Rusija bi mogla da se odrekne Kosova zbog Krima"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusija bi mogla da se odrekne Kosova zbog Krima"
Iz Rume? Jebeš grad koji nema rieku!michaellcmacha wrote:pizdić iz rume
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
michaellcmacha wrote:ja tebe niš ne kužim šta bi ti sad da bude....pa upravo kad bi vam trump i pomogao u nastojanjima da vi kao teroristička država pokušate ostvariti dominaciju na ovim prostorima, rusi bi nam opet prodali hrpu oružja za žive novce i mi bi vas opet nakantali ko i prije.... ja ne znam jesi li ti glup ili šta pa nitko neće doći za vas ratovati... vi ćete ukoliko želite nešto, morati sami proliti svoju i krv i znoj i suze a svi mi u okruženju ćemo se potruditi da vam isteku stotine i stotine hektolitara.... ;)... i btw jedi govna i ti i tvoje poimanje i Boga i Pravde..... nitko na ovim prostorima nije drugima nanio zla koliko ste vi svojom bolesnom željom da uspostavite dominaciju i nitko kao vi nad drugima nije sprovodio bjesomučnu pljačku.... ti si pizdiću upravo to jedan običan mali pokvareni pizdić iz rume koji bi rad nešto što nisi u stanju imati jer da jesi onda bi imao.... a ne bi stalno cvilio da ti se ne da.... i čekao da ti netko da.....pizzon wrote:vuksadinare wrote:nisampizzon wrote:ali ti nisi u pravuvuksadinare wrote:
u pravu si
nisi,
je zelis da na nepravdi gradis pravdu
ja tebe nista ne razumem, i sav taj tvoj gnev ili nesto sl. konkretno prema meni, ne razumem.
i ti meni prebacujes da ja ocekujem da meni neko nesto da ?? ti meni ??
koga je ceo nato podrzavao i lupao sve srpsko zbog trapave spoljne politike s.m.
koji je predstavljao sve srbe u tom momentu. meni ne treba niko nista da poklanja, ti to dobro znas.
zato si tako i arogantan, nepravedan i besan, ko ris. tramp jos nije ni proglasen, zvanicno predsednikom
a hr. mediji prosto kipte od po hrvatsku losih politickih opcija.
mi ne mozemo da vam pomognemo oko tih strahova, koji su medijski evidentni, zbog moguce ibalansirane
politke zapada prema balkanu, ubuduce
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahaahhahaahahaahaahahaahahaahah odi u kurac krasni humoristični naivni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDpizzon wrote:i normalno da ne ocekujemo da nam tramp upali zeleno
da najurimo siptare sa kosova !
Guest- Guest
AUPM hahahahahaahaahahaahaahahaahahaahaahahahapizzon wrote:nisam juda samo sam realanvuksadinare wrote:koja si ti juda....pizzon wrote:i normalno da ne ocekujemo da nam tramp upali zeleno
Guest- Guest
gle ja stvarno tebe ne mogu shvatiti, nemam ništa protiv tebe, u stvari ti si tu najsimpatičniji srbin... a i često si sklon humoru... kako ti ne razumiješ da vam nitko ništa neće pokloniti, a da vi nemate ni kapaciteta ni potencijala da išta vi kroz svoje aktivnosti promijenite.... vi samostalno niste u stanju vratiti kosovo, jer vam snage s kojima raspolažete nisu dostatne, a nikakvim mobilizacijama ne bi pojačali vojnu spremnost jer nema smisla ikog na silu tjerati na metak.... o republici srpskoj pogotovo nema govora da bi vi bili ikakav ozbiljan akter ukoliko bi došlo do sukoba u bih, a hrvatsku da ne spominjemo.... mi smo u obrambenom smislu višestruko jači od vas, a to je jedina opcija, mi uopće nemamo agresivne doktrine.... tak da si ti skroz u kurcu sa svojim promišljanjima... nitko u hrvatskoj se vas ne boji, ali naravno da postoji zabrinutost s obziroma da ste vi poznati po lošem čitanju i iščitavanju signala sa strane.... jebote pa pa mi smo u ovom trenutku sposobni bojevo djelovati po vašem teritoriju u dubinu, dok vi niste u stanju ni po našim rubnim područjima i onda ti spominješ da smo mi zabrinuti.... a krv ti jebem štos ti blentav....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja tebe niš ne kužim šta bi ti sad da bude....pa upravo kad bi vam trump i pomogao u nastojanjima da vi kao teroristička država pokušate ostvariti dominaciju na ovim prostorima, rusi bi nam opet prodali hrpu oružja za žive novce i mi bi vas opet nakantali ko i prije.... ja ne znam jesi li ti glup ili šta pa nitko neće doći za vas ratovati... vi ćete ukoliko želite nešto, morati sami proliti svoju i krv i znoj i suze a svi mi u okruženju ćemo se potruditi da vam isteku stotine i stotine hektolitara.... ;)... i btw jedi govna i ti i tvoje poimanje i Boga i Pravde..... nitko na ovim prostorima nije drugima nanio zla koliko ste vi svojom bolesnom željom da uspostavite dominaciju i nitko kao vi nad drugima nije sprovodio bjesomučnu pljačku.... ti si pizdiću upravo to jedan običan mali pokvareni pizdić iz rume koji bi rad nešto što nisi u stanju imati jer da jesi onda bi imao.... a ne bi stalno cvilio da ti se ne da.... i čekao da ti netko da.....pizzon wrote:vuksadinare wrote:nisampizzon wrote:
ali ti nisi u pravu
nisi,
je zelis da na nepravdi gradis pravdu
ja tebe nista ne razumem, i sav taj tvoj gnev ili nesto sl. konkretno prema meni, ne razumem.
i ti meni prebacujes da ja ocekujem da meni neko nesto da ?? ti meni ??
koga je ceo nato podrzavao i lupao sve srpsko zbog trapave spoljne politike s.m.
koji je predstavljao sve srbe u tom momentu. meni ne treba niko nista da poklanja, ti to dobro znas.
zato si tako i arogantan, nepravedan i besan, ko ris. tramp jos nije ni proglasen, zvanicno predsednikom
a hr. mediji prosto kipte od po hrvatsku losih politickih opcija.
mi ne mozemo da vam pomognemo oko tih strahova, koji su medijski evidentni, zbog moguce ibalansirane
politke zapada prema balkanu, ubuduce
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sta ti je ??tre911 wrote:hahahahahahahahahahahahaahhahaahahaahaahahaahahaahah odi u kurac krasni humoristični naivni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDpizzon wrote:i normalno da ne ocekujemo da nam tramp upali zeleno
msm da ti nije najbolje !
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
maa, neeeRegoč wrote:Pizi, jesi li stvarno iz Rume?
Guest- Guest
nije, iz daruvara je... a ovo u vezi pizdića iz rume, je govorio moj crnac dok je bio živ..... ljudi iz onog vremena su taj dio uvijek doživljavali hrvatskim..... dugo poslije onog rata npr moji su išli u zemun. on u stvari, jer je tamo imao neka dobra i draga poznanstva iz ranijih vremena....a tamo se išlo kupovati auto, i u ono doba su bili kod njih jeftiniji neg kod nas.... ja sam imao curu iz zemuna,poznato zemunsko prezime Lončarić... zna džango tko su lončarići... bar bi trebao znati ukoliko je iz zemuna....Regoč wrote:Pizi, jesi li stvarno iz Rume?
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ako Srbija uvede sankcije, Rusija bi mogla podržati prijem Kosova u UN
» Rusija bi zbog ukrajinske krize mogla svoje rakete rasporediti u Srbiji.Je li to realno?
» Grci počeli zajebavati i Ruse kao Makedonce,traže da Rusija promjeni ime Krima u Tavrida
» Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
» Rusija bi zbog ukrajinske krize mogla svoje rakete rasporediti u Srbiji.Je li to realno?
» Grci počeli zajebavati i Ruse kao Makedonce,traže da Rusija promjeni ime Krima u Tavrida
» Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
Page 4 of 4