"Časna Bernardica" poručila: "Živim bolje nego ministar"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
"Časna Bernardica" poručila: "Živim bolje nego ministar"
"Bolje živim nego ministar", pohvalila se objavom na svojem Facebooku bivša ministrica Bernardica Juretić, koja je aktivirala klauzulu 6+6, odnosno šest mjeseci pune plaće sa svoje bivše dužnosti i šest mjeseci pola te plaće, na trošak poreznih obveznika. A sad će joj se zahvaljujući novom poreznom Zakonu primanja još više povećati.
– Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto... – komentirao je jedan korisnik Facebooka.
link
– Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto... – komentirao je jedan korisnik Facebooka.
link
Last edited by provocator on 15/11/2016, 22:29; edited 1 time in total
provocator-
2015-08-11
Re: "Časna Bernardica" poručila: "Živim bolje nego ministar"
Pa časno časna zarađuje. Sve po zakonu ;Pprovocator wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ako hoće još bolje živjet....... nek snimi filmić na jahti......
2015-08-08
Hopa - cupa na jahti sa časnom?michaellcmacha wrote:ako hoće još bolje živjet....... nek snimi filmić na jahti......
2016-11-08
kakva časna... nekad bila... sad more šta hoće pa i hopa cupa.... uglavnom nevrijedna spomena, osim u zluradosti, što je pak legitimno....Oh_Femder wrote:Hopa - cupa na jahti sa časnom?michaellcmacha wrote:ako hoće još bolje živjet....... nek snimi filmić na jahti......
2015-08-08
čiju naciju... tvoju sigurno nije pa te boli krc.... medvjede po sibiru garant nije jebalabogomdani wrote:Iz-ebala naciju u Mozag..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bila tema, ali glupača je zaslužila opetovano pišanje po sebi..
def... šteta samo što je većina ljudi u ovom apsurdistanu prefina.... inače bi ju već netko i doslovno popišao.... ja sam pobornik drastičnog kritiziranja onih koji se kak ti deklariraju ko "naši" a u stvari su "svoji"....kic wrote:
bila tema, ali glupača je zaslužila opetovano pišanje po sebi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
u međuvremenu se udala i zorno pokazala kako se zbog kurca promijenila.provocator wrote:Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
ili je možda cijelo vrijeme bila takva, ali se od redovničke haljine to nije vidjelo?
vrag će ga znati...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:u međuvremenu se udala i zorno pokazala kako se zbog kurca promijenila.provocator wrote:Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
ili je možda cijelo vrijeme bila takva, ali se od redovničke haljine to nije vidjelo?
vrag će ga znati...
I vi ste nekad bili SKH i evo vas dogurali do demokrata. Kao.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
provocator wrote:Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
Pa nemoj ti sad našu Bernardinku tako nedžentlmenski. Skužila je na vrijeme da časne obolijevaju od Alzheimera daleko više nego obično pučanstvo pa se prisjetila one Juvenalove maksime: - Zdrav nježnik u zdravoj vagini...ili kako je to već išlo ;P
2016-11-08
pišaj po sirotinji Bernardice
2014-04-15
Pa nije da ona to, ko prava rasna žemska, ne voli ;Pn_razbojnik wrote:pišaj po sirotinji Bernardice
2016-11-08
u doba skj/skh sindikati su organizirali sindikalne izlete, proslave i druga društvena događanja gdje su se potrebite tete i dečki izrelaksirali i s punim žarom išli u nove radne pobjede.Eroo wrote:sitting_bull wrote:u međuvremenu se udala i zorno pokazala kako se zbog kurca promijenila.provocator wrote:Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
vrag će ga znati...
I vi ste nekad bili SKH i evo vas dogurali do demokrata. Kao. :]:
danas popi i popadije gledaju samo kako sebe i svoje potrebe zadovoljiti i briga ih za stado.
evolucija u kontra smjeru.
ili popi razotkrili ono što već stoljećima prakticiraju.
đava bi zna...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:u doba skj/skh sindikati su organizirali sindikalne izlete, proslave i druga društvena događanja gdje su se potrebite tete i dečki izrelaksirali i s punim žarom išli u nove radne pobjede.Eroo wrote:sitting_bull wrote:u međuvremenu se udala i zorno pokazala kako se zbog kurca promijenila.provocator wrote:Snimljeno kada je "časna" preuzimala ministarstvo.
vrag će ga znati...
I "sindikat" dilija gra' i svinjske polovice po znižanim cinama. Valjda i muslimanima, da se ne bi osićali getoizirano.
2016-07-22
pred bogom su svi ljudi isti, neovisno o vjeri. jedan je bog.Eroo wrote:sitting_bull wrote:u doba skj/skh sindikati su organizirali sindikalne izlete, proslave i druga društvena događanja gdje su se potrebite tete i dečki izrelaksirali i s punim žarom išli u nove radne pobjede.Eroo wrote:sitting_bull wrote:provocator wrote:u međuvremenu se udala i zorno pokazala kako se zbog kurca promijenila.
vrag će ga znati...
I vi ste nekad bili SKH i evo vas dogurali do demokrata. Kao. :]:
I "sindikat" dilija gra' i svinjske polovice po znižanim cinama. Valjda i muslimanima, da se ne bi osićali getoizirano. :]:
zašto su katolički/pravoslavni popi tebi usipali u glavu kako bog pravi razliku među ljudima đava bi ga zna.
postali đavolje sluge? vrag će ga znati...
sitting_bull-
2015-09-28
Đava zna a znate i vi kome ste služili.sitting_bull wrote:Eroo wrote:sitting_bull wrote:u doba skj/skh sindikati su organizirali sindikalne izlete, proslave i druga društvena događanja gdje su se potrebite tete i dečki izrelaksirali i s punim žarom išli u nove radne pobjede.Eroo wrote:sitting_bull wrote:
I "sindikat" dilija gra' i svinjske polovice po znižanim cinama. Valjda i muslimanima, da se ne bi osićali getoizirano.
postali đavolje sluge? vrag će ga znati...
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo koliko je stvarno "časna" bivša časna sestra Bernardica
» Ludilo ili politika?FAKTIV feministicko lejzbijska udruga porucila:'Bolje da svijet nestane nego da zivimo pod klerofasitickim i nazadnim terorom'
» Bernardica Juretić "dužna kao Grčka": Bivša časna ima preko 200.000 eura kredita
» Živimo bolje nego ikad prije
» Bolje gej slikovnica nego ustaška šahovnica
» Ludilo ili politika?FAKTIV feministicko lejzbijska udruga porucila:'Bolje da svijet nestane nego da zivimo pod klerofasitickim i nazadnim terorom'
» Bernardica Juretić "dužna kao Grčka": Bivša časna ima preko 200.000 eura kredita
» Živimo bolje nego ikad prije
» Bolje gej slikovnica nego ustaška šahovnica
Page 1 of 2