PROCURILI DETALJI UŽASNE SVAĐE: ‘Bill i Hillary zakačili se netom pred izbore
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PROCURILI DETALJI UŽASNE SVAĐE: ‘Bill i Hillary zakačili se netom pred izbore
A, da, stoji.Oh_Femder wrote:U kojeg crnog premijera? Htio si reći: vlast je i dalje u kancelarke. Oh, shit, she's a woman (hopefully) too :PRegoč wrote:Vlast je i dalje u premijera. No, nije stvar u spolu, nego u osobi, Vuk se zafrkava.Oh_Femder wrote:A skido bi ti onda, veliš, našu Kitugrabićku....s vlasti ;Pvuksadinare wrote:..jbg...daj zeni vlast i imas problem
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: PROCURILI DETALJI UŽASNE SVAĐE: ‘Bill i Hillary zakačili se netom pred izbore
Pa ima 70 godina, kako treba izgledati.maggie13 wrote:malo se olinjao, da..vidi se da ga je zivot istrosio..:DOh_Femder wrote:To ti kao veliš da žene iz muškaraca kad ih jebu, isisavaju životnu energiju? Što si više žena povalio, to ćeš brže okopniti. Kako to onda da je najveći holivudski jebač svih vremena doživio zrelu dob od 88. Ili Hugh Hefner? Mick Jagger? Keith Richards? Gene Simmons? I svi oni rockeri koje droga nije zela?maggie13 wrote:Da se manje ku***o gdje je stigao, možda bi bolje izgledao...
Ah, da nemaju love koliko imaju, davno bi ih Bog uzeo..;-)
Ne sudi po meni,ja sam nesto drugo:)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PROCURILI DETALJI PUTINOVOG 'CYBERGULAGA' Vlasti će snimati sve ljude i pratiti svaki njihov korak, ali to je tek početak...
» Hillary pred istražnim postupkom FBI-a
» Detalji sukoba: Ekonom Studentskog centra u Sarajevu pred studentima zaklao nadređenog šefa
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Wikileaks objavom dokazao da je Hillary namjestila izbore sa Berniem
» Hillary pred istražnim postupkom FBI-a
» Detalji sukoba: Ekonom Studentskog centra u Sarajevu pred studentima zaklao nadređenog šefa
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Wikileaks objavom dokazao da je Hillary namjestila izbore sa Berniem
Page 2 of 2