Posrednik između uvrijeđenog Boga i grešnog naroda
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Posrednik između uvrijeđenog Boga i grešnog naroda
Pa vidi, ja sam odgojena u katoličkoj sredini u kojoj se ama baš nitko počevši od mojih roditelja, rodbine i ostatka sela NIKADA nije bavio takvim glupostima.metilda wrote:Triny wrote:Moje bake su bile praktički nepismene, čitale su samo Bibliju, molitvenike i nekakav glasnik, ali se nisu bavile ovakvim budalaštinama kakvima se ti baviš i čime zaglupljuješ svoju djecu.
gle, meni je sad sasvim jasno, ako sam i sumnjala o tome, da ti nisi ni pročitala Evanđelja. Isus stalno govori o oslobađanju i istjerivanju zloduha.. najpoznatija je ona priča o slanju zloduha u svinje.. pa ako vjerujem u Evanđelja i u Isusovo djelovanje onda vjerujem i u postojanje zloduha.. o da.. oni itekako postoje no oni koji su opsjednuti niti ne raspoznaju tu činjenicu ali vidljivo je da izbjegavaju Svete Mise i Vjerovanje...i uopće govor o Isusu i Crkvi.. a ako i govore o tome onda je to podrugljivo i oholo...
Za njih je postojao samo Bog i bilo je nešto dostojanstveno u toj vjeri.
Ovo sada s tim posrednicima, pa to je postala lakrdija, to što vi radite od vjere je cirkus, a boga ste sveli na plemenskog vrača.
To više nije bog, napravili ste klauna od njega.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Posrednik između uvrijeđenog Boga i grešnog naroda
Triny wrote:Pa vidi, ja sam odgojena u katoličkoj sredini u kojoj se ama baš nitko počevši od mojih roditelja, rodbine i ostatka sela NIKADA nije bavio takvim glupostima.metilda wrote:Triny wrote:Moje bake su bile praktički nepismene, čitale su samo Bibliju, molitvenike i nekakav glasnik, ali se nisu bavile ovakvim budalaštinama kakvima se ti baviš i čime zaglupljuješ svoju djecu.
gle, meni je sad sasvim jasno, ako sam i sumnjala o tome, da ti nisi ni pročitala Evanđelja. Isus stalno govori o oslobađanju i istjerivanju zloduha.. najpoznatija je ona priča o slanju zloduha u svinje.. pa ako vjerujem u Evanđelja i u Isusovo djelovanje onda vjerujem i u postojanje zloduha.. o da.. oni itekako postoje no oni koji su opsjednuti niti ne raspoznaju tu činjenicu ali vidljivo je da izbjegavaju Svete Mise i Vjerovanje...i uopće govor o Isusu i Crkvi.. a ako i govore o tome onda je to podrugljivo i oholo...
da, ali to tebe ne opravdava od činjenice da NIKADA nisi pročitala Evanđelja a neprestano pišeš o njima...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nema drugog Boga osim dobrog Boga...........
» Razumijevanje Boga
» Da li je Kuran od Boga?
» Boga ti Oca
» Razumijevanje Boga
» Boga ti Oca
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 2