Bombardiranje Srbije drugi put
Page 1 of 1
Bombardiranje Srbije drugi put
Rusija će se suprotstaviti svim pokušajima narušavanja strateške ravnoteže u svetu, uključujući i onim koje forsira protivraketni štit NATO alijanse, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u obraćanju ruskoj vojsci.
- Naš cilj je da neutralizujemo bilo kakve vojne pretnje po bezbednost Rusije, uključujući i NATO protivraketni štit i informacione napade. Nastavićemo da radimo sve što je potrebno da očuvamo globalnu ravnotežu moći - rekao je Putin, istakavši da je upravo ta ravnoteža ono što je sprečilo sukob dve suprotstavljene strane u Hladnom ratu, preneo je "RT".
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-odlucan-rusija-ce-se-suprotstaviti-svim-rusiocima-svetske-ravnoteze-pa-i-nato/v29fm0q
- Naš cilj je da neutralizujemo bilo kakve vojne pretnje po bezbednost Rusije, uključujući i NATO protivraketni štit i informacione napade. Nastavićemo da radimo sve što je potrebno da očuvamo globalnu ravnotežu moći - rekao je Putin, istakavši da je upravo ta ravnoteža ono što je sprečilo sukob dve suprotstavljene strane u Hladnom ratu, preneo je "RT".
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-odlucan-rusija-ce-se-suprotstaviti-svim-rusiocima-svetske-ravnoteze-pa-i-nato/v29fm0q
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bombardiranje Srbije drugi put
Objava rata.
Korak prvi : uništavanje svih saveznika i proxy saveznika.
Srbija je jedna od njih.
Korak prvi : uništavanje svih saveznika i proxy saveznika.
Srbija je jedna od njih.
2014-04-11
nakon ovog filma o zan misel nicolieru...ne drugi put...vec treci i cetvrti put bombardirat srbiju i to s gustom...koji divljaci koji necasni ljudi...koja sramota covjecanstva...to nisu krscani to su zvijeri
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nece je bombardirat radi nas ( nisu ni prvi put ) ....čitaj šta je Putin izjavio : pod svaku cijenu neutralizirati raketni štit .....jedan je u RUmunjskoj blizu granice sa Srbijom a ova im se nudi kao teritorij koji je iza tih linija.
Gotovi su.
Putin je upravo objavio rat.
Gotovi su.
Putin je upravo objavio rat.
2014-04-11
covjeku polomit sve kosti...ubit boga u njemu...satrat ga ko psa..moze samo zvijer u ljudskom obliku...divljak...pun strahovite mrznje....uzas...samo zato sto se kao francuz dosao boriti za hrvatsku...dobro kaze zanov brat...nikada im oprostiti necu..nikada...mozda neko moze ja ne mogu
2015-09-08
vuksadinare wrote:covjeku polomit sve kosti...ubit boga u njemu...satrat ga ko psa..moze samo zvijer u ljudskom obliku...divljak...pun strahovite mrznje....uzas...samo zato sto se kao francuz dosao boriti za hrvatsku...dobro kaze zanov brat...nikada im oprostiti necu..nikada...mozda neko moze ja ne mogu
Moja žena maže džem na palačinka, a rekao sam joj sto puta da neću malu voditi na gimnastiku..
crvenkasti-
2014-04-17
mazi samo ti dzem...jel ti prijacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:covjeku polomit sve kosti...ubit boga u njemu...satrat ga ko psa..moze samo zvijer u ljudskom obliku...divljak...pun strahovite mrznje....uzas...samo zato sto se kao francuz dosao boriti za hrvatsku...dobro kaze zanov brat...nikada im oprostiti necu..nikada...mozda neko moze ja ne mogu
Moja žena maže džem na palačinka, a rekao sam joj sto puta da neću malu voditi na gimnastiku..
2015-09-08
Pogledao sam je u oči i šutio! Pa nek misli!
crvenkasti-
2014-04-17
udariti coveka maljem u glavu i baciti polumrtvog ili poluzivog
u jamu, zato sto je " pogresne " nacionalnosti,
punu njegovih rodjaka, prijatelja ili komsija,
koji umiru danima,
moze samo tvoj zemljak, komsija ili jos strasnije !?
u jamu, zato sto je " pogresne " nacionalnosti,
punu njegovih rodjaka, prijatelja ili komsija,
koji umiru danima,
moze samo tvoj zemljak, komsija ili jos strasnije !?
Last edited by pizzon on 18/11/2016, 21:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:udariti coveka maljem u glavu i baciti polumrtvog ili poluivog
u jamu, punu njegovih rodjaka, prijatelja i rodjaka, koji umiruž
danim, mozes samo tvoj zemljak, komisja ili jos strasnije !?
To je bilo takvo vrijeme, a i Nijemci su nam rekli da smijemo.
crvenkasti-
2014-04-17
http://www.kurir.rs/planeta/satanin-sin-putinove-rakete-apokalipse-za-nekoliko-sekundi-od-evrope-ostaje-prah-i-pepeo-clanak-2548925
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Bombardiranje Srbije i Čačka
» Turska naoružala Kosovo za bombardiranje Srbije i Čačka
» Bombardiranje lažnim autoritetima nastavljaju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Turska naoružala Kosovo za bombardiranje Srbije i Čačka
» Bombardiranje lažnim autoritetima nastavljaju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
Page 1 of 1