koji su u Vukovaru izgubili jednog ili više članova obitelji, zdravlje i budućnost.
Vukovar je u Jugoslaviji bio među top destinacijama, danas je među socijalno najugroženijima. BDP, koji je pred rat iznosio više od devet tisuća dolara po glavi stanovnika, sad je prepolovljen. Broj zaposlenih bio je veći od današnjeg broja stanovnika. Zato mladost iz Vukovara odlazi, kao i drugdje iz Slavonije.
Hrvati i Srbi dijele se od malena, od vrtićke dobi uče ih da je podijeljenost, svojevrsni apartheid, prirodno stanje. Tako sjeme zla koje je posijano u Vukovaru, kaže dubrovački biskup M. Uzinić, prenosimo na nove generacije.
Umjesto da, kao Uzinić ili Ivan Pavao II., cjelovito progovori o praštanju, Bozanić progovara revizionistički – ta komu još nije jasno što se na našem tlu odvijalo tijekom Drugog svjetskog rata (osim onima koji bi se preko Stepinca željeli domoći bolje prošlosti)?!
linkić
Re: Vukovar, mjesto posebnih lupetanja Josipa Bozanića
Bozanić nije rekao ništa, ali apsolutno ništa o tome što Crkva misli učiniti da ljudima u Vukovaru bude bolje: samo je srcedrapatelno i kičasto opleo po boli, i tuzi i nepravdi koja je Hrvatskoj učinjena: kao da on teško pati iza rešetaka svoga Alcatraza na Kaptolu 31, gdje, kako znamo, svaki dan dijeli trpezu s najvećom sirotinjom Zagreba tako da se papa Franjo, kada to čuje, mora sakrivati od stida.
je..evo papa franjo se tesko uzrujava zbog bozanica..sto ga nije degradirao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i kao drugo frend od drage chica carlosa jove adlaberta huseina...pupovac..inzistira na odvojenim skolama i vrticima...u vukovaru i podunavlju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A propo nepravde, zna li Bozanić išta o stanovitom Siniši Glavaševiću i radijski emitiranoj optužbi ”Vukovara” na račun Hrvatskog sabora, Vlade i Tuđmana?
Podsjetimo ga: ”Optužujem Vas, gospodo, za svu bol trenutka u kojem je Vukovar shvatio da između Vas, Hrvatskog sabora, hrvatske Vlade, Predsjednika Republike Hrvatske i četnika nema nikakve razlike… Optužujem Vas, gospodo, za smrt Vukovara. Materijalni dokazi Vaše nesumnjive krivice bit će dani na uvid hrvatskom narodu i cijeloj svjetskoj javnosti. Ne zavaravajte se, da ćete Vi doći prije do njih, ne možete gospodo, garantiram Vam…”.
Podsjetimo ga: ”Optužujem Vas, gospodo, za svu bol trenutka u kojem je Vukovar shvatio da između Vas, Hrvatskog sabora, hrvatske Vlade, Predsjednika Republike Hrvatske i četnika nema nikakve razlike… Optužujem Vas, gospodo, za smrt Vukovara. Materijalni dokazi Vaše nesumnjive krivice bit će dani na uvid hrvatskom narodu i cijeloj svjetskoj javnosti. Ne zavaravajte se, da ćete Vi doći prije do njih, ne možete gospodo, garantiram Vam…”.
Da citiram još jednog našek adademika s asfalta, Borisa Dežulovića: ”Dvadeset i pet godine kasnije, Vukovar je tek konzervirana ruševina grada iz devedeset prve, preparirani leš, odlagalište svijeća i vijenaca bez ijedne druge svrhe osim protokolarnog pijeteta i utjerivanja domoljublja u kosti, na koje se – u strahu od simboličke snage Grada Heroja – pristaje bez suvišnih potpitanja”.
provocator wrote:A propo nepravde, zna li Bozanić išta o stanovitom Siniši Glavaševiću i radijski emitiranoj optužbi ”Vukovara” na račun Hrvatskog sabora, Vlade i Tuđmana?
Zna ali ne mari. Bozanić je lupež psihopat namjesnik pedofilske monarhije Vatikan.
Guest- Guest
ovo je ludilo.sto bi mene licno i osobno zanimalo,kaj uce npr. u predmetu poviest.ima li Hrvatska uvid u te njihove bukvare istorije..vuksadinare wrote:...pupovac..inzistira na odvojenim skolama i vrticima...u vukovaru i podunavlju
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Gnječ wrote:
Zna ali ne mari. Bozanić je lupež psihopat namjesnik pedofilske monarhije Vatikan.
Bozanić nije rekao ništa, ali apsolutno ništa o tome što Crkva misli učiniti da ljudima u Vukovaru bude bolje: samo je srcedrapatelno i kičasto opleo po boli, i tuzi i nepravdi koja je Hrvatskoj učinjena: kao da on teško pati iza rešetaka svoga Alcatraza na Kaptolu 31, gdje, kako znamo, svaki dan dijeli trpezu s najvećom sirotinjom Zagreba tako da se papa Franjo, kada to čuje, mora sakrivati od stida.
Stotina tisuća ljudi, kažu, nahrupilo je prošli petak u Vukovar: što da je svaki od tih gostiju/hodočasnika dao barem 10 kuna za pučku kuhinju i sirotinju?
Posvuduše na čelu s prvom posvudušom u Rvata, Kolignjom od NATA.
Guest- Guest
Uhvatio bozanić zlatnu ribicu.
Ribica: - Ako me pustiš ispuniti ću ti dve želje.
Pop: - Moja prva želja...pa neću više da budem pop- i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je na pod, pa kaže:
- Sad više nisi pop...
Ribica: - Hajde reci tu drugu želju?
bozanić: - Hoću da imam punoooooooooo para, al' da ništa ne radim, samo da uživam...
U tom trenu ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče:
- Ma koga ti zajebavaš!!!
Pop: - Moja prva želja...pa neću više da budem pop- i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je na pod, pa kaže:
- Sad više nisi pop...
bozanić: - Hoću da imam punoooooooooo para, al' da ništa ne radim, samo da uživam...
sitting_bull-
2015-09-28
hahahahaha...odlican..sitting_bull wrote:Uhvatio bozanić zlatnu ribicu.
- Sad više nisi pop...
Guest- Guest
Similar topics
» Vukovar mjesto pijeteta 18.11
» Papa smijenio Bozanića?
» Kako do znaka za euro i do drugih posebnih znakova na tipkovnici?
» Dodik: Najava uvođenja posebnih viza je kažnjavanje svih građana BiH
» Križ s tornja katedrale pao pred Bozanića sobu
» Papa smijenio Bozanića?
» Kako do znaka za euro i do drugih posebnih znakova na tipkovnici?
» Dodik: Najava uvođenja posebnih viza je kažnjavanje svih građana BiH
» Križ s tornja katedrale pao pred Bozanića sobu
Page 1 of 1