18.11.
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 18.11.
i nsita od najavljenog razgovora sa plenkijem u 'cetri oka'....dalicka,obuljenka..u sitoj koloni a oni bar na kraju obiljezavanja ni rijeci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenki kaže da će izgraditi novi Vukovar hehehe nakon debele večere zaboravit će da su bili u Vukovaru, a ne da će izgraditi kurca kurčevog
Kermit-
2014-04-17
A kog je uopće birga za izjave političara i zašto ih se uopće se komentira. Sve same laži, laži i laži. Kao navodno svi to kuže, a ustvari 90% ne kuži, a kad svi to shvate onda će ne samo Hrvatska nego čovječanstvo napredovat.asilovski wrote:Plenki kaže da će izgraditi novi Vukovar hehehe nakon debele večere zaboravit će da su bili u Vukovaru, a ne da će izgraditi kurca kurčevog
Guest- Guest
vec su zaboravili cim su dosli...bas je plenki izgledao ko da mu je dolazak u vukovar preko qurtza...gubitak vremena...asilovski wrote:Plenki kaže da će izgraditi novi Vukovar hehehe nakon debele večere zaboravit će da su bili u Vukovaru, a ne da će izgraditi kurca kurčevog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet se serenda, umjesto da iskažemo poštovanje i sućut! Zar nemate mira ni na današnji dan, sile zla?
Kaj bi po tebi trebali ko u vrijeme tzv. komunizma trebali šutjeti?
Kaj su to zaslužili oni koji su tada tamo krv pišali??? To te ja pitam!
Kaj su to zaslužili oni koji su tada tamo krv pišali??? To te ja pitam!
Otvori novu temu, ova je za počast braniteljima i sućut žrtvama, ne za preseravanje s "uvidima" i "istinama".
Regoč wrote:Otvori novu temu, ova je za počast braniteljima i sućut žrtvama, ne za preseravanje s "uvidima" i "istinama".
I za pijetet.
crvenkasti-
2014-04-17
I inače regoč... kad već spominješ poštovanje, sućut a valjda i pijetet onda te ja pitam gdje su nestali oni koji su tada tamo krvarli?
Gdje su npr. žuti mravi i zakaj ih više ni na Youtube nema??? Ha! Kaj se tako izražava poštovanje, sućut i sjećanje?
Ja se uopće ne sjećam kada su zadnji put prikazali ili razgovarali na HTV sa Zvonom Ćurkovićem jednim od zapovjednika obrane Vukovara, konkretno na Sajmištu. Možda griješim, ispravi me.
Ja ne znam kada i gdje su neki drugi svoga heroja poput našeg Jastreba priveli pa ga mlatili ko zadnju bitangu. Izbili mu bubrege i sad ga se teško bolesnog jedva spominju.
Kakvo poštovanje iskazuju oni najbogatiji i najmoćniji u Hrvatskoj koji nisu željeli financirati i sponzorirati film o bitki za Vukovar jer nisu željeli kvariti dobre poslovne odnose sa Srbijom, poput npr. Todorića?
Zašto danas nitko ne spominje već gore spomenute Žute Mrave i Pustinjske štakore koji su jebali ježa u leđa, da s etako izrazim. Zašto?
Zašto na današnji dan njih (preživjele) ne pozovu pred tv kamere pa ih pitaju kako je organizirana obrana? Kako su doživjeli susrete s moćnim tenkovima? Tko im je došao pomoći a tko nije i zašto nije? O čemu su razmišljali i što su osjećali kad im je poginuo najbolji prijatelj i suborac? Što su jeli, jesu li spavali?
Blago Zadro je jedini vukovarski general i to je postao postumno, iako je on to suborcima već bio ujesen 1991., dok su bitke za čin bojnika poginulog Andrije Marića trajale pet godina.
I kaj sad? Šuti i kenjaj. Ma nemoj!
Gdje su npr. žuti mravi i zakaj ih više ni na Youtube nema??? Ha! Kaj se tako izražava poštovanje, sućut i sjećanje?
Ja se uopće ne sjećam kada su zadnji put prikazali ili razgovarali na HTV sa Zvonom Ćurkovićem jednim od zapovjednika obrane Vukovara, konkretno na Sajmištu. Možda griješim, ispravi me.
Ja ne znam kada i gdje su neki drugi svoga heroja poput našeg Jastreba priveli pa ga mlatili ko zadnju bitangu. Izbili mu bubrege i sad ga se teško bolesnog jedva spominju.
Kakvo poštovanje iskazuju oni najbogatiji i najmoćniji u Hrvatskoj koji nisu željeli financirati i sponzorirati film o bitki za Vukovar jer nisu željeli kvariti dobre poslovne odnose sa Srbijom, poput npr. Todorića?
Zašto danas nitko ne spominje već gore spomenute Žute Mrave i Pustinjske štakore koji su jebali ježa u leđa, da s etako izrazim. Zašto?
Zašto na današnji dan njih (preživjele) ne pozovu pred tv kamere pa ih pitaju kako je organizirana obrana? Kako su doživjeli susrete s moćnim tenkovima? Tko im je došao pomoći a tko nije i zašto nije? O čemu su razmišljali i što su osjećali kad im je poginuo najbolji prijatelj i suborac? Što su jeli, jesu li spavali?
Blago Zadro je jedini vukovarski general i to je postao postumno, iako je on to suborcima već bio ujesen 1991., dok su bitke za čin bojnika poginulog Andrije Marića trajale pet godina.
I kaj sad? Šuti i kenjaj. Ma nemoj!
Last edited by provocator on 18/11/2016, 22:50; edited 2 times in total
A ti ćeš i dalje biti šupak i licemjer. Muda labudova!Regoč wrote:Otvori novu temu, ova je za počast braniteljima i sućut žrtvama, ne za preseravanje s "uvidima" i "istinama".
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Crveni, stoko četnička, dabogda si djeci za grob ne znao!
Jel ti to od pijeteta došlo?
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Nije to nikakva druga tema. Činjenica je da su s yotuba izbrisane snimke i razni filmići i danas više ne postoje. Poštovanje i pijetet se ne odaje na taj i takav način. To je sramota. Hrvatska filmska i kulturna industrija je pokazala koliko joj je stalo do Vukovara da u 20 godina hrvatske nezavisnosti nisu se udostojili napraviti film ili možda kvalitetnu seriju koja će stvarno poistvojetiti hrvatski narod sa Vukovarom.Regoč wrote:Druga tema! Do čitanja tamo!
Prije nekoliko godina prikazan je na HRT 2 film "Jeruzalem-kraljevstvo nebesko", film koji je za temu imao opsadu Jeruzalema od strane Saracena te obranu Jeruzalema od strane križara, Židova i drugih. Film ima neobičan završetak i meni nikako nije jasno tko je taj film odvrtio na dan pada Vukovara. Neću sad o tom filmu ali ako se netko sjeća zna o čemu pričam i zašto ga spominjem.
Evo, večeras se šećem s psom i gledam kuće u mom kvartu... Na prozoru moje kuće upaljena je svijeća ali sve skupa nisam nabrojio ni pet-šest prozora na kojima je upaljena svijeća.
Okej... Možemo se mi sad skrivati iza sućuti i poštovanja a opet ne pogledati istini u oči. Ne moramo željeti vidjeti tu prošlost, ali ona je i te kako važna za našu budućnost... Ilim možda nije?
I kažem... nabijem ja nacurac sve te delegacije i izaslanstva koja se tradicionalno jednom godišnje dolaze slikavati u Vukovar, pa onda brzo, još dok se plamen u njihovim lampionima nije niti rasplamsao, sjedaju u svoje blindirane aute i pod pratnjom odlaze na neku ugodnu okrepu, prije nego se odu slikavati nekim drugim važnim povodom.
Pa to gledamo 25 godina i sad ti meni pričaš o sućuti. Zajebi ti sućut i poštovanje ako se ne da omogućiti pravim braniteljima da više kažu , da realno kažu šta je bilo i da ukažu na ratne hijene i profitere koji i dan danas izvlače mast od Domovinskog rata.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5