Protjerati 12.500 Afganistanaca?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Protjerati 12.500 Afganistanaca?
Osnova za vraćanje izbjeglica nazad u Afganistan bi trebao biti sporazum između Europske unije i Afganistana. Afganistan bi trebao u roku od četiri tjedna izdati putovnice onima koji ih nemaju. No, za povratak u Afganistan mogu biti dovoljni i privremeni dokumenti koje bi izdale zemlje EU-a iz kojih se protjeruju odbijeni tražitelji azila. Tako stoji u dogovoru Afganistana i EU-a. A kako bi se tim ljudima olakšao novi početak u svojoj zemlji, sporazum uključuje programe za reintegraciju u suradnji s Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM). No, konkretne brojke u vezi s tim s koliko novca će Europska unija pomoći ovaj program kao i programe za otvaranje novih radnih mjesta nisu poznate. Jedino što je poznato je da će EU podupirati Afganistan do 2020. s 1,2 milijarde eura godišnje.
http://www.dw.com/hr/protjerati-12500-afganistanaca/a-36443786
Toliko ih dođe iz Somalije preko vikenda brodom u Italiju .....
http://www.dw.com/hr/protjerati-12500-afganistanaca/a-36443786
Toliko ih dođe iz Somalije preko vikenda brodom u Italiju .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Protjerati 12.500 Afganistanaca?
Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
Lako reći
Neće to ići mirno...da žele biti u AF, ne bi ni otišli
Neće to ići mirno...da žele biti u AF, ne bi ni otišli
Guest- Guest
https://m.youtube.com/watch?v=PlIpopzZJqM
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
Guest- Guest
pretpostavljam da se tu u blizni vjerovatno i pokenjaoSerbinho-3 wrote:https://m.youtube.com/watch?v=PlIpopzZJqM
2014-04-14
Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
Guest- Guest
Ajoj. Nisam u životu bio istočnije od Iloka, niti namjeravam.bogomdani wrote:agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
..cuj,imam frenda,Hrvat,pohodio potkraj 80tih Rumunjsku,Bugarsku i isprevrtao hrpu vrsnih cura..a sve tam obilo bagatela....melkior wrote:Ajoj. Nisam u životu bio istočnije od Iloka, niti namjeravam.bogomdani wrote:agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
Guest- Guest
Predivno mjesto, bio sam prije koja dva i pol mjeseca. Šetnja dvorcem, traminac u vinariji, ručak na Dunavu.melkior wrote:Ajoj. Nisam u životu bio istočnije od Iloka, niti namjeravam.bogomdani wrote:agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
U stvari, lažem. Bio sam na maturalcu u Grčkoj, prljavijeg grada od Atene nisam nikad vidio. Tamo već sve skupa debelo podsjeća na Orijent.melkior wrote:Ajoj. Nisam u životu bio istočnije od Iloka, niti namjeravam.bogomdani wrote:agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...Regoč wrote:Koje gluposti. Potrpati ih u kontejnere pa izbaciti bilo gdje.
2015-08-09
Regoč wrote:Predivno mjesto, bio sam prije koja dva i pol mjeseca. Šetnja dvorcem, traminac u vinariji, ručak na Dunavu.melkior wrote:Ajoj. Nisam u životu bio istočnije od Iloka, niti namjeravam.bogomdani wrote:agree..ionako samo treba zamisliti obrnutu situaciju,mi kod njih u izbjeglistvu...Regoč wrote:Čemu komplicirati? Ionako ne žele otići pa će svi ovi dogovori ispasti besmisleni. Uostalom, davanje love da se integriraju u vlastitu zemlju? Kretenizam! U kontejner pa ispusti nad prvim širim morem, "softverska pogrješka, jebi ga".bogomdani wrote:
REG mi se svidja sa tom jednostavnom,klinicki cistom logikom...
2015-08-09
Svetac koji je tebi danas kuraz ? Da netko otvori temu o amebama na Marsu ti dođeš i pričaš o ženama ?
Mislim nije da inače to ne radiš al brajo danas si posebno naproan.
Jel tema o ženama ?
Nije.
Aj pa odhebi malo.
Jel tema o ženama ?
Nije.
Aj pa odhebi malo.
2014-04-11
...Ebi ga Longi,nes sam veseo i dobro raspolozen,a tada vas zatrpavam zenskim guzica m i dobrom mjuzikom...RayMabus wrote:Svetac kojije tebi danas kuraz ? Da netko otvori temu o amebama na Marsu ti dođeš i pričaš o ženama ?
Jel tema o ženama ?
Nije.
Aj pa odhebi malo.
Guest- Guest
I usereš svaku temu.bogomdani wrote:...Ebi ga Longi,nes sam veseo i dobro raspolozen,a tada vas zatrpavam zenskim guzica m i dobrom mjuzikom...RayMabus wrote:Svetac kojije tebi danas kuraz ? Da netko otvori temu o amebama na Marsu ti dođeš i pričaš o ženama ?
Jel tema o ženama ?
Nije.
Aj pa odhebi malo.
2014-04-11
stavi mu muske guzice
2014-04-14
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 4 milijuna Afganistanaca sprema se kod mame Merkl
» Hiljade Afganistanaca prepušteno sudbini u Grčkoj