Tuđmanovi transkripti!Manolić:Bosna se ne može održati,rješenje je podjela!
Page 1 of 1
Tuđmanovi transkripti!Manolić:Bosna se ne može održati,rješenje je podjela!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/manolic-bosna-se-ne-moze-odrzati-rjesenje-je-podjela-1128514
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tuđmanovi transkripti!Manolić:Bosna se ne može održati,rješenje je podjela!
pa rekoh ja davno zasto su mesic,manolic,boban...smaknuli blaza kraljevica...da bi pri izvlacenju okitili se perjem od blaza kraljevica kao jedinih 'boraca' protiv podjele bosne..mrtva usta ne govore o manolicevim i mesicevim prljavim rabotama oko bosne...
2015-09-08
sad vec vidim manolicevo pravdanje..'da ja sam to rekao ali nisam tako mislio...vladala ej neka cudna atmosfera na tom sastanku....zapravo to mi ej bila posljednja solucija pa sam se nespretno izrazio..ali doista nisam tako mislio..tako je šušak mislio ali ne ja i stipe..ma tako su svi mislili..osim mene i stipe na tom sastanku'
2015-09-08
Pričalo se da je Manolić bio za Hrvatsku do Drine još pedesetih i šezdesetih.
Similar topics
» ''HDZ je opet zeznuo SDP oko Povjerenstva za Agrokor: ako oni ne dođu, sjednica se ne može održati ''
» Ludilo!Smatraju da jedino Barack Obama umjesto Schmidta moze odrzati mir u BiH i sprijeciti rat
» Italija : Strana vojna intervencija u Libiji ne može biti rješenje za ovaj sukob
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» Ludilo!Smatraju da jedino Barack Obama umjesto Schmidta moze odrzati mir u BiH i sprijeciti rat
» Italija : Strana vojna intervencija u Libiji ne može biti rješenje za ovaj sukob
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
Page 1 of 1