Ustašica se bavi pitanjima obrane i nacionalne sigurnosti
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Opa..u Trumpov tim imenovana hrvatica na vrlo visoku dužnost..bavit će se pitanjem obrane i nacionalne sigurnosti
http://mojahrvatska.vecernji.hr/hrvatica-imenovana-u-trumpov-tim-koji-ce-se-baviti-pitanjima-obrane-i-nacionalne-sigurnosti-1128941
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ustašica se bavi pitanjima obrane i nacionalne sigurnosti
Šešelj:'Jebo čvampa ustašu,Putine vrati se'
2015-09-08
ma nema veze..i vucic i pizzon imaju konja za utrku..srbina vrtlara i vozaca trumpa..i dadilju..da..da..
2015-09-08
"Čvrsto se držala stava da je srpska agresija glavni faktor za izbijanje rata."
++++
tooooo lutko...
++++
tooooo lutko...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kako su srbi napaljeni sa trumpom, tako niti mi hrvati, niti slovenci nemamo šta biti napaljeni sa trumpom.
on je američki igrač, america frist, on sam može pokupovati pola yuge, kao što niti obamu, busha niti ostale nisu zanimale naše "unutarnje svađe" , trumpa će još manje.
naravno dobro je imati svoga igrača tamo, ali to je to.
on je američki igrač, america frist, on sam može pokupovati pola yuge, kao što niti obamu, busha niti ostale nisu zanimale naše "unutarnje svađe" , trumpa će još manje.
Guest- Guest
Uh .... gotovo ... Trump je ''ustaša''!
Stribor-
2015-09-22
pa ko je napaljen..najnapaljeniji su srbi.pa vidis sto svasta pisu..najavljuju..vec su se vidjeli u zagrebu ako en bas u zagrebu ono u kavobvagu...cak postavljaju koji su sve srbi u sluzbi trumpovoj..istina da su vrtlari,vozaci,dadilje..ali jbg nije mala stvar biti trumpov vrtlar...ono pokazuje zivicu podsisanu trumpu i usput mu u uho dobaci..'gazda trumpe ja vas iznimno mnogo cenimo ne samo ja vec i cela srbija je zahvalna na ovom mom poslu...tako iznimonom i vaznom i koju ste mi cast udelili...a da li bi vi nama pomogli da mi ostvarimo veliku srbiju eno i vas drugar putin je uz nas a drugarska rec se ne sme pogaziti...znate one ustase vas jako mrze a mi vas mnogo volimo cak i nas vojvoda seselj vas smatra za brata'Milo Yiannopoulos wrote:kako su srbi napaljeni sa trumpom, tako niti mi hrvati, niti slovenci nemamo šta biti napaljeni sa trumpom.
2015-09-08
ova mira teško da bi se družila sa šerbedžijom... a i vele da se kuži ponešto u visoku politiku, i očito je republikanka koja ima volju raditi sa novim američkim predsjednikom.....
2015-08-08
bezveze...sofer je srbin. njemu se daje baksis.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
nije bas tako, daleko do toga, ali mi se nismo ucvikali, niti nas tresu nocne more, neka je )vuksadinare wrote:ma nema veze..i vucic i pizzon imaju konja za utrku..srbina vrtlara i vozaca trumpa..i dadilju..da..da..
Guest- Guest
on ranija, Kilerkina bliska drugarica,
ona je bila losa opcija za Srbe, dokazano.
ona je bila losa opcija za Srbe, dokazano.
Guest- Guest
je je, a ova ustašica iz možda najustaškijeg kraja od svih ustaških krajeva.... će vam biti jedna od "boljih" opcija ukoliko ona bude zadužena za pitanja obrane i nacionalne sigurnosti u trump-ovoj administraciji.....
Njezin otac Petar nakon Bleiburga je emigrirao iz bivše Jugoslavije u Njemačku 1954. Mira Radielović Ricardel odgojena je u kući u kojoj se govori hrvatski jezik, a redovito je pohađala vjeronauk u tamošnjoj katoličkoj župi.
Otac je bio ugledni član hrvatske iseljeničke zajednice.
ovo čitaj kako god hoćeš ali prevedi da je ženska potencijalno za vas opasnija od bila i hilarije zajedno i to sa puno niže pozicije nego što su njihove bile.....
Njezin otac Petar nakon Bleiburga je emigrirao iz bivše Jugoslavije u Njemačku 1954. Mira Radielović Ricardel odgojena je u kući u kojoj se govori hrvatski jezik, a redovito je pohađala vjeronauk u tamošnjoj katoličkoj župi.
Otac je bio ugledni član hrvatske iseljeničke zajednice.
ovo čitaj kako god hoćeš ali prevedi da je ženska potencijalno za vas opasnija od bila i hilarije zajedno i to sa puno niže pozicije nego što su njihove bile.....
2015-08-08
Ustašica se bavi pitanjima obrane i nacionalne sigurnosti
Njezin otac Petar nakon Bleiburga je emigrirao iz bivše Jugoslavije u Njemačku 1954. Dvije godine živio je u Heidelbergu gdje je upoznao svoju buduću suprugu Brigittu. Oboje su otišli u Sjedinjene Američke Države 1956. Tamo su se vjenčali i nastanili u Pasadeni, u Kaliforniji.
Mira Radielović Ricardel odgojena je u kući u kojoj se govori hrvatski jezik, a redovito je pohađala vjeronauk u tamošnjoj katoličkoj župi.
Otac je bio ugledni član hrvatske iseljeničke zajednice. Preminuo je u Los Angelesu 2005. godine.
tenzivno je bila uključena i u savjetovanje vezano uz raspad bivše Jugoslavije te uz pronalaženje rješenja ratnog sukoba koji je nakon toga nastao.
Čvrsto se držala stava da je srpska agresija glavni faktor za izbijanje rata.
http://mojahrvatska.vecernji.hr/hrvatica-imenovana-u-trumpov-tim-koji-ce-se-baviti-pitanjima-obrane-i-nacionalne-sigurnosti-1128941
Mira Radielović Ricardel odgojena je u kući u kojoj se govori hrvatski jezik, a redovito je pohađala vjeronauk u tamošnjoj katoličkoj župi.
Otac je bio ugledni član hrvatske iseljeničke zajednice. Preminuo je u Los Angelesu 2005. godine.
tenzivno je bila uključena i u savjetovanje vezano uz raspad bivše Jugoslavije te uz pronalaženje rješenja ratnog sukoba koji je nakon toga nastao.
Čvrsto se držala stava da je srpska agresija glavni faktor za izbijanje rata.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ima tema vetj...ali hajde,ne smeta..
Guest- Guest
Pozdrav svima od čistokrvnog Srbina (bez srpskog državljanstva mnoge godine) na dalekom istoku. Retko pišem ovde, ali je super za čitanje.
Ovako... kao što ne očekujem ništa dramatično bolje od Trumpa prema Srbiji (osim moguće igre oko Srpske i severnog Kosova & onih manastira u zamenu za neku trgovinu sa Albanijom) to isto i sa Hrvatskom. Ova žena bi bila dobar razlog da se Herceg Bosna konačno izvuče van iz pederacije i bude na svome ili priključi HR. Ja ne znam ni jednog Srbina koji bi bio protiv toga.
Što se "ustaško blajburške" priče tiče, hebiga imao sam prilike da se družim i čak i sarađujem i sa "ustaškim" i sa "yugo" Hrvatima, i lokalnim i prekomorskim. Sa ovim "ustaškim potomcima" bi obično odnos bio super zbog jako sličnih pogleda na svet. S druge strane.. oni ex Yugo ili partizanski Hrvati bi obično podržavali pederluk, muslimajmunsku invaziju, masonsku tvorevinu zvanu YU koja je najviše zajebala baš Srbe i Hrvate itd itd.
Tako da... ništa nije crno-belo hebiga. Ja mislim da Trump u svakom slučaju je bolja opcija i za Srbe i za Hrvate od Killary i njenih Muslim Brotherhood & Soroš demona - makar je manja šansa za WW3. Neka hebiga i Srbi i Hrvati iskoriste ovu novu situaciju gde nema ratobornog idiota više u DC, sednu za sto uklj sve struje (da, i ustaše i četnike isto) i naprave 100-godišnji dogovor o miru i ne pretenzijama jedni na druge, posle 100 godina bezveznog klanja koje je, kao i blesava YU ideja, ionako bilo dobrim delom inicirano iz Londona da bi zajebavali Nemce i Ruse. Ima smisla?
Ovako... kao što ne očekujem ništa dramatično bolje od Trumpa prema Srbiji (osim moguće igre oko Srpske i severnog Kosova & onih manastira u zamenu za neku trgovinu sa Albanijom) to isto i sa Hrvatskom. Ova žena bi bila dobar razlog da se Herceg Bosna konačno izvuče van iz pederacije i bude na svome ili priključi HR. Ja ne znam ni jednog Srbina koji bi bio protiv toga.
Što se "ustaško blajburške" priče tiče, hebiga imao sam prilike da se družim i čak i sarađujem i sa "ustaškim" i sa "yugo" Hrvatima, i lokalnim i prekomorskim. Sa ovim "ustaškim potomcima" bi obično odnos bio super zbog jako sličnih pogleda na svet. S druge strane.. oni ex Yugo ili partizanski Hrvati bi obično podržavali pederluk, muslimajmunsku invaziju, masonsku tvorevinu zvanu YU koja je najviše zajebala baš Srbe i Hrvate itd itd.
Tako da... ništa nije crno-belo hebiga. Ja mislim da Trump u svakom slučaju je bolja opcija i za Srbe i za Hrvate od Killary i njenih Muslim Brotherhood & Soroš demona - makar je manja šansa za WW3. Neka hebiga i Srbi i Hrvati iskoriste ovu novu situaciju gde nema ratobornog idiota više u DC, sednu za sto uklj sve struje (da, i ustaše i četnike isto) i naprave 100-godišnji dogovor o miru i ne pretenzijama jedni na druge, posle 100 godina bezveznog klanja koje je, kao i blesava YU ideja, ionako bilo dobrim delom inicirano iz Londona da bi zajebavali Nemce i Ruse. Ima smisla?
Equatorian- Posts : 28
2016-01-17
ja nisam sa tih prostora,ali se rado zezam...oke,salu na stranu,prilicno izbalansirani pogled,dakle,pozitivno,sto se Menea tice...usput dobrodosao na Forum..
Guest- Guest
pa sta ?
nije problem, i kakve veze srbi imaju sa blajburgom u smislu donete odluke
vi ste se toliko zneli da ste zaboravili da je sve odluke donosio vas voljeni
naj politicar svih vremena drug tito. i mi imao " blajburg " ne 1 vec komada
vise kao uspomene da okupatora tita i nematnutnog boljsevickog oblika
komunizma.
ali, idemo dalje.
drugarca hrvartica, mora postovati program rep. stranke i predsednika i t.d.
svetski je poznato, da su srbi, sirom sveta, podrzali trampa.
cak su svi zapadni mediji, od amerike do beca to tumacili, pisali
o tome. sama kylari je visie puta ukazivala i prozivala srbe u vezi
njihovog stava da podrze trampa, i drug bili the klinton,
pokusao je da to razvodni i pokaze dozu razumavanja.
usa ambasador u beogradu pokusao da nam bila i hilari predstavi
ko da su nam ćale i keva, da nema bolje za nas od njih.
reke suza tekle su beogradom, slivale se iz usa ambasade nakon
konacnog da je nas kandidat, odnosno favorit, pobedio klan klИntonovih.
ne trazimo mi ono sto vi zelite, i sto ste dobijali, mi zelimo samo
ujednacenost. a to, sto vama to smeta, zabole nas stoјko )
nije problem, i kakve veze srbi imaju sa blajburgom u smislu donete odluke
vi ste se toliko zneli da ste zaboravili da je sve odluke donosio vas voljeni
naj politicar svih vremena drug tito. i mi imao " blajburg " ne 1 vec komada
vise kao uspomene da okupatora tita i nematnutnog boljsevickog oblika
komunizma.
ali, idemo dalje.
drugarca hrvartica, mora postovati program rep. stranke i predsednika i t.d.
svetski je poznato, da su srbi, sirom sveta, podrzali trampa.
cak su svi zapadni mediji, od amerike do beca to tumacili, pisali
o tome. sama kylari je visie puta ukazivala i prozivala srbe u vezi
njihovog stava da podrze trampa, i drug bili the klinton,
pokusao je da to razvodni i pokaze dozu razumavanja.
usa ambasador u beogradu pokusao da nam bila i hilari predstavi
ko da su nam ćale i keva, da nema bolje za nas od njih.
reke suza tekle su beogradom, slivale se iz usa ambasade nakon
konacnog da je nas kandidat, odnosno favorit, pobedio klan klИntonovih.
ne trazimo mi ono sto vi zelite, i sto ste dobijali, mi zelimo samo
ujednacenost. a to, sto vama to smeta, zabole nas stoјko )
Last edited by pizzon on 16/11/2016, 21:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
ко је овај, Eq, ко да сам ја писао, слично,
уф, грешка, азбука, није грешка, добро, нема везе !
stanojko nije :)
уф, грешка, азбука, није грешка, добро, нема везе !
stanojko nije :)
Guest- Guest
Pizzone, hebiga ja baš i ne podržavam Vučića (Musliua). Jedan prijatelj iz ZG me zajebava neki dan u Šenženu... kaže "glavni srpski lideri sada su ti Šiptar i dva Hrvata" (Vučić, Šešelj i Dodik)" a u mp3 haha
Equatorian- Posts : 28
2016-01-17
ok, vec se razlikujemo, po pitanjima srpske,
i odnosu prema b.luci, kozari i t.d.
i odnosu prema b.luci, kozari i t.d.
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» strategija nacionalne sigurnosti
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» Polaznici Visokog studija sigurnosti i obrane Republike Srbije posjetili HVU
» Predsjednik savjeta za nacionalne manjine RH-a i predstavnik njemacke manjine optuzio pupovcev SNV da trazi cetri puta vise love nego druge nacionalne manjine
» I ustašica Morgherini za Treći :O
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» Polaznici Visokog studija sigurnosti i obrane Republike Srbije posjetili HVU
» Predsjednik savjeta za nacionalne manjine RH-a i predstavnik njemacke manjine optuzio pupovcev SNV da trazi cetri puta vise love nego druge nacionalne manjine
» I ustašica Morgherini za Treći :O
Page 1 of 8