još odavno je moćni demonski ovo detektirao:
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: još odavno je moćni demonski ovo detektirao:
Identificirati, otkriti, uhititi, transferirati.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:rolanje koepkea je broj jedan ikada. treba uzeti u obzir važnost i trenutni rezultat utalmice, protivnika i golmana nasuprot tebe. ići rolat u 4finalu a gubiš protiv švaba. pa tko to može
koje 2 crvene kartoncine nije svirao sudija za stimca i bilica, neverovatno sramota.
prvo namerno laktarenje u lice od strane stimca, pa posle sutiranje igraca na zemlji od strane bilica...
Guest- Guest
Mamic namjestio
muckodjubre wrote:Mamic namjestio
tada je franjo namestao da bi se ,,mlada demokracija'' bolje promovisala...
Guest- Guest
A picko jedna, a crveni za Klinsmanna u prvim minutama utakmice?Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:rolanje koepkea je broj jedan ikada. treba uzeti u obzir važnost i trenutni rezultat utalmice, protivnika i golmana nasuprot tebe. ići rolat u 4finalu a gubiš protiv švaba. pa tko to može
koje 2 crvene kartoncine nije svirao sudija za stimca i bilica, neverovatno sramota.
prvo namerno laktarenje u lice od strane stimca, pa posle sutiranje igraca na zemlji od strane bilica...
A faul u napadu kad su drugi gol dali?
I glupi Štimac je popusija crveni na utakmici...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A picko jedna, a crveni za Klinsmanna u prvim minutama utakmice?Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:rolanje koepkea je broj jedan ikada. treba uzeti u obzir važnost i trenutni rezultat utalmice, protivnika i golmana nasuprot tebe. ići rolat u 4finalu a gubiš protiv švaba. pa tko to može
A faul u napadu kad su drugi gol dali?
I glupi Štimac je popusija crveni na utakmici...
;)
ni blizu one 2 ciganije, pogotovo biliceve...
Guest- Guest
Direktni crveni Jurgenu u prvim minutama utakmice i mi bi bili u polufinalu...
Al 98.-e su dobili svoje...
I 2008.-e isto...
;)
Al 98.-e su dobili svoje...
I 2008.-e isto...
;)
Guest- Guest
a vi bi dobili 2 crvena i bilo bi 10 na 9...
Guest- Guest
super je namjestio...2-1 za švabeRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Mamic namjestio
tada je franjo namestao da bi se ,,mlada demokracija'' bolje promovisala...
namestio da se pokrovitelji smiluju i bude ,,samo'' 2:1...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:rolanje koepkea je broj jedan ikada. treba uzeti u obzir važnost i trenutni rezultat utalmice, protivnika i golmana nasuprot tebe. ići rolat u 4finalu a gubiš protiv švaba. pa tko to može
Ne seri, Klinsmann je trebao letit odmah na početku utakmice nakon starta na Vlaoviću bez lopte pa Babelovo odgurivanje s obje ruke Jerkana prije asistencije Sammeru...i usprkos igraču manje za klasu bolji bili...zato ih je i kaznilo dvije godine kasnije...od te utakmice Nijemce smisliti ne mogu, a nisam ih ni prije nešto gotivio... ružan, staromodan, seljački nogomet i face, baš antipropaganda nogometa...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3