Trump kaže da će ukinuti TTP-e
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump kaže da će ukinuti TTP-e
As TPP dies, Asian nations salute their new free trade leader: China
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-22/tpp-dies-asian-nations-salute-their-new-free-trade-leader-china
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-22/tpp-dies-asian-nations-salute-their-new-free-trade-leader-china
Guest- Guest
jedno je sprjecavati provodjenje legalnih zakona,a sasma drugo sprijeciti nametanje trgovinskih zakona na rubu legaliteta...
Guest- Guest
Makar se ne slažemo oko prirode i ideologije njegove politike važno da je svi podržavamo...evo i deda promijenio majicu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja svoje stavove nisam promjenio, TTP i TTIP su dobri za gospodarstvoepikur37 wrote:Makar se ne slažemo oko prirode i ideologije njegove politike važno da je svi podržavamo...evo i deda promijenio majicu :D
evo Kina jedva čeka da opadne američi utjecaj da oni preuzmu tržište
tebi to nije jasno, ti se vodiš emocijama
Guest- Guest
deda wrote:ja svoje stavove nisam promjenio, TTP i TTIP su dobri za gospodarstvoepikur37 wrote:Makar se ne slažemo oko prirode i ideologije njegove politike važno da je svi podržavamo...evo i deda promijenio majicu :D
čije gospodarstvo? gdje ti živiš?
Emocije svakako :)
2015-08-06
evo neki dan si se žalio kako ti je skupo popravljati brodicu, to znači da nemaš dovoljno visoke prihode kako bi si mogao prištiti luksuz posjedovanja broda bez da si takvim postupkom ne umanjiš životni standard, pa umjesto da kriviš svoju iracijonalnost i povođenje za emocijama kriviš majstora koji ti je preskupepikur37 wrote:
gospodarstvo ovisi o potrošnji, što je veća potrošnja i što je više potrošača, to je veći ekonomski rast, izolacija i štednja može samo uzrokovati ekonomski pad
Guest- Guest
deda wrote:evo neki dan si se žalio kako ti je skupo popravljati brodicu, to znači da nemaš dovoljno visoke prihode kako bi si mogao prištiti luksuz posjedovanja broda bez da si takvim postupkom ne umanjiš životni standard, pa umjesto da kriviš svoju iracijonalnost i povođenje za emocijama kriviš majstora koji ti je preskupepikur37 wrote:
gospodarstvo ovisi o potrošnji, što je veća potrošnja i što je više potrošača, to je veći ekonomski rast, izolacija i štednja može samo uzrokovati ekonomski pad
Krivo čitaš, ne žalim se na skupoću majstora nego na njihovu inertnost. I rekoh kad kažu koliko je uvijek dam napojnicu i zaokružim svotu.
Znači, imam problem jer ih je malo i ne da im se. Ako kaže 400 je bilo znam i 500 dati.
2015-08-06
Upravo čitam neke analize, da Trump zbog toga možda i neće odustati od toga azijskog trgovinskog sporazuma, jer će onda Kinezi preuzeti dominatnu ulogu u globalizaciji i slobodnoj trgovini a to USA možda i ne želi.deda wrote:ja svoje stavove nisam promjenio, TTP i TTIP su dobri za gospodarstvoepikur37 wrote:Makar se ne slažemo oko prirode i ideologije njegove politike važno da je svi podržavamo...evo i deda promijenio majicu :D
Guest- Guest
Isti problem ljetos..strujiće,stolare,krovopokrivace,keramicare,nisam mogao uhvatiti ni za glavu ni za rep...sinhronizirati ih,da ne gaze jedni preko drugih...nocna mora.. ..mahao sa mlovom ispred nosa im,ma ebote,nis..natjeratih da rade,moras kao gonic robova stalno da visis uz kutju..epikur37 wrote:deda wrote:evo neki dan si se žalio kako ti je skupo popravljati brodicu, to znači da nemaš dovoljno visoke prihode kako bi si mogao prištiti luksuz posjedovanja broda bez da si takvim postupkom ne umanjiš životni standard, pa umjesto da kriviš svoju iracijonalnost i povođenje za emocijama kriviš majstora koji ti je preskupepikur37 wrote:
Krivo čitaš, ne žalim se na skupoću majstora nego na njihovu inertnost. I rekoh kad kažu koliko je uvijek dam napojnicu i zaokružim svotu.
Znači, imam problem jer ih je malo i ne da im se. Ako kaže 400 je bilo znam i 500 dati.
Guest- Guest
ma oke su meni azijati..drze se biznisa,a i pale bi cijene onim sexybot curama...Milo Yiannopoulos wrote:Upravo čitam neke analize, da Trump zbog toga možda i neće odustati od toga azijskog trgovinskog sporazuma, jer će onda Kinezi preuzeti dominatnu ulogu u globalizaciji i slobodnoj trgovini a to USA možda i ne želi.deda wrote:ja svoje stavove nisam promjenio, TTP i TTIP su dobri za gospodarstvoepikur37 wrote:Makar se ne slažemo oko prirode i ideologije njegove politike važno da je svi podržavamo...evo i deda promijenio majicu :D
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote: Hrvatskoj postoji PDV, u USA ne.
Hm, ja sam prije par mjeseci kupio neki hardware u New Yorku i kao cijena izložena 230$ a na kraju mi zaračunali još 18$ nekakvog tax-a
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Milo Yiannopoulos wrote: Hrvatskoj postoji PDV, u USA ne.
Hm, ja sam prije par mjeseci kupio neki hardware u New Yorku i kao cijena izložena 230$ a na kraju mi zaračunali još 18$ nekakvog tax-a
imaju pojedine države sale tax između 0-10%
to ti je oko 8%
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump donio uredbu; za svaku novu regulaciju, dvije postojeće se moraju ukinuti
» Nakon Huaweija Trump kreće na DJI: SAD kaže da se kineski dronovi mogu koristiti za špijuniranje
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» ukinuti porez na rad
» ukinuti UN pod hitno...
» Nakon Huaweija Trump kreće na DJI: SAD kaže da se kineski dronovi mogu koristiti za špijuniranje
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» ukinuti porez na rad
» ukinuti UN pod hitno...
Page 2 of 2