Ovo već postaje gadljivo: Slikajte me, ja sam Kolinda...
Page 1 of 1
Ovo već postaje gadljivo: Slikajte me, ja sam Kolinda...
ma šta reć,......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Ovo već postaje gadljivo: Slikajte me, ja sam Kolinda...
puj zenske slike, puj supak bez dlaka :^^
Što je gadljivo? Glupi novinari i fotografi ju slijede u stopu,prate svaki njen korak i pišu o tome. I sad takav naslov.
Gadljivo je al je gadljiv taj novinarski šljam koji pljuje sam po sebi u ovom slučaju.
Stoko novinarska prestanite objavljivati njene slike i pisati o njoj pa vam neće biti gadljivo. Kao da je ona kriva što seoski psi trče za njom i laju.
Gadljivo je al je gadljiv taj novinarski šljam koji pljuje sam po sebi u ovom slučaju.
Stoko novinarska prestanite objavljivati njene slike i pisati o njoj pa vam neće biti gadljivo. Kao da je ona kriva što seoski psi trče za njom i laju.
ja bi te futugrafe poslao da snimaju ISIS-ovce,situacju,ovo i ono,u onim pustinjskim fukoebinama,da pravo zarade svoj kruf..
Guest- Guest
i onda će biti da novinari ne prate dovoljno predsjednicu....tko hoće ,nek čita o njoj i ima njenu sliku na zidu....još se nije rodio tko je svima udovoljio...danni1 wrote:Što je gadljivo? Glupi novinari i fotografi ju slijede u stopu,prate svaki njen korak i pišu o tome. I sad takav naslov.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Facebook postaje Metaverse
» DC postaje savezna država
» Maja Šuput postaje mama
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka
» Facebook postaje Metaverse
» DC postaje savezna država
» Maja Šuput postaje mama
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka