MUP taji podatak o broju iseljenih građana
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
MUP taji podatak o broju iseljenih građana
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zasto-mup-taji-podatke-o-broju-iseljenih-gradana-ove-zemlje-1128506
Kermit-
2014-04-17
Re: MUP taji podatak o broju iseljenih građana
Zato kaj je i to dio tajnog plana. Ne iseljava se i ne uništava spontano nego planski.
Guest- Guest
Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
mup može samo nagađati o kojem se broju radi....većina onih koji odlaze uopće ne vrši odjavu, jer ionako ne postoji modus kao provjeriti status pojedinca po tom pitanju....
2015-08-08
Jedino da postoji međunarodni sustav razmjene, ovako ovisi o dobroj volji pojedinca.michaellcmacha wrote:mup može samo nagađati o kojem se broju radi....većina onih koji odlaze uopće ne vrši odjavu, jer ionako ne postoji modus kao provjeriti status pojedinca po tom pitanju....
misliš međudržavni... postoji, dio podataka opće naravi se razmjenjuje, ali to da je 1800 siščana naselilo cork city i dublin, 1500 stuttgart i okolicu i nekih 500 minhen to nisu u obavezi...Regoč wrote:Jedino da postoji međunarodni sustav razmjene, ovako ovisi o dobroj volji pojedinca.michaellcmacha wrote:mup može samo nagađati o kojem se broju radi....većina onih koji odlaze uopće ne vrši odjavu, jer ionako ne postoji modus kao provjeriti status pojedinca po tom pitanju....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Osijek broji do 75000 duša u najboljoj verziji prije 20 godina imao je 110000Regoč wrote:Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
Kermit-
2014-04-17
glupost. neki se iseljavaju , neki se vraćaju koji su iselili prije par godina, više je ovih prvih , i ti će se vratiti za koju godinu, dio neće.Eva wrote:Zato kaj je i to dio tajnog plana. Ne iseljava se i ne uništava spontano nego planski.
mup nema podatke jer se ne odjavljuju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da pa šta, a otoci su imali deset puta više stanovnika prije sto godina nego danas, a zagreb ima dva puta više nego prije 40 godina recimo i?asilovski wrote:Osijek broji do 75000 duša u najboljoj verziji prije 20 godina imao je 110000Regoč wrote:Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
2015-08-15
Kajo cijeli teritorij istocno od Daruvara nece imati 50000 ljudi, propasti ce porezni sustav, mirovinski i zdravstveni, drugo ti dobro oslikavas odnos Zagreba prema svims ostalima ono pa šta...kaja wrote:da pa šta, a otoci su imali deset puta više stanovnika prije sto godina nego danas, a zagreb ima dva puta više nego prije 40 godina recimo i?asilovski wrote:Osijek broji do 75000 duša u najboljoj verziji prije 20 godina imao je 110000Regoč wrote:Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
Kermit-
2014-04-17
dizanjem poreza u turizmu, moglo bi početi iseljavanje dalmacije lagano.. taman krenuo turizam ovdje, ovo lito je gotovo svatko mogao raditi tko je htio, doduše za 3500kn, i 10h sati dnevno 6dana u tjednu, ali se moglo..
rastom poreza u turizmu, iduće godine kurac
rastom poreza u turizmu, iduće godine kurac
Guest- Guest
čuda da se dese...glavno da smo u ratu pobijedili i da imamo svoju praznu i siromašnu državu....najgori smo u eu.....trijumf...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
nemoj se ljutit, nije mi drago da slavonci iseljavaju, rađe bi da dalmatinci odsele.asilovski wrote:Kajo cijeli teritorij istocno od Daruvara nece imati 50000 ljudi, propasti ce porezni sustav, mirovinski i zdravstveni, drugo ti dobro oslikavas odnos Zagreba prema svims ostalima ono pa šta...kaja wrote:da pa šta, a otoci su imali deset puta više stanovnika prije sto godina nego danas, a zagreb ima dva puta više nego prije 40 godina recimo i?asilovski wrote:Osijek broji do 75000 duša u najboljoj verziji prije 20 godina imao je 110000Regoč wrote:Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
al jebiga.
trebali bi ih oslobodit poreza na 5 godina ili nešto drugo da se sami zapošljavaju.
kakogod, ja znam da ti voliš katastrofične vijesti ali nisu još takve. kako sam napisala, nekima je i dosadilo prati čaše za 1000 eura i spavati u štakorinjaku pa su se vratili doma.
2015-08-15
pa tooo!Milo Yiannopoulos wrote:dizanjem poreza u turizmu, moglo bi početi iseljavanje dalmacije lagano..
2015-08-15
zašto bi porez u turizmu uostalom bio 12% a nama svima ostalima 25%.
odjebite, plaćajte kao i svi.
odjebite, plaćajte kao i svi.
2015-08-15
dobro to smo imali priliku pročitati, da nitko nije htio.Milo Yiannopoulos wrote: ovo lito je gotovo svatko mogao raditi tko je htio,
2015-08-15
Eo Vukovar za 10 godina mogu zatvoriti sve vrtiće i sve škole, a za 20 preseliti gradsku upravu u Daruvar jer je jeftinije, Vi u Zagrebu uopće ne shvaćate što se sprema, pa Zagreb dobro živi jer je sve centralizirano, sva para se slijeva u centralu, tu su sva ministasrtca, zavodi, direkcije, agencije kurci palci a ne zato što ste nešto jako pametni hehehekaja wrote:nemoj se ljutit, nije mi drago da slavonci iseljavaju, rađe bi da dalmatinci odsele.asilovski wrote:Kajo cijeli teritorij istocno od Daruvara nece imati 50000 ljudi, propasti ce porezni sustav, mirovinski i zdravstveni, drugo ti dobro oslikavas odnos Zagreba prema svims ostalima ono pa šta...kaja wrote:da pa šta, a otoci su imali deset puta više stanovnika prije sto godina nego danas, a zagreb ima dva puta više nego prije 40 godina recimo i?asilovski wrote:Osijek broji do 75000 duša u najboljoj verziji prije 20 godina imao je 110000Regoč wrote:Zato što i ne znaju. Mnogi odu, a ne odjave se. Vukovar očekuje 400 i nešto djece u prvom razredu, došlo 200 i nešto.
al jebiga.
trebali bi ih oslobodit poreza na 5 godina ili nešto drugo da se sami zapošljavaju.
kakogod, ja znam da ti voliš katastrofične vijesti ali nisu još takve. kako sam napisala, nekima je i dosadilo prati čaše za 1000 eura i spavati u štakorinjaku pa su se vratili doma.
Kermit-
2014-04-17
mislim da stvarno i ne znaju, ne treba predmnijevati zlo, kad je glupost dovoljno objašnjenje..
kaja wrote:nemoj se ljutit, nije mi drago da slavonci iseljavaju, rađe bi da dalmatinci odsele.
al jebiga.
jebiga. xD
Sto smo sad mi krivi? ^_~
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» KENNEDY jr. OPTUŽUJE SAD: 270.000 mrtvih, 9 milijuna iseljenih – sve zbog plinovoda!
» NE POSTOJI NASLOV KOJI OPISUJE UZAS....348000 ISELJENIH
» Zabrinjavajući i frapantan podatak za Srbiju: 850.000
» Objavljen podatak koji baš i nismo očekivali
» KENNEDY jr. OPTUŽUJE SAD: 270.000 mrtvih, 9 milijuna iseljenih – sve zbog plinovoda!
» NE POSTOJI NASLOV KOJI OPISUJE UZAS....348000 ISELJENIH
» Zabrinjavajući i frapantan podatak za Srbiju: 850.000
» Objavljen podatak koji baš i nismo očekivali
Page 1 of 2